9 June 2022
Μουσική , Συναυλίες & Events

O Βασίλης Παπακωνσταντίνου τραγουδά Μάνο Λοΐζο στο Σκαλί

Μαζί του ηΜαρία Παπαγεωργίου

Δημοσιεύτηκε στις 05 Μαΐου 2022

Με αφορμή τα 40 χρόνια από τότε που έφυγε ο Μάνος Λοΐζος, πραγματοποιείται μεγάλη συναυλία – αφιέρωμα στον αξέχαστο δημιουργό την Πέμπτη 9.06.2022 στο Σκαλί Αγλαντζιάς στη Λευκωσία.

Λένε ότι πέθανε στις 17 Σεπτεμβρίου 1982 στην Μόσχα. Δεν είναι αλήθεια. Ο Μάνος Λοΐζος κατάφερε με μόλις δέκα (10) δίσκους που εκδόθηκαν όσο ζούσε μαζί μας και ακόμα δύο (2) που κυκλοφόρησαν όσο ζούσε μακριά μας να αφήσει στη μνήμη και στην καρδιά μας ένα από τα πιο ισχυρά αποτυπώματα στο ελληνικό τραγούδι.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, στενός φίλος και συνεργάτης του Μάνου, έχει στιγματιστεί ο ίδιος και έχει στιγματίσει με τη φωνή του κάποια από τα πιο εμβληματικά τραγούδια του Μάνου Λοΐζου. Επιλέγει σε αυτήν την μοναδική βραδιά να έχει στο πλευρό του την Μαρία Παπαγεωργίου, το αερικό της ελληνικής μουσικής, και να παρουσιάσουν με το δικό τους καθηλωτικό τρόπο τραγούδια - σταθμούς της καλλιτεχνικής πορείας του μεγάλου δημιουργού.

Τα αγαπημένα κομμάτια του Μάνου Λοΐζου δεν έπαψαν ποτέ να συγκινούν, να εμπνέουν και να συντροφεύουν την καθημερινότητά μας, τις πιο γλυκές αλλά και τις πιο δύσκολες στιγμές μας. Σαράντα (40) χρόνια αφότου σίγησε οριστικά το πιάνο του, το πλούσιο έργο του, αλλά και το ήθος της χαρισματικής αυτής προσωπικότητας παραμένουν ολοζώντανα και δείχνουν το δρόμο για ένα «άλλο τραγούδι», που αφορά όλους μας.

Μια συναυλία που αφηγείται με διαχρονικές μουσικές, φωνές και λόγια την ευθύνη που έχουμε για ένα καλύτερο και φωτεινότερο μέλλον.

Τραγουδούν:
Βασίλης Παπακωνσταντίνου
Μαρία Παπαγεωργίου

Μαζί τους οι:
Πιάνο : Ανδρέας Αποστόλου
Ηλεκτρικό Μπάσο: Βαγγέλης Πατεράκης
Drums : Στέφανος Δημητρίου
Βιολί: Μαίρη Μπρόζη
Κιθάρες Ακουστική / Ηλεκτρική: Γιάννης Αυγέρης
Keyboards : Γιώργος Θεοδωρόπουλος
Ενορχηστρώσεις: Ανδρέας Αποστόλου
Επιμέλεια ήχου: Αλέξανδρος Μπίτος / Λυσιέν Κλίμης
Επιμέλεια φώτων: Γιάννης Δίπλας

Ώρα έναρξης: 21:15
Ώρα προσέλευσης: 20:15

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close