Eating News , Εστιατόρια

To σωστό delivery για τις βραδιές με Eurovision

15+1 επιλογές για φαγητό απ' έξω!

Δημοσιεύτηκε στις 10 Μαΐου 2022

H Eurovision είναι εδώ και δεν μπορούμε να κρύψουμε τον ενθουσιασμό μας. Εξάλλου, εμείς εδώ στο Check in Cyprus υποστηρίζουμε κάθε χρόνο τις συμμετοχές μας! 

Και όπως πάντα, αυτές τις βραδιές δεν μπορείς να τους απολαύσεις χωρίς ένα καλό συνοδευτικό. Το delivery γίνεται ο απόλυτος σύμμαχός στο φετινό διαγωνισμό τραγουδιού.  

Το δύσκολο ερώτημα τώρα είναι το τι επιλέγουμε να φάμε την ώρα της Eurovision;

Μπέργκερ, πίτσα, πάστα, σουβλάκι, γύρο, κινέζικο; Εμείς συγκεντρώσαμε μια νόστιμη λίστα με αγαπημένα μαγαζιά της Λευκωσίας, που φέρνουν το φαγητό στην πόρτα σου και εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μαζέψεις την παρέα και φυσικά να κάνεις την παραγγελία σου.




Moondog's Bar & Grill
Αγαπημένο, διαχρονικό μαγαζί στο κέντρο της Λευκωσίας. Το Moondog's Bar & Grill ξέρει από καλό φαγητό, ποτό και μπίρα. Δοκίμασε οπωσδήποτε τα διάσημα μπέργκερ του (τα οποία σού προτείνει σε διάφορες εκδοχές), τα veggie και vegetarian πιάτα του, καθώς και τα σάντουιτς, wraps, pork, chicken kebab, το σολωμό και τα steaks του. Συνδύασε τα ιδανικά με κρασί ή μπίρα και απόλαυσε το ιδανικό γεύμα την βραδιά της Eurovision.
(7000 6300) Μυκηνών 7, Λευκωσία.



Butcher Man
Βρίσκεται στην περιοχή Αγλαντζιάς και ξεχωρίζει τόσο για την ατμόσφαιρά του όσο και το φαγητό του. Στο μενού του Butcher Man θα βρεις από σουβλάκι μέσα στη ζεστή πίτα, σεφταλιές, πλούσιο κρεατομεζέ, μπέργκερ, είδη σχάρας και πολλά άλλα. Στον κατάλογό του θα βρεις επίσης ποικιλία για ένα ή δύο άτομα με πλούσια κρεατικά, χοιρινό κότσι, ψαρονέφρι, φαλάφελ, σολομό, τηγανητό καλαμάρι κ.ά. 
(22 777897) Λεωφόρος Λάρνακος 110 Αγλαντζιά, Λευκωσία.



Για σουβλάκι όπως παλιά
Παραδοσιακός κυπριακός μεζές, σουβλάκι στην πίτα, σπιτικό μπιφτέκι, μπριζόλες, πανσέτα, ποικιλίες και πολλά άλλα μαγειρευτά θα συναντήσεις στο ψητοπωλείο της Στροβόλου. Στο Σουβλάκι όπως Παλιά θα χορτάσεις με τις πλούσιες μερίδες του, σε κρεατικά, είδη σχάρας, φρέσκες σαλάτες κ.ά. Δοκίμασε όμως και το οφτό κλέφτικο με πατάτες του φούρνου που σερβίρει εδώ και μερικές μέρες.
(22311181) Λεωφ. Στροβόλου & Μαχαιρά γωνία, Λευκωσία.



Jamie's Italian
Αν η παρέα πεθύμησε ιταλικό, τότε σου έχουμε τη λύση, το Jamie's Italian, που ανήκει στη μεγάλη αλυσίδα του γνωστού Βρετανού σεφ Jamie Oliver. Το εστιατόριο σερβίρει αυθεντικά πιάτα ιταλικής κουζίνας για κάθε γούστο. Στο μενού του θα συναντήσεις ποικιλία από ωραίες μακαρονάδες, πίτσες, μπέργκερ, ακόμη και φρέσκο σολομό, grilled chicken fillet, calzone, φρέσκες σαλάτες κ.ά.
(22028939) Ανδρέα Αβραμίδη 5, Έγκωμη, Λευκωσία.



