Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Η νέα άφιξη είναι ένα μαγαζί με παραδοσιακή ελληνική κουζίνα και καλή σχάρα

Ετοιμάσου να απολαύσεις αυθεντικές ελληνικές γεύσεις

Δημοσιεύτηκε στις 09 Μαΐου 2022

Μια νέα άφιξη έκανε μόλις πριν από μερικές ημέρες την εμφάνισή της στην Πάφο, η οποία μάλιστα από ό,τι φαίνεται ξέρει καλά την ελληνική κουζίνα αλλά και την τέχνη του ψησίματος, μιας και εδώ είναι όλα ψημένα αποκλειστικά στη σχάρα. 

Πρόκειται για το εστιατόριο «Ο Τζόγιας», το οποίο δημιουργήθηκε σε ένα υπέροχο γωνιακό μαγαζί, πολύ κοντά στο Μαρκίδειο Θέατρο, στην οδό Κώστα Γεωργίου 28, 8010.

Στο πολύ προσεγμένο εσωτερικό του, θα πάρεις θέση σε ένα από τα υπέροχα τραπέζια του για να απολαύσεις ελληνικά μεζεδάκια, φτιαγμένα με πολλή αγάπη και μεράκι! 

Στου "Τζόγια" λοιπόν θα κάνεις αρχή με κεφαλοτύρι σαγανάκι, σαλάτα χωριάτικη και κρύα ορεκτικά όπως τζατζί, τυροκαυτερή χτυπητή, φάβα και καπνιστή μελιτζανοσαλάτα! Από τα ζεστά ορετικά προτείνουμε να επιλέξεις τα μανιτάρια σχάρας, τα τηγανητά κολοκυθάκια, την τηγανιά (κοτόπουλο ή χοιρινό) και το πλούσιο σε γεύση Πηλιορείτικο σπετσοφάι που δεν βρίσκεις συχνά στο νησί! 

Η συνέχεια θα δοθεί φυσικά με το βαρύ πυροβολικό των κρεατικών: ελληνικό κοντοσούβλι, κοκορέτσι, αρνίσιο κεφαλάκι, οβελία, χοιρινό κότσι... που μόνο ένα αυθεντικά ελληνικό εστιατόριο ξέρει να φτιάχνει! 

Όσο δε για τη σχάρα, σ' αυτήν θα μπουν μοσχαρίσια και χοιρινή μπριζόλα, αρνίσια παϊδάκια, σουβλάκι χοιρινό και κοτόπουλο στο ξυλάκι, σουτζουκάκια σμυρνέικα, ελληνικό λουκάνικο, κεμπάμ γιαουρτλού και χοιρινή πανσέτα για να επιλέξεις ό,τι τραβά η όρεξή σου! Τα κρεατικά σου θα τα συνοδεύσεις με πατάτες ψημένες στη χόβολη, τηγανητές, φούρνου ή ρύζι πιλάφι. 

Και όχι, το μενού δεν τελειώνει εδώ, μιας και περιλαμβάνει ακόμα σούπες όπως τραχανά, αυγολέμονη, γίδα βραστή, ελληνικό πατσά και μακαρόνια βραστά με τρίμμα! 

Κλείσε με το γλυκό ημέρας, το οποίο να εύχεσαι να είναι το δροσερό μαχαλεπί! 

(99 342370) Κώστα Γεωργίου 28, 8010 Πάφος.

*κεντρική εικόνα (3): Eat Out Cyprus

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close