Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Στο Le Bordeaux θα ταξιδέψεις στο νόστιμο κόσμο των bistro!

Καλό κρασί καινόστιμα πιάτα σε μία υπέροχη αυλή

Δημοσιεύτηκε στις 29 Απριλίου 2022

Το Le Bordeaux παρουσιάζει με ενθουσιασμό το ανανεωμένο του μενού, το οποίο περιλαμβάνει μοναδικές γεύσεις που ταιριάζουν απόλυτα στην εποχή. Στο εστιατόριο, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν κλασικά γαλλικά πιάτα, όπως βοδινό ταρτάρ και φουά γκρα, καθώς και μια σειρά από νέα signature πιάτα που έχουν φτιαχτεί έτσι ώστε να πετυχαίνουν την τέλεια ισορροπία μεταξύ δημιουργικότητας και γεύσης. 

Ο επικεφαλής σεφ Σταύρος Σωτηρίου δίνει μεγάλη έμφαση στην ποιότητα των πρώτων υλών, τις οποίες φροντίζει να εξασφαλίζει από φημισμένους προμηθευτές, αλλά και στη χρήση αυτών για την προετοιμασία φρέσκων πιάτων καθημερινά. Η φιλοσοφία εξάλλου των ανθρώπων του Le Bordeaux είναι να δίνουν την ευκαιρία στο κοινό να απολαύσει μοναδικές γαστρονομικές γεύσεις, εμπνευσμένες από τη νοτιοδυτική Γαλλία.

Vino Weekdays
Εκτός από την εξαιρετική λίστα φαγητών και κρασιών παγκόσμιας κλάσης που διαθέτουν στο Le Bordeaux, ανακοινώνουν και το opening του Bodega Bar and Terrace που βρίσκεται στην υπέροχη αυλή τους. Με αυτήν την ευκαιρία, μάλιστα, από Τρίτη έως Παρασκευή, μεταξύ 17:00 και 19:30, προσφέρουν ειδική έκπτωση 50% σε επιλεγμένα κόκκινα, ροζέ και λευκά κρασιά και 25% έκπτωση σε όλα τα οινοπνευματώδη ποτά. Με lounge μουσική και μια βεράντα περιτριγυρισμένη από ανθισμένα λουλούδια, το Le Bordeaux είναι πραγματικά το ιδανικό μέρος για ποτό μετά τη δουλειά.

Κρασιά παγκόσμιας κλάσης
Το Le Bordeaux διαθέτει μια λίστα με περισσότερες από 600 ετικέτες κρασιών... και ο επικεφαλής σομελιέ του bistro είναι πάντα διαθέσιμος για να προτείνει το ιδανικό κρασί για κάθε περίσταση (wine pairings). Οι επισκέπτες που επιθυμούν να δοκιμάσουν σπάνια και μοναδικά κρασιά στο Le Bordeaux έχουν την ευκαιρία να το πράξουν, καθώς στη λίστα του διαθέτει πάνω από 70 κρασιά σε ποτήρι που χρησιμοποιούν την τεχνολογία του Coravin.

Εκδηλώσεις στο Le Bordeaux
Με πέντε διαφορετικούς χώρους εστίασης, το Le Bordeaux είναι το ιδανικό μέρος για μια εταιρική εκδήλωση ή για να γιορτάσεις μια ειδική περίσταση. Βρίσκεται, άλλωστε, σε μία τοποθεσία ιδιαίτερα βολική, στην ιστορική οδό Αγίου Ανδρέου στο κέντρο της παλιάς Λεμεσού.

Μάθε περισσότερα στο https://bit.ly/lebordeauxbrochure
Website: https://www.lebordeaux.com.cy/  

Για κρατήσεις: 99 184451 ή Info@lebordeaux.com.cy 
Ωράριο λειτουργίας: Τρίτη-Σάββατο
Tapas & Wine Bar: από 17:00
Bistro: 18:30-22:30

 

 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close