Yumi Japanese & Cocktail Bar
Αν αγαπάς το sushi και θέλεις κάτι διαφορετικό για την ημέρα του διαγωνισμού, τότε υπάρχει ένα μέρος στην καρδιά της Λευκωσίας ιδανικό για την περίσταση. Το YUMI Japanese & Cocktail Bar αποτελεί σταθερή αξία  για καλό ιαπωνικό. Υπάρχουν πολλές, όπως tuna rolls, shrimp rolls, nigiri, sushi, ορεκτικά και κυρίως προτάσεις στα οποία πρωταγωνιστούν τόσο το κρέας όσο και το ψάρι. 
(99170717) Λεωφόρος Σπύρου Κυπριανού 20, Λευκωσία.



Το γυράδικο
Βρίσκεται στην καρδιά της Λευκωσίας και καθημερινά σερβίρει πιάτα όπως γύρο, σουβλάκι, κεμπάμπ και άλλες κοτονοστιμιές. Εδώ θα βρεις και το ξακουστό σουτζουκάκι Θεσσαλονίκης, το μπιφτέκι Θεσσαλονίκης, φαλάφελ, χοιρινή πανσέτα κ.ά. Ξεχωρίζει για τις μεγάλες μερίδες του, όπως γύρο μιξ σε κυπριακή πίτα με πατάτες, για τις ποικιλίες, τις φρέσκες σαλάτες κ.ά.
(22 730700) Διγενή Ακρίτα 27Α, Λευκωσία.



Wagamama
Το Wagamama έρχεται στην πόρτα σου και τη βραδιά της Eurovision. Αυθεντικό ιαπωνικό, με ωραίες επιλογές και πιάτα όπως shushi, sushi platters για να μοιραστείς με την παρέα, nigiri, donburi, vegan επιλογές, chicken and rice και πολλά άλλα. 
(77777078) παγκύπρια. 



Sabi Sub
Ξακουστό και πολύ δημοφιλές στο κέντρο της πρωτεύουσας. Στο μενού του πρωταγωνιστούν τα submarines, μπέργκερ, γύρος, σουβλάκια, χαλλούμι και λούντζα στην κυπριακή πίτα, φρέσκες σαλάτες και πολλά άλλα. Συνόδευσε τα ιδανικά με παγωμένη μπίρα!
(22666266) Σίμου Μενάρδου, 1080, Λευκωσία.



Rokoko Kitchen & Bar
Ατμοσφαιρικό εστιατόριο, με πιάτα από την ιταλική κουζίνα. Στον κατάλογό του ξεχωρίζουν το ριζότο, τα καλοφτιαγμένα πάστα, οι σαλάτες και οι πίτσες που φτιάχνονται στον δικό του ειδικό φούρνο. Για την βραδιά της Eurovision μην ξεχάσεις να παραγγείλεις το διάσημο calzone με νουτέλα!
(22 254525) Χριστόδουλου Σώζου 21, Λευκωσία.

Patio Cocktail Wine Tapas Bar
Ίσως έχεις ακούσει πολλές φορές να μιλούν για τη Nikkei κουζίνα. Εκείνη που συνδυάζει δύο κουλτούρες σ’ ένα πιάτο. Την ιαπωνική με την περουβιανή, με το αποτέλσμα να είναι κάτι παραπάνω από γευστικό! Η αλήθεια είναι ότι αυτού του είδους η κουζίνα δεν είναι μια πρόσφατη ανακάλυψη. Αν σκεφτείς μάλιστα ότι η Λευκωσία την απολαμβάνει εδώ και μερικά χρόνια στο Patio Cocktail Wine Tapas Bar, τότε σημαίνει ότι κάτι γίνεται μ' αυτήν! Άσε που πλέον μπορείς να την απολαύσεις και στο σπίτι σου, μιας και το βραβευμένο ως το καλύτερο bar-restaurant στην Κύπρο, στα Cyprus Eating Awards, σου δίνει τη δυνατότητα να απολαμβάνεις το καταπληκτικό μενού του καθημερινά στο χώρο σου, μέσω delivery ή take away, φτιάχνοντάς σου τη διάθεση. Ceviche και σαλάτες, ορεκτικά όπως Beef Tartar, Tacos, Beef Chimichanga (τορτίγια γεμιστή με μοσχάρι και Pico de tayio), Steam Buns και άλλα πολλά απέχουν μόνο ένα κλικ μακριά από το να βρεθούν στο τραπέζι του σπιτιού σου. 
(22664488) Μεγάλου Αλεξάνδρου 55, παλιά Λευκωσία.

