News , Guide

Κάθε Πεταλιά και Μια Ευχή

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η καθιερωμένη Ποδηλασία Αγάπης 2022 του Ιδρύματος Πάνος Ευριπίδου

Δημοσιεύτηκε στις 17 Μαΐου 2022

Το Ίδρυμα Πάνος Ευριπίδου διοργάνωσε για 7η συνεχή χρονιά την «Ποδηλασία Αγάπης» για τα βρέφη που βρίσκονται στην Εντατική Μονάδα Νεογνών του Μακάρειου Νοσοκομείου και Λεμεσού, εις μνήμην των αδελφών Πάνου & Κρίστιαν, οι οποίοι γεννήθηκαν πρόωρα. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 15 Μαΐου και συμμετείχαν γύρω στους 120 ποδηλάτες που έστειλαν το ισχυρό μήνυμα «ΚΑΘΕ ΠΕΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΧΗ» για τα πρόωρα βρέφη, με την ευχή να επιστρέψουν σύντομα στο σπίτι τους. 
Η ανάγκη για την δημιουργία του Ιδρύματος Πάνος Ευριπίδου προέκυψε από την εμπειρία των  γονιών των τριδύμων Άγγελου, Πάνου και Κρίστιαν οι οποίοι γεννήθηκαν πρόωρα το Μάιο του 2011. Ο Κρίστιαν χάθηκε μόλις 2 μέρες μετά την γέννηση του και ο Πάνος μετά από 14 μήνες. Η απώλεια αποτέλεσε κίνητρο για τη δημιουργία του Ιδρύματος τον Αύγουστο 2013.



Το ίδρυμα έχει ως στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πρόωρων παιδιών προσφέροντας οικονομική βοήθεια για απαραίτητες θεραπείες. Το ίδρυμα επίσης, στηρίζει τους γονείς, παρέχοντας πληροφοριακό υλικό μέσω της ιστοσελίδας www.panosfoundation.org, και συμβάλλει στην ενημέρωση και στην προετοιμασία που χρειάζονται προκειμένου αντιμετωπίσουν την κατάσταση των παιδιών τους.

Το Ίδρυμα έχει βοηθήσει μέχρι στιγμής 148 παιδιά παγκύπρια αρκετά από αυτά με σοβαρά θέματα υγείας, τα όποια συνεχίζει να βοηθά μέχρι σήμερα. Το συνολικό ποσό που έχει δοθεί για τη κάλυψη των θεραπειών των παιδιών αυτών έχει ξεπεράσει έως τώρα τις  €280.000.

Ως μη κερδοσκοπικός οργανισμός, το Ίδρυμα Πάνος Ευριπίδου καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να μετατρέψει και την ελάχιστη εισφορά σε ένα μικρό θαύμα, χαρίζοντας ένα «χαμόγελο σε μια ψυχή», προσφέροντας έτσι ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον.

Ο Μάρλο Ευριπίδου, Πρόεδρος του Ιδρύματος Πάνος Ευριπίδου, δήλωσε σχετικά: «Εκ μέρους του Ιδρύματος Πάνου Ευριπίδου, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ποδηλάτες και όλους όσοι βρεθήκαν εκεί ή συνεισέφεραν για να στηρίξουν την προσπάθειά μας. Θερμές ευχαριστίες επίσης, στους υποστηρικτές μας, χωρίς τη βοήθεια των οποίων δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση μας: ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΑ ΑΓΑΠΗΣ, ΜΩΡΑ ΘΑΥΜΑΤΑ, ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΗΜΟΥ ΛΕΜΕΣΟΥ, ΟΜΙΛΟΣ KEAN, SMT SHIPPING,  KRONOS GROUP, SYNERGAS, ENEOS MOTOR OIL, PSALTIS AUTO PARTS, M&M KOVIS JEWELLERY, McDONALDS, LIMASSOL TOURISM BOARD, NEXT BIKE, CHOICE FM,   E LEMESOS, ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ, AMBULINE και ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΥΠΡΟΥ».
#PanosEvripidouFoundation #WorldPrematurityDay#preemies

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close