Cyprus Eating Awards , Τα highlights

Καλό φαγητό και άφθονη μπίρα στα 5 καλύτερα beer places της Κύπρου

Αυτά είναι τα εστιατόρια για μπίρα και φαγητό που ξεχώρισαν τη νέα σεζόν 2020-2021και φιγουράρουν στην κατηγορία Best Gastropub by KEO Beer

Δημοσιεύτηκε στις 08 Μαρτίου 2022

Τα Cyprus Eating Awards 2021 βρίσκονται ήδη σε τροχιά, ανακοινώνοντας τις 17 κατηγορίες και τα 86 φετινά υποψήφια εστιατόρια.  Ανάμεσα λοιπόν σ' αυτές τις 17 κατηγορίες, μία ξεχωριστή κατηγορία του θεσμού των Cyprus Eating Awards είναι αυτή για το Best Gastropub by KEO Beer που συγκεντρώνει κάθε χρόνο μεγάλο ενδιαφέρον.

Φέτος, 5 εστιατόρια που σερβίρουν άφθονη μπίρα και καλό φαγητό, με πολλές διαφορές και ομοιότητες μεταξύ τους, φιγουράρουν επάξια στην κατηγορία αυτή.

Ποιο θα είναι άραγε φέτος το best beer place;

Ψήφισε ΕΔΩ κι ανέδειξε τα αγαπημένα σου εστιατόρια στην Κύπρο.

BILLY JO SPORTS HOUSE (ΛΕΜΕΣΟΣ)
Χαλαρές βραδιές με την παρέα για burgers, steak, γευστικά ribs και μία μεγάλη γκάμα από μπίρες για τους λάτρεις του είδους. Παρακολούθησε μερικές από τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις του κόσμου ή απόλαυσε βραδιές με live μουσική. 

BR HUB PUB & EATERY (ΛΕΥΚΩΣΙΑ)
Σε κεντρικό σημείο στον Στρόβολο, με φιλική ατμόσφαιρα και ντιζαϊνάτη διακόσμηση. Το BR Hub είναι το μέρος όπου μπορείς να καθίσεις άνετα με τους φίλους σου και να απολαύσεις αθλητικές εκδηλώσεις ή κλασική ροκ μουσική, παρέα με παγωμένη μπύρα και καλοφτιαγμένο φαγητό!

DRAUGHT MICROBREWERY (ΛΕΜΕΣΟΣ)
Αγαπημένο στέκι των ντόπιων και όχι μόνο, όλα αυτά τα χρόνια διατηρεί σταθερά την ποιότητα στα πιάτα του, ενώ κάθε τόσο ανανεώνει το μενού του με νέες ενδιαφέρουσες προτάσεις από τη διεθνή κουζίνα. 

MOONDOG'S BAR & GRILL (ΛΕΥΚΩΣΙΑ)
Η τεράστια συλλογή από μπίρες που διαθέτει στο μενού αποτελεί το σήμα κατατεθέν που το καθιέρωσε. Εάν μάλιστα προσθέσεις και τα πλούσια, γευστικά πιάτα που σερβίρει, το άμεσο και φιλικό σέρβις και το cozy περιβάλλον, τότε σίγουρα το Moondog’s είναι το στέκι που ψάχνεις. 

THE GARRISON BAR & GRILL (ΛΕΥΚΩΣΙΑ)
Για τους λάτρεις του αυθεντικού BBQ και της μπίρας σε έναν ιδιαίτερο industrial χώρο. Το The Garrison Bar & Grill σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να γίνει στέκι για την περιοχή, σερβίροντας πιάτα με αυθεντικές γεύσεις και μερακλίδικο ψήσιμο. 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close