Cine News , Κινηματογράφος

Όσα θα δούμε τον Μάρτιο στο Netflix

Όλες οι ταινίες, οι σειρές και τα ντοκιμαντέρ που θα απολαύσουμε τον Μάρτιο 2022 στο Netflix.

Δημοσιεύτηκε στις 01 Μαρτίου 2022

Μπορεί ο Μάρτιος να «μπαίνει» με κακοκαιρία, αλλά το Netflix έχει εμπλουτίσει το περιεχόμενό του με κοπεύει σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ για όλα τα γούστα.

Μεταξύ άλλων αναμένουμε τον δεύτερο κύκλου του πολυσυζητημένου και αναμενόμενου «Bridgerton», αλλά και το spin-off του «Big Mouth» που έρχεται στα μέσα του μήνα, «Human Resources». Από ταινίες το Netflix φαίνεται πως δεν υστερεί εξίσου και εμείς έχουμε ήδη ξεχωρίσει το «Pieces of Her» από του δημιουργούς του «Big Little Lies» και το «The Adam Project» με πρωταγωνιστές τον Ryan Gosling.

Όλες οι ταινίες που θα δούμε στο Netflix τον Μάρτιο 2022
 

Υπόθεση: Ψάχνοντας στη Γροιλανδία έναν χαμένο χάρτη, δύο άντρες πρέπει να παλέψουν για να επιβιώσουν. Βασισμένο στην αληθινή ιστορία μιας πολικής αποστολής της Δανίας, το 1909.
Έρχεται στις 2 Μαρτίου.

The Weekend Away
Υπόθεση: Όταν η κολλητή της εξαφανίζεται σε ένα ταξίδι μόνο για κορίτσια στην Κροατία, η Μπεθ σπεύδει να ανακαλύψει τι έγινε. Όμως κάθε στοιχείο οδηγεί σε μια νέα εφιαλτική πλάνη.
Έρχεται στις 3  Μαρτίου.

Meskina
Υπόθεση: Η πληγωμένη και άνεργη 30χρονη Λέιλα προσπαθεί να ξαναβρεί τον εαυτό της και ψάχνει την ευτυχία, ενώ η οικογένειά της προσπαθεί να τη ζευγαρώσει ξανά.
Έρχεται στις 4 Μαρτίου.

The Invisible Thread
Υπόθεση: Ένας έφηβος που προέρχεται από μία οικογένεια με δύο μπαμπάδες αποφασίζει να γυρίσει ένα ντοκιμαντέρ για τους γονείς του, αλλά ξαφνιάζεται όταν συμβαίνει κάτι ανατρεπτικό.
Έρχεται στις 7 Μαρτίου.

Autumn Girl
Υπόθεση: Στην Πολωνία του ’60, η ηθοποιός Καλίνα Γεντρούσικ σημειώνει τεράστια επιτυχία, αλλά η καριέρα της ξαφνικά απειλείται από έναν αξιωματούχο τον οποίο απέρριψε ερωτικά.
Έρχεται στις 8 Μαρτίου.

The Bombardment
Υπόθεση: Τον Β’ Π.Π., η μοίρα φέρνει κοντά διάφορους κατοίκους της Κοπεγχάγης, όταν μια βόμβα πέφτει κατά λάθος σε ένα σχολείο γεμάτο παιδιά. Από αληθινά γεγονότα.
Έρχεται στις 9 Μαρτίου.

The Adam Project
Υπόθεση: Όταν το ταξίδι του στον χρόνο τον φέρνει τυχαία στο 2022, ο πιλότος μαχητικού Άνταμ Ριντ συνεργάζεται με τον 12χρονο εαυτό του σε μια αποστολή διάσωσης του μέλλοντος.
Έρχεται στις 11 Μαρτίου.

Marilyn’s Eyes
Υπόθεση: Το φαγητό ενώνει δύο δημιουργικά άτομα σε μια ψυχιατρική κλινική. Καθώς δίνουν σάρκα και οστά σε ένα φανταστικό εστιατόριο, πρέπει να βρουν μια συνταγή για τις πληγές.
Έρχεται στις 15 Μαρτίου.

