Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Έρχεται το νέο all day venue της πρωτεύουσας, που θα σερβίρει και brunch

Αυτό είναι τοnew entry της Λευκωσίας!

Δημοσιεύτηκε στις 04 Απριλίου 2022

Η Λευκωσία δεν σταματά ποτέ να μας εκπλήσει με τα μαγαζιά της. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Και αυτό που έχουμε παρατηρήσει τις τελευταίες εβδομάδες στην πρωτεύουσα, είναι ότι στη λίστα της έχουν προστεθεί αρκετά νέα εστιατόρια, all day cafe, new age bars και στέκια που αξίζει να επισκεφθείς.

Μερικά από αυτά έχουν μάλιστα όλα τα φόντα για να γίνουν το επόμενό σου στέκι, γι'αυτό και για άλλη μια φορά το Check In Cyprus φρόντισε να σε κατατοπίσει στα new entries της πόλης για να καλοπεράσεις!

Η νέα πρόταση της Λευκωσίας ακούει στο όνομα Black Brick και απ'όσο αντιλαμβανόμαστε από την φιλοσοφία του νέου concept της πόλης και από το βίντεο που έχει αναρτηθεί στην επίσημη σελίδα του στο Facebook, πρόκειται για ένα γουστόζικο, all day restaurant με classy vibes και ατμοσφαιρικό χώρο που έχει ως στόχο να γίνει πόλος έλξης για κάθε ώρα της ημέρας. 

Βρίσκεται στην πολυσύχναστη Σταυρού και θα ανοίξει πολύ σύντομα τις πόρτες του για το κοινό, που σίγουρα θα γίνει η αφορμή για έξοδο στην γύρω περιοχή.

Στο menu του πρωταγωνιστεί το brunch το οποίο θα σερβίρεται σε καθημερινή βάση και αναμένεται να γίνει το νέο σημείο αναφοράς για τους food lovers!

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες μας θα υπάρχουν και επιλογές φαγητών για όλα τα γούστα και ωραίες προτάσεις σε μεσημεριανό και δείπνο!

Σύντομα περισσότερα!

 

 

 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close