Πάμε Ταξίδι , Guide

Αυτοί είναι οι νέοι προορισμοί στους οποίους θα σε ταξιδεύει η TUS Airways

To νέο πρόγραμμα πτήσεων της TUS Airways

Δημοσιεύτηκε στις 03 Μαρτίου 2022

Σημαντική αύξηση των δρομολογίων της και του πτητικού της προγράμματος ανακοίνωσε την Τρίτη 2 Μαρτίου η TUS Airways, ως αποτέλεσμα και της επικείμενης αύξησης του στόλου της, αφού αναμένεται σύντομα τα τρία Airbus 320 που ήδη διαθέτει να γίνουν πέντε.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της εταιρείας, το νέο πρόγραμμα πτήσεων της TUS Airways θα περιλαμβάνει νέους προορισμούς, αφού θα υπάρχουν δρομολογημένες πτήσεις προς το Βέλγιο (Βρυξέλλες), εποχιακές πτήσεις προς τρεις προορισμούς στη Γαλλία, ενώ την επικείμενη χειμερινή περίοδο αναμένεται η εταιρεία να συνδέσει την Κύπρο και με τη Σαουδική Αραβία. Στα πλάνα της εταιρείας είναι να επιχειρήσει και πτήσεις προς την Κίνα, αφού, όπως ανακοινώθηκε χθες από τον Γενικό Εκτελεστικό Διευθυντή της TUS Michael Weinstein, έχουν παραχωρηθεί στην εταιρεία τα δικαιώματα για το δρομολόγιο Λάρνακα – Πεκίνο – Λάρνακα, με δύο συχνότητες την εβδομάδα, εξέλιξη που επιβεβαίωσε και ο κ. Καρούσος. «Είμαι βέβαιος πως πολύ σύντομα το δρομολόγιο θα υλοποιηθεί με πολλαπλά οφέλη, για το επιβατικό κοινό, αλλά και τη μεταφορά φορτίου, όπως και για την οικονομία της χώρας», είπε για το θέμα ο υπουργός.

Πτήσεις από Λάρνακα
Όσον αφορά στις χθεσινές ανακοινώσεις της TUS, αναφέρθηκε πως το εποχικό πρόγραμμα πτήσεων από Λάρνακα της εταιρείας θα έχει, πέρα από τους παραδοσιακούς θερινούς της προορισμούς από την Ελλάδα, Σκιάθο και Πρέβεζα, τώρα και την Κεφαλονιά και την Καλαμάτα και από την Κεντρική Ευρώπη τη Λυών, το Στρασβούργο και την Τουλούζη, ενώ το ετήσιο πρόγραμμα δρομολογημένων πτήσεων θα έχει ως προορισμούς από την Κεντρική Ευρώπη τις Βρυξέλλες και το Παρίσι και από το Ισραήλ το Τελ Αβίβ και το Ελιάτ.

Και από την Πάφο
Το εποχικό πρόγραμμα πτήσεων της εταιρείας από Πάφο θα έχει ως προορισμούς από την Κεντρική Ευρώπη το Παρίσι, το Ντίσελντορφ, το Αμβούργο και τη Νυρεμβέργη, ενώ το ετήσιο πρόγραμμα πτήσεων θα έχει από την Ελλάδα την Αθήνα και από Ισραήλ το Τελ Αβίβ. Αναφέρθηκε, ακόμα, πως κατά τη χειμερινή περίοδο 2022 – 2023 η εταιρεία σχεδιάζει να εκτελεί πτήσεις προς το Σαρμ ελ Σέιχ, το Μαρακές, το Ντουμπάι, την Τζέντα και το Ριάντ.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close