Cyprus Eating Awards , Τα highlights

Τα 5 καλύτερα εστιατόρια για ψάρια και θαλασσινά στην Κύπρο

Αυτά είναι τα εστιατόρια για ψάρια και θαλασσινά που ξεχώρισαν τη νέα σεζόν 2020-2021και φιγουράρουν στην κατηγορία Καλύτερο Ψάρι στα Eating Awards 2021

Δημοσιεύτηκε στις 01 Μαρτίου 2022

Τα Cyprus Eating Awards 2021 μπήκαν ήδη σε τροχιά, ανακοινώνοντας τις 17 κατηγορίες και τα 86 φετινά υποψήφια εστιατόρια.  Ανάμεσα λοιπόν σ' αυτές τις 17 κατηγορίες, μία ξεχωριστή κατηγορία του θεσμού των Cyprus Eating Awards είναι αυτή για το Καλύτερο Ψάρι που συγκεντρώνει κάθε χρόνο μεγάλο ενδιαφέρον.

Φέτος, 5 εστιατόρια που σερβίρουν αποκλειστικά ψάρια και θαλασσινά με πολλές διαφορές και ομοιότητες μεταξύ τους φιγουράρουν επάξια στην κατηγορία αυτή.

Ποιο θα είναι άραγε φέτος το εστιατόριο που σερβίρει το καλύτερο ψάρι;

Ψήφισε ΕΔΩ

ALMAR SEAFOOD BAR (ΛΑΡΝΑΚΑ)
Ένας εντυπωσιακός χώρος εστίασης στην vibrant της Λάρνακας, το Μακένζι. Μια επιλογή που ικανοποιεί τόσο τους λάτρεις του καλού ψαριού, της απλότητας και της παράδοσης, όσο και τους πιο ψαγμένους ουρανίσκους. 

KALAMIES RESTAURANT (ΠΡΩΤΑΡΑΣ, ΕΛ. ΕΠΑΡΧΙΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ)
Με απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα και πινελιές του λευκού και του γαλάζιου, οι Καλαμιές «μυρίζουν» καλοκαίρι και διακοπές. Άρτιες πρώτες ύλες, φρέσκα υλικά και δημιουργικά πιάτα.  

ΠΑΡΑΓΑΔΙ (ΛΕΥΚΩΣΙΑ)
Στην καρδιά της Λευκωσίας, εδώ και χρόνια, το Παραγάδι διατηρεί αναλλοίωτη την ποιότητά του, κρατώντας ψηλά τις αξίες και τις αρχές με τις οποίες ξεκίνησε. Εδώ θα βρεις ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά καθημερινά, με την υπογραφή της κυρίας Κατίνας.

ΠΥΞΙΔΑ (ΛΕΥΚΩΣΙΑ)
Το εστιατόριο Πυξίδα στη Λευκωσία λειτουργεί από το 2004 και αποτελεί μία από τις σταθερές επιλογές για ψάρι στην πρωτεύουσα. Το πλούσιο μενού της Πυξίδας αποτελείται από μια μεγάλη ποικιλία φρέσκων ψαρικών και θαλασσινών, διανθισμένο με πινελιές από τη διεθνή κουζίνα. 

THEO’S RESTAURANT (ΠΑΦΟΣ)
Με θέα το γραφικό λιμανάκι της Πάφου, στο Theo’s θα δοκιμάσεις φρέσκα ψάρια ημέρας, ψημένα στη σχάρα ή στο τηγάνι, με έμφαση στις παραδοσιακές τεχνικές της απλότητας και της καθαρότητας των υλικών. Πλούσια κάβα κρασιών. 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close