Bao-Pau
Θα το βρεις στην πάροδο της Μακαρίου, σε ένα χώρο μοντέρνο, φτιαγμένο με πολλή αγάπη και αφοσίωση, με λιγοστά όμως τραπεζάκια, τα οποία συνήθως είναι πλημμυρισμένα από λάτρεις της κουζίνας του! Από το μενού ξεχωρίζουν τα handmade bao buns τα οποία μπορείς να δοκιμάσεις με σολομό, κάβουρα, τόνο, γαρίδες, χοιρινό, τραγανό κοτόπουλο, και φυσικά πάπια -αλλά και vegan. Στο μενού του επίσης θα βρεις sushi, sashimi, poke bowls και ασιατικές σαλάτες.  Το μόνο που απομένει είναι να δώσεις την παραγγελία σου.
(22 443300) Αγαπήνωρος 6Β, Λευκωσία.

 

Umami Sushi and Pan Asian
Το Umami αποτελεί έναν μοναδικό χώρο, που ειδικεύεται στην αυθεντική ασιατική κουζίνα, και φημίζεται για την υψηλή ποιότητα με προσιτές και ελκυστικές τιμές. Σε ένα χώρο ζεστό και απλό, οι σεφ ξετυλίγουν καταπληκτικές γεύσεις χρησιμοποιώντας ολόφρεσκα υλικά με μεράκι. Η δε εκτέλεση του sushi γίνεται μπροστά στον πελάτη με τη φιλοσοφία “make your own platter”. Τα πιο φημισμένα πιάτα από το μενού δεν είναι άλλα από τα sushi maki rolls και nigiri, τα ολόφρεσκα poke bowls, και τα γευστικά noodles τα οποία ξεχωρίζουν. Με τίποτα μην παραλείψεις ταλαχταριστά bao bun που όλοι θέλουν να δοκιμάσουν. Επίσης στο μενού του θα βρεις sushi platters που μπορούν να χορτάσουν όλη την παρέα (με 24, 36, 40 μέχρι 144 rolls), σε πολύ καλές τιμές!
(70002027/  www.umamiasian.com) Λεωφ. Ιωσήφ Χατζηιωσήφ 89, 2034 Στρόβολος, Λευκωσία.

Genolo Pizza
Η αλήθεια είναι ότι πίτσα μπορούμε να βρούμε σε διάφορες γωνιές της πρωτεύουσας, ωστόσο θεϊκή πίτσα, που να φτιάχνεται σε πιτσαρίες που να γνωρίζουν κάθε μυστικό της, αλλά και που να μπορείς να παραγγείλεις με μία απλή κίνηση, να την έχεις κοντά σου εύκολα κι απλά, και σε λογικό χρόνο, δεν συναντάς συχνά. Αυτές λοιπόν τις πίτσες με το σωστό ζυμάρι, που ψήνεται στη σωστή θερμοκρασία, ενώ από πάνω τα υλικά "στέκονται" πολύχρωμα και πλούσια, έτοιμα να λιώσουν στο στόμα... θα τις βρεις (μόνο) στο Τσέρι. Μιλάμε φυσικά για την Genolo Pizza, μία πιτσαρία που σου ετοιμάζει νόστιμη πίτσα καθώς και πιάτα με εξαιρετικής ποιότητας υλικά, που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε απαιτητικό. Το κλειδί για την επιτυχία τους είναι απλό: αγνά υλικά, φρέσκια ζύμη, η οποία ετοιμάζεται καθημερινά στο μαγαζί, χορταστικές μερίδες και σταθερή ποιότητα. Αγαπημένη πίτσα σίγουρα είναι η Special, με μπέικον, λούντζα, σαλάμι, ζαμπόν, μανιτάρια, κρεμμύδια, πράσινη πιπεριά και καλαμπόκι, αλλά το ίδιο ξεχωριστές είναι και η Ελληνική (μανιτάρια, ντομάτα, καλαμπόκι, φέτα), όπως και η Χωριάτικη πίτσα (χωριάτικο λουκάνικο, χαλλούμι, ντομάτα). Αν ωστόσο σού αρέσουν οι πιο εξωτικές γεύσεις, προτείνουμε να δοκιμάσεις τη Χαβάη (με ζαμπόν, μανιτάρια, ανανάς) αλλά και τη Μεξικάνικη πίτσα (με πεπερόνι, κοτόπουλο, πράσινες πιπεριές, κρεμμύδι, νιφάδες τσίλι). Φανατικούς λάτρεις έχουν και η χορτοφαγική αλλά και η Burger Pizza, για διαφορετικούς -εννοείται- λόγους! Μπορείς όμως να φτιάξεις και τη δική σου πίτσα, με τα υλικά που θα επιλέξεις! 
(22386555) Λεωφόρος Στροβόλου 55Γ (κατάστημα 5), Τσέρι, Λευκωσία. 

