Things to Do , Προσεχώς

Μία ακόμα Γιορτή του Κερασιού στο χωριό (μόλις ανακοινώθηκε!)

Το Φεστιβάλ Κερασιού στις Τρεις Ελιές ανακοίνωσε ημερομηνία

Δημοσιεύτηκε στις 26 Απριλίου 2022

Ένα από τα πιο αγαπημένα φρούτα του καλοκαιριού, το οποίο καλλιεργείται στις ορεινές περιοχές της Κύπρου, το κεράσι, έχει το δικό του φεστιβάλ, που πραγματοποείται σε κάποια από τα πιο όμορφα χωριά της ορεινής Κύπρου μας όπου μάλιστα το βρίσκουμε σε αφθονία.

Ανάμεσα σε αυτά και το χωριό Τρεις Ελιές της επαρχίας Λεμεσού, το οποίο ανακοίνωσε μόλις τη φετινή εκδήλωσή του! 

Τη γιορτή, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Ιουνίου, διοργανώνει το Κοινοτικό Συμβούλιο Τριών Ελιών και σε αυτήν θα περιλαμβάνονται υπαίθρια αγορά, βιωματικά εργαστήρια, μουσική βραδιά, επιλογές για φαγητό και ποτό και φυσικά άφθονα κεράσια!

Πιο κάτω η ανακοίνωση των διοργανωτών:

  • Αν είστε γεωργός, οικοτέχνης, παραγωγός, καλλιτέχνης και θέλετε να εκθέσετε και να διαθέσετε τα προϊόντα και τις δημιουργίες σας στην υπαίθρια αγορά, που διοργανώνει το Κοινοτικό Συμβούλιο Τριών Ελιών, στο πλαίσιο της Γιορτής του κεραζιού, το Σάββατο 11 Ιουνίου 2022, στις Τρεις Ελιές, επικοινωνήστε στο 96 571504 για πληροφορίες συμμετοχής και δήλωση ενδιαφέροντος!
  •  Οι υπόλοιποι φίλοι σημειώστε την ημερομηνία (Σάββατο 11 Ιουνίου) για να έρθετε στις Τρεις Ελιές να γιορτάσουμε το κεράζι! Αν θέλετε να μείνετε όλο το τριήμερο, κλείστε τη διαμονή σας εγκαίρως! Υπάρχουν πολλές επιλογές στο χωριό και στη γύρω περιοχή. Αν δεν προλάβετε κατάλυμα, θα υπάρχει διαθέσιμος χώρος κατασκήνωσης, ειδικά για τη γιορτή.
  • Σύντομα θα ανακοινωθεί αναλυτικό πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει, εκτός από την υπαίθρια αγορά, βιωματικά εργαστήρια, μουσική βραδιά, επιλογές για φαγητό και ποτό.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close