Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Sushi night: 10 εστιατόρια σού φέρνουν πολύ καλό σούσι στο σπίτι

Έχεις όρεξη για σούσι;

Δημοσιεύτηκε στις 25 Φεβρουαρίου 2022

Λατρεύεις την ιαπωνική κουζίνα και σου ‘χουν λείψει τα αγαπημένα σου ρολάκια σε σημείο που τα βλέπεις στο όνειρό σου; Τα πιο κάτω μαγαζιά κάνουν το όνειρό σου πραγματικότητα... φέρνοντάς σου πεντανόστιμα sushi rolls στην πόρτα σου, σε λίγα λεπτά!

Αυτό δεν σημαίνει όμως, ότι δεν μπορείς να τα απολαύσεις και στον χώρο τους! 


BAO PAU
Θα το βρεις στην πάροδο της Μακαρίου, σε ένα χώρο μοντέρνο, φτιαγμένο με πολλή αγάπη και αφοσίωση, με λιγοστά όμως τραπεζάκια, τα οποία συνήθως είναι πλημμυρισμένα από λάτρεις της κουζίνας του! Το όνομά του το πήρε από τα χειροποίητα ψωμάκια bao, που είναι ψημένα στον ατμό, ενώ το pau είναι το εξειδικευμένο αλεύρι που χρησιμοποιείται. Όσο δε για τις γεύσεις που σερβίρει, αυτές αποτελούν ένα κράμα πολιτισμών, έχοντας ως βάση την Nikkei κουζίνα, συνδυάζει γεύσεις από την Ιαπωνία και το Περού, με επιρροές από την Κίνα, και πιάτα αποτέλεσμα πολλών πειραματισμών, αφού ο ιδιοκτήτης-σεφ του Bao-Pau, Μάριος Μαλέκκος, έχει ως κύριο μέλημά του την ποιότητα. 



ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΟΥ: Από το μενού ξεχωρίζουν τα handmade bao buns τα οποία μπορείς να δοκιμάσεις με σολομό, κάβουρα, τόνο, γαρίδες, χοιρινό, τραγανό κοτόπουλο, και φυσικά πάπια -αλλά και vegan. Στο μενού του επίσης θα βρεις sushi, sashimi, poke bowls και ασιατικές σαλάτες. 
ΔΟΚΙΜΑΣΕ: Τα «πειραγμένα» sushi του, όπως τα Loulou Fry Roll, τα Gorilla Fry Roll, τα Caterpillar, και τα Dynamite Maki, τα ψωμάκια bao-pau, τα οποία έρχονται σε 2 τεμάχια στην κάθε μερίδα, αλλά και το ταρτάρ (σολομού ή τόνου) όπως και το ceviche του (με τόνο, λαβράκι ή γαρίδες). Επίσης, την σούπα του (Peruvian Style Soup) αλλά και τα tuna tataki του.
TIP: Πρόκειται για ένα μικρό μαγαζάκι που διαθέτει μερικά τραπεζάκια για να απολαύσεις εκεί το φαγητό σου αλλά προσφέρει και υπηρεσίες take away και delivery.
(22 443300) Αγαπήνωρος 6Β, Λευκωσία.
FacebookBAO PAU

 

Corona Premium Caffè Lounge
Tο Corona Premium Caffè Lounge είναι το «new sushi in town». Βρίσκεται στην παλιά Λευκωσία στην Πλατεία Φανερωμένης, στην οδό Νικοκλέους 21, στο πανέμορφο γωνιακό νεοκλασικό κτίριο απέναντι από την Εκκλησία. Πρόκειται για έναν υπέροχο χώρο που άνοιξε τις πόρτες του από το φθινόπωρο του 2021 εν μέσω πανδημίας! Το όνομά του προέρχεται από τον premium ιταλικό καφέ του, που όταν δημιουργήθηκε πριν από 5 χρόνια στο Μιλάνο, του δόθηκε, για τα δεδομένα της εποχής, το ξεχωριστό όνομα Corona!
Το Corona Premium Sushi, ξεχωρίζει για τη φρεσκάδα και τη γεύση του. Κι αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά οι επαναλαμβανόμενοι πελάτες του, που ζητούν τις δημιουργίες της εξαίρετης chef Ελίνας Κουτούρ. Η Ελίνα έχει σπουδάσει στο «Le Gordon Bleu of London» με υποτροφία στον κλάδο «Culinary Arts». Έχει δουλέψει στη διεθνή αλυσίδα ξενοδοχείων Best Western και έχει αποκτήσει την εμπειρία της σε ευρωπαϊκές χώρες, όπως Αγγλία, Γερμανία και Ελλάδα. Τα τελευταία 7 χρόνια ασχολείται αποκλειστικά με την ασιατική κουζίνα και κυρίως το sushi.

ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΟΥ: Το μενού περιλαμβάνει και εξειδικευμένα sushi rolls που δεν θα βρεις αλλού, sushi platters, λαχταριστά bao buns, τραγανές γαρίδες, ασιατικές σαλάτες καθώς και γλυκά. Στο μενού περιλαμβάνονται επίσης γευστικότατες επιλογές vegetarian και vegan.
ΔΟΚΙΜΑΣΕ: Τα μοναδικά ζεστά και κρύα sushi του, τα λαχταριστά bao buns και τις Panko prawns. Όλα τα πιάτα είναι φτιαγμένα με διαλεκτές πρώτες ύλες, φρεσκότατα ψάρια και εποχιακά λαχανικά.
TIP: Οι πελάτες του έχουν την επιλογή να καθίσουν είτε έξω στην ιστορική Πλατεία Φανερωμένης είτε μέσα στον πανέμορφο, ψηλοτάβανο, νεοκλασικό χώρο του Lounge. Μπορούν επίσης να απολαύσουν τα εκλεκτά πιάτα μας στο χώρο τους, παραγγέλνοντας από τις πλατφόρμες Foody και Wolt.
(97712222) Νικοκλέους 21, Πλατεία Φανερωμένης, παλιά Λευκωσία. Τρ-Κ 08.00-αργά το βράδυ.
InstagramCorona Premium Caffè Lounge

 

 


Ηokkaido Αγία Νάπα

Hokkaido 
To Ηοkkaido από το 1999 χαρίζει την πιο γευστική εμπειρία σε όλους όσοι επισκέπτονται την Αγία Νάπα, ενώ αποτελεί ένα εστιατόριο ιδιαίτερα δημοφιλές ανάμεσα στους ντόπιους! ​​​​​​Ξεχωρίζει τόσο για την ατμόσφαιρα και τη ζεστή φιλοξενία του όσο και για το πλούσιο μενού του, στο οποίο θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία από sushi και sashimi, ασιατικά πιάτα και ιδιαίτερες γεύσεις, φτιαγμένα με ποιοτικές πρώτες ύλες, καθώς επίσης και τη μεγάλη ποικιλία από κοκτέιλ και κρασιά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι εδώ θα ζήσεις μια απόλυτα διασκεδαστική και γευστική εμπειρία.

ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΟΥ: Στο μενού του θα βρεις από κλασικά ασιατικά πιάτα μέχρι και fusion επιλογές για τους πιο απαιτητικούς. Σούπες, σαλάτες, sushi, πιάτα με σάλτσες, ρύζι, λαχανικά και επιδόρπιο, αλλά και set menu για να απολαύσεις μεγαλύτερη ποικιλία πιάτων.  
ΔΟΚΙΜΑΣΕ: Από τα νέα πιάτα τα Salmon Beetroot Tempura και τα Aburi Salmon Roll. Από το πλούσιο μενού με τα ολόφρεσκα σούσι, επίλεξε το Caterpilla Roll. Salmon Nigiri, Tuna Tataki with Spicy Citrus Sauce και Nigiri Combination επίσης αξίζουν να τα δοκιμάσεις. Στο πιάτο συ όμως βάλε και τα spring rolls, το γευστικό chicken teriyiaki, τις απίθανες γαρίδες του, αλλά και kalamari tempura. Ολοκλήρωσε το γεύμα σου με σαλάτα φρούτων συνοδευμένη με παγωτό! 
TIP: Ζήσε την εμπειρία του teppanyaki με τους εκπαιδευμένους σεφ του να ετοιμάζουν το φαγητό μπροστά στα μάτια σου κάνοντας διάφορα κόλπα. Εναλλακτικά παράγγειλε τις νοστιμιές του για το σπίτι. 
(23721505) Αγίας Μαύρης 35, Αγία Νάπα. 
FacebookHokkaido Ayia Napa
 

