Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Το «Άρωμα Βανίλιας» κι αυτό το Πάσχα κοντά σας και με κατ’ οίκον παραδόσεις

Αφράτα και λαχταριστά τσουρέκια, γλυκά και σοκολατένια αυγά για το πασχαλινό σας τραπέζι!

Δημοσιεύτηκε στις 14 Απριλίου 2022

Πάσχα χωρίς αφράτα και λαχταριστά τσουρέκια γίνεται; Ασφαλώς όχι! Το Άρωμα Βανίλιας βρίσκεται στη λίστα με τα αγαπημένα μας ζαχαροπλαστεία και αυτό το Πάσχα, για τα υπέροχα του τσουρέκια, τόσο σκέτα στην κλασσική εκδοχή τους, όσο και πιο δημιουργικά, γεμιστά με επικάλυψη σοκολάτας, σε μια μεγάλη γκάμα γευστικών επιλογών που θα σε κάνουν να ξεχάσεις δίαιτες και θερμίδες. 

Για τους λάτρεις της σοκολάτας, ο pastry chef και ιδιοκτήτης, Γιάννης Τούμπας προτείνει τσουρέκι με γέμιση πραλίνας φουντουκιού ή τραγανής πραλίνας φουντουκιού με καβουρδισμένα φουντούκια (“Ferrero”) ή καραμέλας σοκολάτας. Επίσης δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τα λαχταριστά τσουρέκια με γέμιση είτε πουρέ από κάστανο, είτε λευκής πραλίνας φουντουκιού (“Bueno”) καθώς επίσης τη μοναδική απόλαυση του τσουρεκιού με κρέμα χαλεπιανού.

Και για να δώσετε λίγη χαρά στα παιδιά σας και στα βαφτιστήρια σας το «Άρωμα Βανίλιας» έχει φτιάξει πρωτότυπα αυγά - έργα τέχνης σε διάφορα σχέδια, ιδανικό δωράκι για το Πάσχα για τους μικρούς μας φίλους. Προσφέρονται επίσης γεμιστά αυγά είτε με γέμιση πλούσιου κέικ σοκολάτας (fudge κέικ), πραλίνας φουντουκιού, κρέμας φουντουκιού, μπισκότα oreo και σοκολάτες είτε με γέμιση red velvet κέικ, κρέμα forest fruit marshmallow, strawberry filling και σοκολάτες. Βάλτε έγκαιρα την παραγγελία σας (μέχρι τη Μ. Δευτέρα 18 Απριλίου 2022) για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

Αν γνωρίζετε το Άρωμα Βανίλιας, ξέρετε για τί μιλάμε – εάν δεν το έχετε ανακαλύψει βάλτε το στα must σας και επισκεφτείτε το σύντομα. Θα το βρείτε στη Λεωφόρο Στροβόλου 162, 2048 Στρόβολος (απέναντι από Corso Italia). Τηλ. Επικοινωνίας: 22 510234 ενώ προσφέρεται και η επιλογή της κατ’ οίκον παράδοσης μέσω Fetch

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close