Rescued by Ruby
Υπόθεση: Κυνηγώντας το άπιαστο όνειρό του να μπει σε Ομάδα Αστυνομικών Σκύλων, ένας αστυνομικός συνεργάζεται με ένα τετράποδο αουτσάιντερ: την έξυπνη αλλά άτακτη σκυλίτσα Ρούμπι.
Έρχεται στις 17 Μαρτίου.

Windfall
Υπόθεση: Ένας άντρας κάνει διάρρηξη στο εξοχικό ενός δισεκατομμυριούχου, αλλά η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου, όταν ο αλαζόνας πλούσιος κι η γυναίκα του καταφθάνουν απρόσμενα.

Όλες οι σειρές που θα δούμε στο Netflix τον Μάρτιο 2022

Οι Φύλακες της Δικαιοσύνης
Υπόθεση: Όταν ο φαινομενικά ατρόμητος ηγέτης της αυτοκαταστρέφεται, μια ομάδα προβληματικών υπερηρώων πρέπει να αντιμετωπίσει το κακό που θεριεύει στον κόσμο – αλλά και μέσα τους.
Έρχεται την 1η Μαρτίου.

Μεσάνυχτα στο Πέρα Παλάς
Υπόθεση: Σε ένα ιστορικό ξενοδοχείο της Κωνσταντινούπολης, μια ρεπόρτερ βουτά στο παρελθόν και πρέπει να σταματήσει μια σκευωρία που ίσως αλλάξει τη μοίρα της σύγχρονης Τουρκίας.
Έρχεται στις 3 Μαρτίου.

Όλα τα Κομμάτια της
Υπόθεση: Μια γυναίκα προσπαθεί να κατανοήσει το σκοτεινό παρελθόν της μητέρας της μετά από μια βίαιη επίθεση στη μικρή πόλη τους που αποκαλύπτει κρυφές απειλές και φονικά μυστικά.
Έρχεται στις 4 Μαρτίου.

Αστρολογικός Οδηγός για Ραγισμένες Καρδιές: Σεζόν 2
Υπόθεση: Καθώς η Αλίσε εξακολουθεί να κάνει επιτυχία με την εκπομπή “Άστρα της Αγάπης”, ο άτυχος έρωτάς της με τον Νταβίντε αποδεικνύεται μοναδικά απρόβλεπτος.
Έρχεται στις 8 Μαρτίου.

Formula 1: Οδηγός… Επιβίωσης: Σεζόν 4
Υπόθεση: Είκοσι οδηγοί –ορισμένοι βετεράνοι και ορισμένοι αρχάριοι– διαγωνίζονται σε μια νέα σεζόν της Formula 1, γεμάτη δράμα και αδρεναλίνη.
Έρχεται στις 11 Μαρτίου.

Και Δεν Ζήσαν Αυτοί Καλά κι Εμείς Καλύτερα
Υπόθεση: Μετά τον αναγκαστικό χωρισμό τους βρίσκονται σε μία άλλη ζωή, όπου πρέπει να λύσουν τα μάγια που έχουν γίνει στην πόλη τους και κανείς δεν μπορεί να ερωτευτεί.
Έρχεται στις 11 Μαρτίου.

Τάιλερ Χένρι: Η Ζωή μετά τον Θάνατο
Υπόθεση: Ο μελλοντολόγος-μέντιουμ Τάιλερ Χένρι ανατρέχει στο υπερπέραν για απαντήσεις, ενώ ψάχνει το παρελθόν και της δικής του οικογένειας σε μια προσωπική σειρά ριάλιτι.
Έρχεται στις 11 Μαρτίου.

Χώμα
Υπόθεση: Ένας αυτοαποκαλούμενος επιχειρηματίας πιστεύει ότι έπιασε την καλή, αναλαμβάνοντας την ταφή ανθρώπων από την κοινότητά του με χώμα που εισάγει από το Μαρόκο στο Βέλγιο.
Έρχεται στις 17 Μαρτίου.

Human Resources
Υπόθεση: Πασχαλίτσες της Αγάπης, Ορμονικά Τέρατα και άλλα πλάσματα παλεύουν με έρωτες, εργασιακό δράμα και τις ανάγκες των θνητών πελατών τους. Ένα spinoff του “Big Mouth”.
Έρχεται στις 18 Μαρτίου.

