Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Αέρας γαστρονομικής ανανέωσης στο Nava Seaside

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό του Πρωταρά

Δημοσιεύτηκε στις 02 Μαΐου 2022

Όπως ανοίγει σιγά-σιγά ο καιρος, έτσι και το ο απόλυτος καλοκαιρινός προορισμός ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του, παρουσιάζοντας το εστιατόριο του, με νέες ανανεωμένες συνταγές που είναι σίγουρο πως θα ενθουσιάσουν.   

Κουζίνα με boho και ασιάτικες πινελιές, όλα μαγειρεμένα με τέτοια φροντίδα και τόσο βαθιά γνώση της γαστρονομίας που δύσκολα ξεχνάς τη νοστιμιά τους.

Επίσης, ο πολυβραβευμένος και ταλαντούχος σεφ του Nava Seaside, προτρέπει τους επισκέπτες του να ακολουθήσουν τη λογική “sharing together” του καταλόγου, να παραγγείλουν δηλαδή τα πιάτα που τους ταιριάζουν περισσότερο και να τα βάλουν στη μέση του τραπεζιού, ώστε να έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πολλές διαφορετικές γεύσεις.

Οι σύγχρονες μαγειρικές τεχνικές σε συνδυασμό με τις επίλεκτες πρώτες ύλες έχουν ως αποτέλεσμα σύγχρονα πιάτα από fine-dine κουζίνα για τους εκλεκτούς πελάτες.

Στην μπάρα, οι έμπειροι bartenders ετοιμάζουν τα καλύτερα κοκτέιλ, κλασικά ή signature, που θα πρωταγωνιστήσουν στα stories σας. 

Και επειδή οι εκπλήξεις δε σταματούν, το Nava Seaside, έχει φτιάξει ένα επίλεκτο πρόγραμμα, που θα γεμίσει τα βράδια σας.

Από νωρίς το απόγευμα, με επιλογές για early drinks μετά το γραφείο, βραδιές με ζωντανή μουσική ή ακόμα και sunset stories βλέποντας τον ήλιο να βυθίζεται καθώς δύει στα γαλανά νερά της μεσογείου, θα κάνετε και φέτος τις πιο κοσμικές εμφανίσεις.

Βεβαίως,  το Nava Seaside που σας έχει συνηθίσει σε νύχτες ατέλειωτης διασκέδασης, θα φέρει και φέτος κοντά σας τους καλύτερους Έλληνες καλλιτέχνες του μουσικού πενταγράμμου.

Από τις 6 Μαΐου, στο Nava Seaside στον Πρωταρά! 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close