Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Το νέο ξενοδοχείο, αποκλειστικά για ζευγάρια, ανοίγει τις πόρτες του

Ένας πολυτελής παράδεισος αποκλειστικά για δύο, στην Αγία Νάπα

Δημοσιεύτηκε στις 17 Φεβρουαρίου 2022

Ακόμα ένα ξενοδοχείο αποκλειστικά για ζευγάρια ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του τον προσεχή Μάιο στην Αγία Νάπα. Ο λόγος για το Amanti, την τελευταία προσθήκη του Ομίλου Kanika Hotels & Resorts, θυγατρικό του δημοφιλούς Amavi Hotel στην Πάφο.

Πρόκειται για ένα πολυτελές θέρετρο πέντε αστέρων, με έναν ιδιαίτερο σχεδιασμό, ο οποίος εξισορροπεί την εκλεπτυσμένη πολυτέλεια και τη χαλάρωση στη θάλασσα, παρέχοντας ειδικά σχεδιασμένες υπηρεσίες και εμπειρίες για ζευγάρια.

Η ολοκαίνουργια ξενοδοχειακή μονάδα βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το κοσμοπολίτικο κέντρο της Αγίας Νάπας, το γραφικό παλιό ψαρολίμανο και τη βραβευμένη με γαλάζια σημαία παραλία «Πανταχού». 

Το νέο ξενοδοχείο θα διαθέτει 140 δωμάτια, 4 επώνυμα εστιατόρια, 2 υπέροχα μπαρ, εσωτερική πισίνα και 2 εξωτερικές, σπα, γυμναστήριο και όλες τις ανέσεις, ενώ αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του τον Μάιο του 2022.

140 δωμάτια και σουίτες, πέντε τύποι καταλυμάτων
Με 140 κομψά σχεδιασμένα δωμάτια και σουίτες και με εξατομικευμένες υπηρεσίες, το Amanti υπόσχεται στα ζευγάρια μια μοναδική ρομαντική εμπειρία. Το νέο ξενοδοχείο διαθέτει πέντε διαφορετικούς τύπους καταλυμάτων με όλες τις ανέσεις πέντε αστέρων, άμεση εξυπηρέτηση και τεχνολογία αιχμής.  

Εκλεπτυσμένη γαστρονομία!
Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το MadeForTwo Half- Board Premium, που περιλαμβάνει τις καινοτόμες γαστρονομικές δημιουργίες της βραβευμένης ομάδας Kanika και του Michelin Star Chef Theodor Falser.

Τέσσερα επώνυμα εστιατόρια σερβίρουν εκλεκτά μενού εμπνευσμένα από τις πιο δημοφιλείς κουζίνες του κόσμου.

Ezaria
Το εστιατόριο Ezaria σερβίρει πρωινό, μεσημεριανό και διαφορετικό βραδινό σε μπουφέ. Είναι σχεδιασμένο γύρω από μια ιδέα ανοιχτής κουζίνας και προσφέρει φρέσκα πιάτα, φτιαγμένα επιτόπου.

Nocturne
Αποτελεί έναν πολυτελή προορισμό για ρομαντικό δείπνο και την κατάλληλη επιλογή για όσους αγαπούν τη μεσογειακή κουζίνα. Στο εστιατόριο Nocturne, οι επισκέπτες μπορούν να ανακαλύψουν μια γαστρονομική εμπειρία επτά πιάτων, συνοδευόμενη από εκλεκτή ζωντανή μουσική πιάνου. Το μενού είναι ειδικά σχεδιασμένο από Michelin Star Chef.

Immenso Restaurant
Προσφέρει ένα à la carte μενού για δείπνο με μοντέρνα ασιατική και περουβιανή μείξη, φτιαγμένη από τον Michelin Star Chef, Theodor Falser. Η εκπληκτική θέα της θάλασσας, του ήλιου και του φεγγαριού διαμορφώνουν μια ειδικά σχεδιασμένη ρομαντική ατμόσφαιρα. 

Fort-O-Lana
Η κυπριακή κουζίνα δε θα μπορούσε να λείπει από τις επιλογές εστιατορίων του πολυτελούς θερέτρου. Το εστιατόριο Fort-O-Lana, προσεγγίζει πρωτοποριακά τον παραδοσιακό μεζέ, με πιάτα από ορεκτικά μέχρι κυρίως και επιδόρπια. Το δε σκηνικό του, είναι ονειρικό! 

Επιλογές από μπαρ
Οι καινοτόμες ιδέες μπαρ του Amanti αναπτύχθηκαν από ειδικούς mixologists. Το ξενοδοχείο διαθέτει δύο μπαρ, το «The Loynge» και το «Selene Bar», ώστε να καλύπτει όλες τις απαιτήσεις. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν premium μπύρες, επώνυμα κοκτέιλ και ειδικά ποτά. Ανάλογα με την ώρα της ημέρας, μπορούν να επιλέξουν από latte μέχρι σαμπάνια.  

Βουτιά στον... κόσμο του Amanti
Το Amanti Hotel διαθέτει δύο εξωτερικές πισίνες και μια εσωτερική. Η Saffire Pool είναι η κύρια πισίνα του ξενοδοχείου που περιβάλλεται από πράσινους κήπους.

Η Evera Outdoor Pool, η δεύτερη εξωτερική πισίνα, διαθέτει τροπικό χαρακτήρα με υδρομασάζ.

Σπα και γυμναστήριο 
Το Evera Spa & Wellness, διαθέτει κομψές και εμπνευσμένες αίθουσες περιποίησης για δύο. Τα ζευγάρια μπορούν να απολαύσουν σάουνα, ατμόλουτρα, περιποίηση μαλλιών και ομορφιάς, άλλες ειδικά σχεδιασμένες θεραπείες, μασάζ καθώς και να χαλαρώσουν στην εσωτερική πισίνα.

Τέλος, δίπλα στο σπα, υπάρχει ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο υψηλής τεχνολογίας.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close