Top Boy: Σεζόν 2
Υπόθεση:Ο Ντουσέιν θέλει να επεκτείνει την αυτοκρατορία του. Αλλά με μια τεράστια επένδυση, συνεταίρους και οικογενειακές κρίσεις, πιο πολύ χρήμα σημαίνει πιο πολλά προβλήματα.
Έρχεται στις 18 Μαρτίου.

Τα Τέρατα της Κρακοβίας
Υπόθεση: Μια νεαρή γυναίκα στοιχειωμένη από το παρελθόν μπαίνει στην ομάδα χαρισματικών φοιτητών ενός μυστηριώδους καθηγητή που ερευνά μεταφυσικά γεγονότα και μάχεται δαίμονες.
Έρχεται στις 18 Μαρτίου.

Οι Έξι Κωμικοί
Υπόθεση: Στο Παρίσι, έξι κωμικοί κυνηγούν το όνειρό τους να εδραιωθούν στο σταντ απ, βιώνοντας παράλληλα οικονομική πίεση, οικογενειακές εντάσεις και ρομαντικές περιπέτειες.
Έρχεται στις 18 Μαρτίου.

Μπρίτζερτον: Σεζόν 2
Υπόθεση: Καθήκον, επιθυμία και σκάνδαλο συγκρούονται, όταν ο υποκόμης Άντονι Μπρίτζερτον αποφασίζει να παντρευτεί, αλλά ερωτεύεται την πεισματάρα αδελφή της μέλλουσας συζύγου του.
Έρχεται στις 25 Μαρτίου.

Όλα τα ντοκιμαντέρ που θα δούμε στο Netflix τον Μάρτιο 2022

Ο Χειρότερος Συγκάτοικος στην Ιστορία
Υπόθεση: Βίαιοι απατεώνες. Αδίστακτοι δολοφόνοι. Τρομακτικές αληθινές ιστορίες αποκαλύπτουν μερικές από τις χειρότερες εμπειρίες συγκατοίκησης που θα μπορούσατε να φανταστείτε.
Έρχεται την 1η Μαρτίου.

Επιβίωση στον Παράδεισο: Μια Οικογενειακή Ιστορία
Υπόθεση: Ελέφαντες, λιοντάρια, λύκοι και πολλά άλλα είδη ευημερούν στο δέλτα του Οκαβάνγκο στην έρημο Καλαχάρι, αλλά η ολοένα και πιο ανησυχητική ξηρασία απειλεί το μέλλον της.
Έρχεται στις 3 Μαρτίου.

The Andy Warhol Diaries
Υπόθεση: 1968. Όταν τον πυροβολούν, ο Άντι Γουόρχολ αρχίζει να καταγράφει τη ζωή και τα συναισθήματά του. Τα ημερολόγια κι αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ βλέπουν πίσω από την περσόνα.
Έρχεται στις 9 Μαρτίου.

Bad Vegan: Δόξα, Απάτη, Φυγή
Υπόθεση: Μια καταξιωμένη ιδιοκτήτρια βίγκαν εστιατορίου παντρεύεται έναν μυστηριώδη άντρα που ισχυρίζεται ότι θα κάνει τον σκύλο της αθάνατο και η ζωή της βγαίνει εκτός ελέγχου.
Έρχεται στις 16 Μαρτίου.

Εκπληκτικά Ζώα: Σεζόν 2
Υπόθεση: Αυτή η καθηλωτική σειρά παρακολουθεί τα πιο υπέροχα ζώα στον κόσμο, καταγράφοντας τρυφερές αλλά και σοκαριστικές στιγμές, όπως δεν τις έχουμε δει ποτέ ξανά.
Έρχεται στις 18 Μαρτίου

Οι Αρχές της Απόλαυσης: Σειρά μίας σεζόν
Υπόθεση: Το σεξ, η ευχαρίστηση και η σύγχρονη επιστήμη συναντιούνται σε αυτήν τη σειρά για τον σύνθετο κόσμο της γυναικείας απόλαυσης – που καταρρίπτει μονολιθικούς μύθους.
Έρχεται στις 22 Μαρτίου.

Trust No One: The Hunt for the Crypto King
Υπόθεση: Μετά τον αναπάντεχο θάνατο του ιδρυτή ενός ανταλλακτηρίου κρυπτονομισμάτων στην Ινδία, οι πελάτες υποπτεύονται ότι ο θάνατος κρύβει περισσότερα απ’ όσα φαίνονται.
Έρχεται στις 30 Μαρτίου.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close