 

 

KONA KAI
Αν λαχτάρησες κινέζικο και ασιατική κουζίνα γενικά, τότε σπεύσε ή παράγγειλε από το KONA KAI, το αυθεντικό ασιατικό εστιατόριο, που από το 1993 καταφέρνει να διατηρεί σταθερή τόσο την ποιότητα όσο και την πελατεία του. Από το 2017 μάλιστα το KONA KAI, το βρίσκεις και στον Στρόβολο, στο δεύτερό του μαγαζί, όπου η η ομάδα του εστιατορίου στήνει καθημερινά, σε έναν χώρο μοντέρνο και λιτό, το ιδανικό σκηνικό για να απολαύσεις ένα γεύμα ή δείπνο με πολυ-ασιατικές επιλογές.


ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΟΥ: Το KONA KAI, λοιπόν, θα βρεις πραγματικά ποιοτικό ασιατικό φαγητό, φτιαγμένο πάντα από τα πιο φρέσκα, υγιεινά και θρεπτικά υλικά. Eξάλλου, εδώ, τόσο οι ιδιοκτήτες όσο και οι καλά εκπαιδευμένοι Κινέζοι μάγειρες, δίνουν μεγάλη σημασία στην πρώτη ύλη και τεχνικές που χρησιμοποιούν στα πιάτα τους.
ΔΟΚΙΜΑΣΕ: Εξαιρετικές γεύσεις μέσα από εκλεκτές ασιατικές συνταγές πολυασιατικής κουζίνας. Εκλεκτό sushi σε μεγάλη ποικιλία (nigiri και maki rolls), φτιαγμένο με τα καλύτερα υλικά από έμπειρους σεφ, το οποίο πρέπει να οπωσδήποτε πρέπει να δοκιμάσεις, γευστική σούπα ramen, μοναδικά νόστιμα dumpling, αφράτα bao buns, γευστικά spring roll, γαρίδες, αλλά και κυρίως πιάτα θαλασσινά (καλαμάρι, ψάρι φιλέτο), με πάπια, κοτόπουλο, χοιρινό και βοδινό, επίσης noodles, ινδικά και ταϊλανδέζικα πιάτα. Πέρα όμως από τα πιο αντιπροσωπευτικά πιάτα της έθνικ κουζίνας, εδώ θα βρεις και θα απολαύσεις και ωραίες δροσερές σαλάτες, νόστιμες σούπες, ramen, λαχανικά κ.ά.
TIP: Στο KONA KAI, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν επιδιώκουν να σου προσφέρουν ένα απλό πιάτο αλλά µια ολοκληρωμένη εμπειρία, ακόμα και στο σπίτι.  
(77 776968/www.konakai.com.cy) Νο1: Λεωφόρος Λάρνακος 43 & Νο2: Γραβιάς 3, Στρόβολος, Λευκωσία. 
Instagram: KONA KAI NICOSIA
Facebook: KONA KAI

 

 

Ma Peruvian Japanese Restaurant
Στα ιαπωνικά, το "ma" σημαίνει "ο χώρος μεταξύ δύο κόσμων" και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να περιγράψουμε τη συγχώνευση της ιαπωνικής και της περουβιανής κουζίνας. Ο συνδυασμός αυτών των δύο γαστρονομικών κόσμων, γνωστών ως κουζίνα Nikkei, είναι ένα παράδειγμα μιας νόστιμης, μοναδικής σύνθεσης μεταξύ ιαπωνικών συνταγών και περουβιανών παραδόσεων. Αυτό το πρωτοποριακό κράμα γεύσεων θα απολαύσεις στο Ma. 

ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΟΥ: Η ομάδα που βρίσκεται πίσω από το εστιατόριο Ma παντρεύει με τόλμη και μαεστρία τις καλύτερες κουζίνες της Ανατολικής Ασίας και της περιοχής Ασίας-Ειρηνικού μαζί, συνδυάζοντας τον ιαπωνικό μινιμαλισμό με τις ζωντανές γεύσεις και το πολύχρωμο φαγητό του Περού.
ΔΟΚΙΜΑΣΕ: Πιάτα με άρτιες πρώτες ύλες, με την απολαυστική πανδαισία της περουβιανής και της ιαπωνικής κουζίνας. Tuna Nigiri, Shrimps nigiri, Ceviche Classico, Mushroom Gyoza, Tuna Sashimi και Rainbow Roll είναι μερικά από τα κορυφαία πιάτα του μενού που αξίζει να δοκιμάσεις, είτε στον μοναδικά ατμοσφαιρικό χώρο του είτε στον δικό σου, μέσω delivery. 
TIP: Το Ma Peruvian Japanese Restaurant, βρίσκεται σε μια ευχάριστη τοποθεσία δίπλα στον κυκλικό κόμβο του λιμανιού στη Λάρνακα. Το εστιατόριο είναι μέρος του QBlu Plaza, στο ισόγειο του Radisson Blu Hotel. Διατίθενται τρία επίπεδα στάθμευσης για τη διευκόλυνση των επισκεπτών του εστιατορίου.
(24 505822/ www.ma-restaurant.com) Ατλαντίδων 2, Q Blu Plaza, Λάρνακα. Δ-Πεμ 18.00-22.30. Παρ-Κ 12.00-22.30. 

 

 



NatoMaki Sushi Bar
Η ποιότητά τους γίνεται αντιληπτή από την πρώτη κιόλας δοκιμή. Το πάθος, το μεράκι, η αφοσίωση και η αγάπη τους για την ιαπωνική κουζίνα, είναι επίσης μερικά από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τους ανθρώπους του NatoMaki Sushi Bar, που θα βρεις στην πιο πολυσύχναστη πλατεία της Λεμεσού, ατην πλατεία Σαριπόλου, μέσα σε ένα από τα πιο εικονικά μνημεία της πόλης, την Αγορά Λεμεσού. Εδώ τα έμπειρα χέρια των ειδικών στο sushi είναι έτοιμα να δημιουργήσουν για τους λάτρεις των rolls, υπέροχα Sushi Rolls ή μπολ με ζεστό φαγητό, εμπνευσμένα από τα street food της Ιαπωνίας, προκειμένου να τα απολαύσουν μόνοι ή ακόμα και να τα μοιραστούν με την παρέα! Άλλωστε, πρόκειται για έναν προορισμό ο οποίος είναι ιδανικός τόσο για το μεσημέρι όσο και για το βράδυ, σερβίροντας αυθεντικό, απολαυστικό ιαπωνικό sushi. Απόλαυσε επίσης, κρύα και ζεστά πιάτα, σούπες, όπως και ιαπωνικά εμπνευσμένο breakfast.

ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΟΥ: Η εκλεκτή κουζίνα είναι φτιαγμένη με τις καλύτερες και πιο φρέσκες πρώτες ύλες. Το γευστικό μενού, είναι επιμελημένο από Ασιάτες chef και περιλαμβάνει μοναδικούς γευστικούς συνδυασμούς τους οποίους μπορείς να απολαύσεις είτε χαλαρώνοντας στο μοντέρνο, φιλόξενο και ευχάριστο περιβάλλον της Αγοράς Λεμεσού είτε στο σπίτι σου, παραγγέλντντας μέσω delivery (μπορείς να το βρεις σε όλες τις πλατφόρμες delivery, όπως, Rocket, Wolt, Bolt, Wolf και Foody), καθημερινά, από Δευτέρα μέχρι και Κυριακή.
ΔΟΚΙΜΑΣΕ: Εδώ θα ζήσεις μια ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία, που περιλαμβάνει λαχταριστά Hawaian Poke-Bowls, ορεκτικά, ζεστά πιάτα με ρύζι, noodles αλλά και σούπες, δροσιστικές σαλάτες με φρεσκότατα θαλασσινά και ψάρια, χορταστικά σπιτικά Gyozas, Sushi Rolls, όπως και Nigiri, Hosomaki, Vegetable Rolls καθώς και 4 είδη Bao Buns. Η ευρεία γκάμα των Sushi Rolls θα σε εκπλήξει με τις επιλογές χρωμάτων και γεύσεων. Άλλωστε, Sushi δεν είναι μόνο το φαγητό, άλλα όλη η τέχνη πίσω από αυτό, και το NatoMaki Sushi Bar εγγυάται την τέχνη αυτή, σε προσιτές τιμές.
TIP: Οι ιαπωνικές, γαστρονομικές εκλεκτές προτάσεις σε περιμένουν στον αγαπημένο χώρο της Αγοράς Λεμεσού. Είτε για ένα γρήγορο και χορταστικό breakfast με φίλους και χαλαρή κουβέντα, είτε για μεσημέρι με καλό φαγητό και ποτό, είτε για μια βραδινή έξοδο, άλλα και delivery στο σπίτι ή στη δουλειά.. το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ζήσεις μια μοναδική κι ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία.
(96359272) Αγορά Λεμεσού, Κωνσταντίνου Κανάρη 47-49, Πλατεία Σαριπόλου, 3041 Λεμεσός. Δ-Κ 11.00-23.00. 
Instagram: ΝatoMakiSushiBar 
Facebook: NatoMaki Sushi Bar 

 

Sushi Express Paphos
Αν ψάχνεις στην Πάφο για καλό sushi στα γρήγορα, κάνε μια βόλτα από το Sushi Express ή παράγγειλε από το πλούσιο μενού του, για να τα απολαύσεις στο σπίτι σου! Πρόκειται άλλωστε για ένα μαγαζί γνωστό για τα νόστιμα πιάτα του, φτιαγμένα από εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες, και φυσικά έμπειρους σεφ! Στοιχεία που εξασφαλίζουν σταθερή ποιότητα και  γεύση.

ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΟΥ: Στο Sushi Express Paphos θα απολαύσεις δημιουργικά πιάτα ιαπωνικής κουζίνας, με κύριο πρωταγωνιστή το πεντανόστιμο sushi, το οποίο θα βρεις σε πολλές και διαφορετικές εκδοχές! Εδώ τα sushi είναι φτιαγμένα με τα πιο φρέσκα υλικά από έμπειρους σεφ και ξεχωρίζουν για τους συνδυασμούς και τη νοστιμιά τους! Και το πιο σημαντικό, εδώ τα sushi είναι στις καλύτερες τιμές της αγοράς! 
ΔΟΚΙΜΑΣΕ: Μία από τις πολύ ενδιαφέρουσες σαλάτες του, ανάμεσά τους την Wakame Salad, την Tuna Wakame Salad και την Seafood Salad και συνόδευσέ την με πεντανόστιμα sushi. Τα κλασικά California Rolls Tuna  αλλά και τα πολύ ιδιαίτερα Fashion Sandwich Crab Stick ξεχωρίζουν και σίγουρα θα σας κερδίσουν κι εσάς, αφού τα πιο φρέσκα και ενδιαφέροντα συστατικά γίνονται έργα τέχνης στα χέρια του έμπειρου σεφ. Δοκίμασε ακόμα τα special sushi rolls τα οποία θα σε κερδίσουν μεμιάς. Aphrodite Rolls, Rainbow Roll, Maguro Rolls, Green Rolls, Fantastic Asparagus Rolls, είναι μερικές από τις επιλογές που θα βρεις στο μενού του, και πρέπει να βάλεις στο πιάτο σου. 
ΤΙP: Αναζήτησε και τις συμφέρουσες προσφορές του. Για παράδειγμα αυτήν την περίοδο προσφέρει 10% έκπτωση σε όλες τις παραγγελίες άνω των €20.
(70 009085/ www.sushiexpresspaphos.com) Χαραλάμπου Μούσκου 8, Πάφος.  

