Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Η εταιρεία που "ποντάρει" στη λειτουργικότητα για το πιο εντυπωσιακό σπίτι

Η εταιρία MTB Modules δημιουργεί ονειρεμένες κατοικίες που «αντέχουν» στον χρόνο

Δημοσιεύτηκε στις 16 Μαΐου 2022

Η νέα σεζόν είναι η ιδανική εποχή για να προβεί κανείς σε μια επένδυση, ειδικά μάλιστα εάν πρόκειται για την αγορά της νέας του κατοικίας. Και παρόλο που αυτή η διαδικασία φαντάζει χρονοβόρα και απαιτητική, υπάρχει μία εταιρεία που κάνει την υπόθεση "σπίτι" πιο εύκολη και ευχάριστη! 

Άλλωστε, το πιο σημαντικό στοιχείο στο οποίο αξίζει να στρέψεις την προσοχή σου είναι η δημιουργία ενός περιβάλλοντος απόλυτα πρακτικού για τις ανάγκες της καθημερινότητάς, χωρίς αυτό να σημαίνει πως το τελικό αποτέλεσμα δε θα είναι εντυπωσιακό, εκλεπτυσμένο, καθώς και άκρως εναρμονισμένο στις interior τάσεις της νέας εποχής.

Εξ ου λοιπόν και η εταιρεία MTB Modules, μέσα από το υψηλό πάθος και τις ακέραιες ηθικές αξίες της, δημιουργεί ονειρεμένες κατοικίες, διαχρονικές σε αισθητική, που λειτουργούν ως η τέλεια πηγή έμπνευσης για όλους μας.

Μάλιστα, αυτήν την εποχή, η MTB Modules σού παρουσιάζει τα νέα μοντέλα της, τα οποία εντυπωσιάζουν τόσο με το εξωτερικό τους design όσο και με τη λειτουργικότητα των εσωτερικών τους χώρων.

Γνώρισε την “MTB Modules”
Η MTB Modules είναι πλέον μια καταξιωμένη εταιρεία στον χώρο των σπιτιών, η οποία χαρακτηρίζεται από απόλυτη επαγγελματικότητα και αξιοπιστία. Το όραμα της MTB Modules είναι απλό και ξεκάθαρο: Να κάνει την απόκτηση ενός σπιτιού πιο απλή, εύκολη και γρήγορη και με σαφώς χαμηλότερο κόστος.  ,

Η ομάδα που συνθέτει το γραφείο της MTB Modules επενδύει στην εξέλιξη. Δίνοντας σύγχρονη «πνοή» σε κάθε σύγχρονη κατοικία, δημιουργεί έργα που αποτυπώνουν τις σημερινές τάσεις σε design, επιλέγοντας σχολαστικά τα υλικά κατασκευής και τη διαμόρφωση ενός ειδικού κοστολογίου, ούτως ώστε να καλύπτει επαρκώς όλες τις απαραίτητες ανάγκες της καθημερινότητας των ιδιοκτητών.

Το νέο σπίτι σου βρίσκεται μόνο ένα βήμα μακριά!
Με εμπειρία, προσήλωση και κοινό όραμα, εξειδικευμένοι συνεργάτες διαφορετικών κλάδων συγκροτούν ένα team, που αναλαμβάνει την κατασκευή, μειώνοντας ωστόσο σημαντικά τον χρόνο που απαιτείται μετά για την ανοικοδόμηση του σπιτιού. Με άλλα λόγια η MTB Modules μέσα από τεράστια μελέτη και σχεδιασμό, έχει δημιουργήσει ένα επαναστατικό μοντέλο, βάσει του οποίου όλη η απαραίτητη προεργασία γίνεται προτού αποχωρήσουν τα υλικά από το εργοστάσιο, ώστε να φτάνουν στον χώρο σου όλα τα απαραίτητα δομικά υλικά και εργαλεία που θα χρειαστούν και όντας ήδη επεξεργασμένα.

Αυτό το επαναστατικό μοντέλο μειώνει περίπου στο 70% την εργασία που απαιτείται για την ανέγερση μιας κατοικίας, συγκριτικά με τον παραδοσιακό τρόπο χτισίματος, ενώ παράλληλα και το κόστος μειώνεται κατά 65% περίπου! 

Επιπλέον, όλα τα έργα αντιμετωπίζονται από τη MTB Modules με ιδιαίτερη υπευθυνότητα απέναντι στο περιβάλλον. Στόχος: ένας ομορφότερος και καλύτερος κόσμος, μέσα από μια οικολογική ματιά. Η μακρόχρονη πορεία της εταιρείας, η τάση για δημιουργικότητα και η θέληση για εξέλιξη, εξασφαλίζουν ότι έχετε κάνει την πιο σωστή επιλογή.

Το σπίτι των ονείρων σας είναι μόλις ένα βήμα μακριά!

Επισκεφθείτε τώρα τον νέο εκθεσιακό χώρο της MTB Modules στον Κόρνο και περιηγηθείτε σε ένα ευρηματικό κόσμο που δίνει έμφαση στην πρωτοτυπία και την ποιότητα! 

MTB CYPRUS           
Τηλέφωνο: 99-443114 
Ε-mal: Mtbcyprusbyjosemaltd@gmail.com
Facebook: MTB cyprus 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close