Quattrino
Στο μικρό μαγαζί της Λευκωσίας, το οποίο εξυπηρετεί μόνο take away και delivery παραγγελίες, θα βρεις πεντανόστιμη πίτσα και φρέσκα χειροποίητα ζυμαρικά, φτιαγμένα με τα πιο αγνά υλικά της αγοράς. Ο λόγος για το ιταλικό Quattrino, ένα μαγαζί που έχει διατηρήσει την απλότητά του, εδώ και 5 χρόνια, στηριζόμενο στις αυθεντικές ιταλικές συνταγές, στην καλή γεύση και την υγιεινή διατροφή. Στο μενού του Quattrino θα βρεις πίτσα για κάθε γούστο και κάθε ουρανίσκο… θα βρεις και ολόφρεσκα ζυμαρικά, που θα σε ταξιδέψουν σε Ιταλία μεριά, θα βρεις όμως και vegan menu, ιδανικό για όσους ακολουθούν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής! Δοκίμασέ τα σήμερα! 
(77 77 62 77) Αθαλάσσας 76Ε, Στρόβολος, Λευκωσία.
Online παραγγελίες στο www.quattrinoitaliano.com

Burger Guy
Είναι ομολογουμένως δύσκολο να αντισταθείς σε ένα λαχταριστό burger, ζουμερό, φτιαγμένο με 100% φρέσκο μπιφτέκι, με απόλυτη έμφαση στο χειροποίητο και τις καλύτερες πρώτες ύλες, με αυθεντικότητα στη γεύση και τις πιο ψαγμένες συνταγές, συνοδευμένο με πατάτες. Πόσω μάλλον όταν έρχεται μέχρι την πόρτα σου. Και οι κάτοικοι της Λευκωσίας πλέον μπορούν να τα απολαμβάνουν όλα αυτά κι ακόμα περισσότερα, παραγγέλνοντας τα διάσημα burger του Burger Guy μέσα από το app της Wolt!  Εσύ απλά επίλεξε ένα από 4 ζουμερά burgers (Burger, Cheese Burger, Bacon Burger και Bacon Cheese Burger), σε τρία μεγέθη (1 μπιφτέκι 125gr, 2 μπιφτέκια 250gr και 3 μπιφτέκια 375gr), τα οποία θα τοποθετηθούν μέσα σε αφράτα ψωμάκια brioche! Επίσης, θα επιλέξεις ανάμεσα σε 25 toppings (14 signature σάλτσες και 11 υλικά), τα οποία θα απογειώσουν το burger σου! 
Δες το μενού εδώ και δώσε την παραγγελία σου.

Avocado Mexican Grill
Σε περίπτωση που η παρέα, θέλει μεξικάνικα, τότε η κορυφαία επιλογή είναι ηνόστιμη Μεξικάνικη κουζίνα του Avocado που φτιάχνεται με τα πιο φρέσκα υλικά! Στο πλούσιο μενού του θα βρεις από tacos, burritos και nachos μέχρι enchiladas και fajitas, σε πολλές και διαφορετικές εκδοχές, που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε γούστο. Στα πολύ θετικά επίσης πρόσθεσε και τα fiesta platters που θα χορτάσουν όλη την παρέα! Μην παραλείψεις να δοκιμάσεις και τα λαχταριστά churros. 
(22 271999) Παράγγειλε μέσω Foody, Wolt ή Bold.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close