Eating News , Εστιατόρια

Μάθαμε πού ανοίγει το νέο της κατάστημα γνωστή αλυσίδα εστιατορίων made in Greece

ΤοMailo’s – The Pasta Project επεκτείνεται

Δημοσιεύτηκε στις 11 Απριλίου 2022

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται η άφιξη γνωστής αλυσίδας εστίασης made in Greece σε ένα ακόμα σημείο στην πρωτεύουσα.

Μετά το Mall of Engomi, η αλυσίδα Mailo’s-The Pasta Project ενδυναμώνει την παρουσία της στην Κύπρο, ανοίγοντας δεύτερο κατάστημα και πάλι εντός εμπορικού κέντρου, αυτή τη φορά εντός του The Mall of Cyprus.

Το νέο κατάστημα της αλυσίδας, στο The Mall of Cyprus, θα προσφέρει την επιλογή του ολοκληρωμένου street food στην κατηγορία της φρέσκιας pasta.

Στο Mailo’s, οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε τρεις διαφορετικούς τύπους ζυμαρικών: Rigatoni, Casarecce και Campanelle, συνδυάζοντάς τα με μία από εννέα σάλτσες.

O Mailo, η φιγούρα που δεσπόζει σε κάθε γωνιά του Mailo’s - Τhe Pasta Project, είναι πραγματικός σκύλος και ανήκει στον Νίκο Μουτσουρούφη, τον εμπνευστή του concept. Αγαπώντας τη μαγειρική, δούλεψε από πολύ μικρός σε μεγάλα εστιατόρια της Αθήνας, βραβευμένα με αστέρια Michelin. Τελειώνοντας την Le Monde, εργάστηκε στο Greenhouse του Λονδίνου δίπλα στον Γάλλο σεφ Arnaud Bignon.

Το μεγάλο του πάθος όμως, ήταν και είναι τα ζυμαρικά. Δηλώνοντας λάτρης του είδους, δεν μπορούσε να αρκεστεί με τίποτα λιγότερο πέρα από το τέλειο. Ταξίδεψε, λοιπόν, στη Γένοβα για να μάθει απ’ τους καλύτερους την παρασκευή των φρέσκων χειροποίητων ζυμαρικών και στη Ρώμη για να βιώσει τη ζεστασιά της ιταλικής τρατορίας. Τελικά, αποφάσισε να μεταφέρει όλη αυτή την εμπειρία της ιταλικής γαστρονομίας στο κέντρο της Αθήνας, παντρεύοντάς την με την street food κουλτούρα.

Όλα τα πιάτα, φτιάχνονται μπροστά στους καταναλωτές, σε μόλις πέντε λεπτά με αγνά υλικά από την Ελλάδα, την Κύπρο αλλά και την Ιταλία.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close