Shopping , News

Τα denim που θα λατρέψεις αυτήν τη σεζόν

MS: Anything but ordinary denim με τέλειες εφαρμογές, αυθεντικές αποχρώσεις και περιβαλλοντική ευθύνη

Δημοσιεύτηκε στις 09 Μαρτίου 2022

Με την ολοκαίνουρια denim συλλογή για γυναίκες και άνδρες των Marks & Spencer να είναι ήδη διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα σ’ ολόκληρη την Κύπρο, το καθημερινό denim look γίνεται κομψότερο από ποτέ με τέλειες εφαρμογές, αυθεντικές αποχρώσεις και δημιουργική αίσθηση ευθύνης.

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης προς την κοινωνία και το περιβάλλον, οι νέες προδιαγραφές, από τις οποίες είναι κατασκευασμένα τα denim κομμάτια των M&S αποτελούν μέρος της ευρύτερης προσέγγισης της εταιρείας, που αφορά στη βιωσιμότητα και επικεντρώνεται σε τρεις άξονες παραγωγής - το ύφασμα, την πλύση, και τη βαφή. 
100% του βαμβακιού που χρησιμοποιείται σε όλο τον ρουχισμό των M&S θα είναι πάντα υπεύθυνα επιλεγμένο, και μέσω του προγράμματος Better Cotton Initiative, προσφέρεται βοήθεια σε χιλιάδες γεωργούς να μειώσουν τη χρήση νερού και να αυξήσουν τα κέρδη τους.

Με τη συνεργασία της Jeanologia, που ιδρύθηκε το 1994 με σκοπό να μεταμορφώσει τη βιομηχανία κλωστοϋφαντουργίας, αναπτύσσοντας τεχνολογίες και μοντέλα παραγωγής περιβαλλοντικά αποδοτικά, τα M&S μαζί με τους προμηθευτές τους έχουν δουλέψει για την αντιμετώπιση της σπατάλης νερού, επενδύοντας σε νέα τεχνολογία. Ως αποτέλεσμα, τα τζιν των M&S παράγονται κατά μέσο όρο με 86% λιγότερο νερό, συγκριτικά με τα επίπεδα της ευρύτερης βιομηχανίας παραγωγής.
Τέλος, τα M&S έχουν δεσμευτεί να αλλάξουν τις προδιαγραφές βαφής των denim με άλλες πιο φιλικές προς την ανθρωπότητα και τον πλανήτη, επιλογές που απαιτούν λιγότερο νερό και χημικά κατά τη διαδικασία παραγωγής.
Τα must-have της νέας γυναικείας και ανδρικής σειράς denim των M&S επικεντρώνονται στο στυλ, στην άνεση και στην ποιότητα, με νέες εφαρμογές, αποχρώσεις και καινοτομίες για όλες τις σιλουέτες και μεγέθη, δημιουργημένα εξ’ ολοκλήρου από υπεύθυνες πηγές βαμβακιού.

Η γυναικεία ένδυση περιλαμβάνει επιλογές που εκσυγχρονίζουν την γκαρνταρόμπα όπως midaxi φορέματα, ένας συνδυασμός μεταξύ midi και maxi, κεντημένα άνετα πουκάμισα που προσφέρουν εύκολες, άνετες και κομψές στιλιστικές λύσεις για τη σεζόν που έρχεται. Νέα στυλ όπως το Dad τζιν έχουν προστεθεί στην ήδη διευρυμένη denim γκάμα των M&S. Το νέο αυτό τζιν θα αποτελέσει το απόλυτο trend της φετινής σεζόν, ενώ προσφέρει μια χαλαρή και άνετη εμφάνιση, πάντα με τη χρήση ανθεκτικού βαμβακερού denim. Τα denim φορέματα και μπλουζάκια έχουν σχεδιαστεί με επίπεδα και όγκο, προβάλλοντας τα φουσκωτά μανίκια και τα διακριτικά κεντήματα, προσφέροντας κυματιστά μοτίβα με παραδοσιακή έμπνευση και γοητεία.

Η ανδρική denim συλλογή των M&S περιλαμβάνει μια σειρά από σύγχρονες και άνετες εφαρμογές σε αυθεντικές αποχρώσεις, οι οποίες όταν συνδυαστούν με τέλεια πολυεπίπεδα κομμάτια, όπως άνετα πουκάμισα και καπιτονέ γιλέκα, προσφέρουν ένα αβίαστα κομψό στυλ. Η φετινή αντρική denim κολεξιόν συνεχίζει να περιλαμβάνει καινοτόμες denim επιλογές, όπως τα Stormwear™ και 360 Flex, ενώ νέες προσθήκες στη συλλογή των M&S denim για τη σεζόν αποτελούν τα 100% ανακυκλώσιμα τζιν, που προσφέρουν μια πινελιά άνεσης στην υφιστάμενη κλασική denim σειρά.

Για OnLine παραγγελίες και δωρεάν παράδοση με αγορές άνω των €30, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.myvlmstore.com για παραγγελίες για τη Λευκωσία, ενώ για παραγγελίες για τις πόλεις Λεμεσό, Λάρνακα, Παραλίμνι και Πάφο, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.symeonidesfashion.com.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close