Πάμε Ταξίδι , Guide

Ένας χρόνος SKY express στην Κύπρο!

Μια σχέση εμπιστοσύνης που γίνεται κάθε μέραπιο δυνατή!

Δημοσιεύτηκε στις 14 Μαρτίου 2022

Μέσα στην κρίση, η SKY express δημιούργησε μια νέα εποχή στις αερομεταφορές του νη-σιού. Έχοντας κατακτήσει το μεγαλύτερο δίκτυο προορισμών στην Ελλάδα, άνοιξε τα φτερά της για να πετάξει ακόμα μακρύτερα, στο εξωτερικό, με πρώτο προορισμό την Κύπρο! 

Με καθημερινές πτήσεις Λάρνακα - Αθήνα και συχνές πτήσεις Λάρνακα - Θεσσαλονίκη, η SKY express συνδέει την Κύπρο με την Ελλάδα και την Ευρώπη. 

Προσφέρει περισσότερες επιλογές στους επιβάτες, με νέες συνδέσεις, περισσότερα δρομολόγια και ποιοτικές υπηρεσίες.

Συμβάλει στον υγιή ανταγωνισμό και την πτώση των τιμών.

Δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας και προετοιμάζει ακόμα περισσότερες επενδύσεις. 

Ενισχύοντας τη διασυνδεσιμότητα της Κύπρου, η SKY express στηρίζει τον τουρισμό, την επι-χειρηματικότητα, την κυπριακή οικονομία συνολικά.

Και όλα αυτά με τον πιο σύγχρονο και πιο “πράσινο” στόλο της Ελλάδας και έναν από τους πιο φιλοπεριβαλλοντικούς της Ευρώπης.

Όπως τονίζει ο Επικεφαλής της SKY express κ. Ιωάννης Γρύλος: “Πριν ένα χρόνο πραγματο-ποιούσαμε την πρώτη μας πτήση στο εξωτερικό. Ένα ορόσημο για την SKY express που δεν θα μπορούσε να έχει διαφορετική αφετηρία, από την Κύπρο! Η ανταπόκριση των επιβατών, ήταν για εμάς η μεγαλύτερη επιβράβευση. Δεν επαναπαυόμαστε. Μένουμε πιστοί στην απόφασή μας να ε-δραιώσουμε την παρουσία μας, αναδεικνύοντας το νησί σε στρατηγικό κόμβο”.

Σχετικά με την SKY express
H SKY express, μέλος της ERA είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ελληνική αεροπορική εταιρεία, η οποία επανα-προσδιορίζει το τοπίο των ευρωπαϊκών αερομεταφορών. Με το πτητικό της έργο καλύπτει το μεγαλύτερο δίκτυο εσωτερικού (34 προορισμοί, μεταξύ των οποίων πολλές άγονες γραμμές), ενώ έχει σημειώσει δυναμική είσοδο σε διεθνείς αγορές, πετώντας συνολικά σε 39 προορισμούς σε 6 χώρες (Ελλάδα, Κύπρος, Βέλγιο, Ηνωμένο Βασί-λειο, Γαλλία, Ιταλία) και συνεχίζει.

Επιπλέον έχει συνάψει σημαντικές συμφωνίες interline με παγκόσμιους αερο-μεταφορείς όπως Air France, KLM, Qatar Airways, American Airlines, Middle East Airlines, Cyprus Airways, Condor, El Al και Transavia. Τον τελευταίο χρόνο προέβη στον εκσυγχρονισμό του στόλου της με την απόκτηση καινούργιων Airbus A320neo (x6) και ATR 72-600 (x6), πραγματοποιώντας μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις στις αερομεταφορές παγκοσμίως, ειδικά σε μία τόσο ιδιαίτερη συγκυρία. Με τα νέα της αεροσκάφη, η SKY ex-press διαθέτει τον πιο νέο και πράσινο στόλο στην Ελλάδα, αλλά και έναν από τους πιο περιβαλλοντικά φιλικούς στόλους σε όλη την Ευρώπη.

W: www.skyexpress.com
FB: https://www.facebook.com/SKYexpressAirlinesGreece 
IG: https://www.instagram.com/skyexpressgreece
LI: https://www.linkedin.com/company/sky-express-airlines
YT: https://www.youtube.com/c/SKYexpressAirlineGreece
 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close