News , Guide

Η Lidl Κύπρου γιορτάζει την ημέρα της μητέρας δημιουργώντας δωμάτιο θηλασμού

Η Lidl Κύπρου στηρίζει τις νέες μητέρες στην επιστροφή στην εργασία τους

Δημοσιεύτηκε στις 10 Μαΐου 2022

Στη Lidl Κύπρου καθημερινά φροντίζουμε να αποδεικνύουμε έμπρακτα τη δέσμευση μας στην ισότητα και τη διαφορετικότητα, μέσα από τις υφιστάμενες διαδικασίες μας, τις εταιρικές πρακτικές, την ανάπτυξη και εξέλιξη των ανθρώπων μας.

Σχεδιάζουμε δράσεις ενίσχυσης της οικογένειας προσφέροντας επιπλέον παροχές σε κάθε νέο μπαμπά και κάθε νέα μαμά. Πιστεύουμε πως όσο πιο οικογενειακό είναι το περιβάλλον, τόσο πιο πολλοί και οι γονείς! Για αυτό και  γιορτάζουμε την Ημέρα της Μητέρας όχι μόνο στις 8 Μαΐου, αλλά κάθε μέρα. Με ίσες ευκαιρίες, με ίσες δυνατότητες εξέλιξης, με ίσους μισθούς. Με πράξεις. 

Μάλιστα, η Lidl Κύπρου θέλοντας να στηρίξει ακόμα περισσότερες τις νέες μητέρες στην επιστροφή τους στην εργασία, δημιούργησε το πρώτο Δωμάτιο Θηλασμού. Ένα δωμάτιο που δημιουργήθηκε από το #teamLidl για να υποστηρίξει κάθε νέα μαμά στον νέο της ρόλο, ώστε να της επιτρέψει να έχει το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα με την επιστροφή της στην εργασία. 

«Σχεδιάζουμε δράσεις ενδυνάμωσης της ισότητας των φύλων και ενίσχυσης της οικογένειας. Εξασφαλίζουμε στις νέες μητέρες ένα εργασιακό περιβάλλον που σέβεται και ενισχύει την μητρότητα. Στα πλαίσια αυτά δημιουργήσαμε το πρώτο δωμάτιο θηλασμού προσφέροντας σε κάθε νέα μητέρα των γραφείων και του logistics Center μας τις καλύτερες δυνατές  συνθήκες για την επιστροφή στην εργασία.» δήλωσε ο Γιάννης Επαμεινώνδας, Head of HR της Lidl Κύπρου.

H Lidl Κύπρου έχει υπογράψει την Χάρτα της Διαφορετικότητας (Diversity Charter) που έρχεται να υπογραμμίσει τη δέσμευση μας για ένα συμπεριληπτικό περιβάλλον εργασίας και ποικιλομορφίας, απαλλαγμένο από άμεσες ή έμμεσες διακρίσεις και στερεότυπα. 

Παράλληλα είμαστε η είναι η μοναδική εταιρία στην Κύπρο ανεξαρτήτως κλάδου που λαμβάνει την πιστοποίηση Top Employer (Κορυφαίος Εργοδότης) για το 2022, από τον ανεξάρτητο διεθνή οργανισμό Top Employer Institute,  και μάλιστα για 5η συνεχόμενη χρονιά ως αποτέλεσμα ενός συνόλου δράσεων που θέτουν τους ανθρώπους μας στο επίκεντρο. 

Τέλος, οι 371 γυναίκες (56% επί του συνόλου των εργαζομένων) που αποτελούν μέλος της μεγάλης μας ομάδας, είναι η μεγαλύτερη επιβεβαίωση κάθε μας πράξης. 

Επισκεφθείτε τη Lidl Κύπρου:
corporate.lidl.com.cy 
www.team.lidl.com.cy 
lidlfoodacademy.com.cy
facebook.com/lidlcy                     
instagram.com/lidl_cyprus  
twitter.com/Lidl_Cyprus_
linkedin.com/company/lidl-cyprus

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close