Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Η ορεινή Κύπρος απέκτησε ένα νέο, εντυπωσιακό κατάλυμα!

Ένα αναπαλαιωμένο boutique σπίτι στην ωραία Λόφου, με κήπο και υπέροχη θέα στο βουνό!

Δημοσιεύτηκε στις 26 Απριλίου 2022

Στο γραφικό και παραδοσιακό χωριό της Λόφου, στην επαρχία Λεμεσού, ανάμεσα στους καλύτερους αμπελώνες της Κύπρου, θα βρεις το καινούργιο αγροτουριστικό κατάλυμα του νησιού. Ένα boutique σπίτι που συνδυάζει την γνήσια κυπριακή φιλοξενία με ένα πλήθος σύγχρονων παροχών.

Ένα κουκλίστικο σπιτάκι, λοιπόν, που ισορροπεί μεταξύ μοντέρνου και παραδοσιακού, γίνεται τρόπος και αφορμή για να εξορμήσεις στη Λόφου!

Το MyLofou, όπως ονομάζεται, είναι ένα συνηθισμένο σπίτι που χρησιμοποιήθηκε ως καταλύματα αγροτών τον 19ο αιώνα, το οποίο έχει ανακαινιστεί σχολαστικά και με ευαισθησία, για να προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία στους σημερινούς επισκέπτες.

Πρόκεται για ένα πλήρως επιπλωμένο σπίτι το οποίο θα αποτελέσει το καταφύγιο διακοπών σου όλο το χρόνο.

Το σπίτι αποτελείται από δύο μεγάλα δωμάτια. Το ένα είναι το σαλόνι με τζάκι (και ξύλα για τον χειμώνα) με την ενιαία (πλήρως εξοπλισμένη) κουζίνα και το δεύτερο μεγάλο δωμάτιο που είναι το υπνοδωμάτιο. Το υπνοδωμάτιο είναι ένα ενιαίο οικογενειακό δωμάτιο, που αποτελείται από ένα queen size κρεβάτι στο ισόγειο και δύο επιπλέον κρεβάτια στον άνετο ημιώροφο, γεγονός που κάνει το myLofou ιδανικό για ζευγάρι ή οικογένεια.

Αυτό που το κάνει ωστόσο να ξεχωρίζει είναι ο κήπος-έκπληξη 275 τ.μ., με περιβόλι για να μαζέψετε μόνοι σας τα φρούτα, ένα υπέροχο υπαίθριο σαλόνι με τζάκι και εγκαταστάσεις μπάρμπεκιου και... μαγευτική θέα.

WiFi σε όλους τους χώρους, λευκά είδη, πετσέτες μπάνιου και θαλάσσης, ανεμιστήρες οροφής, θέρμανση, προϊόντα περιποίησης Elemis, γραφείο, είναι μόνο μερικές από τις παροχές που θα σου εξασφαλίσουν μία άνετη και χαλαρωτική διαμονή!

Σε ιδανική τοποθεσία για να εξερευνήσετε τα βουνά της Κύπρου και την ακτή της θάλασσας, η μόνη απόφαση που πρέπει να πάρετε είναι ποια κατεύθυνση θέλετε να πάρετε!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τον ιστότοπο myLofou στο www.mylofou.com ή μέσω Facebook, στο MyLofou.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close