 

 

Τeriyaki
Ιαπωνικής κουζίνας μαγαζί στη Λακατάμια, που ειδικεύεται στο sushi και πολλά άλλα, στις καλύτερες τιμές και με τα πιο προσεγμένα υλικά! Εδώ όλα είναι φτιαγμένα στο χέρι, από ολόφρεσκες πρώτες ύλες και από εξειδικευμένους σεφ, που ξέρουν πολύ καλά να... ρολάρουν! Κάθε επιλογή από το μενού του Τeriyaki αποτελεί ένα μοναδικό και ευχάριστο γεύμα, φτιαγμένο με τα πιο φρέσκα υλικά σε διαφορετικούς γευστικούς συνδυασμούς, για να διαλέξεις αυτόν που σου ταιριάζει.

ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΟΥ: Θα βρεις τα σούσι στα καλύτερά τους, φτιαγμένα με τα πιο φρέσκα και αυθεντικά υλικά, και σε μεγάλη ποικιλία! Από maki, nagiri, sashimi, noodles αλλά και poke bowl, νόστιμες σούπες ράμεν, σαλάτες, bao buns. Στο μενού υπάρχουν και οι επιλογές κυρίως πιάτων όπως chicken teriyaki, lemon chicken, sweet and sour, βοδινό με σάλτσα μαύρου φασολιού, γαρίδες με λαχανικά, ρύζι, noodles, αλλά και platters με διάφορες νοστιμιές. 
ΔΟΚΙΜΑΣΕ: Επίλεξε από τη μεγάλη ποικιλία σε ρολάκια sushi και maki, ανάλογα με το γούστο σου! Vegetarian roll, Avocado roll, ζεστό Salmon Tempura Roll, Salmon Sashimi, Crabstick Nigiri, ακόμα και sushi με πάπια (Crispy Duck Roll) και μείνε απόλυτα ευχαριστημένος!
TIP: Το Teriyiaki φημίζεται για το ποιοτικό και προσεγμένο sushi, αλλά και τη value for money πολιτική του. Εξυπηρετεί μόνο με take away και delivery! Γι' αυτό δώσε άμεσα την παραγγελία σου.
(70002024) Αρχ. Μακαρίου Γ΄ 7Α, Λακατάμια, Λευκωσία. 
FacebookTeriyakiCY

 

 

Umami Sushi and Pan Asian
Το όνομά του προέρχεται από τα ιαπωνικά και σημαίνει «ουσία της νοστιμιάς». To Umami ξεκίνησε το 2014 σαν μια πρωτότυπη ιδέα σε ένα μικρό, φιλικό εστιατόριο, προσφέροντας μια πινελιά Ασίας στο όμορφο Κίτι. Σήμερα διαθέτει άλλα τέσσερα καταστήματα σε Λεμεσό, Αγία Νάπα, Λευκωσία και στο Metropolis Mall στη Λάρνακα. Όλα τα καταστήματα έχουν το ίδιο concept, με την ίδια διακόσμηση και την ίδια μοναδική συνταγή.
Το Umami αποτελεί έναν μοναδικό χώρο, που ειδικεύεται στην αυθεντική ασιατική κουζίνα, και φημίζεται για την υψηλή ποιότητα με προσιτές και ελκυστικές τιμές. Σε ένα χώρο ζεστό και απλό, οι σεφ ξετυλίγουν καταπληκτικές γεύσεις χρησιμοποιώντας ολόφρεσκα υλικά με μεράκι. Η δε εκτέλεση του sushi γίνεται μπροστά στον πελάτη με τη φιλοσοφία “make your own platter”. 


ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΟΥ: Όλες οι υπεροχές γεύσεις στο Umami sushi and pan Asian είναι φτιαγμένες με μεράκι από τα έμπειρα χέρια των σεφ, οι οποίοι δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στην παραμικρή λεπτομέρεια ώστε να ανεβάσουν την αίσθηση της γεύσης σου. Οι αυθεντικές συνταγές του Umami, βλέπεις, στιγματίζουν την ποιότητα στα πιάτα του, κάνοντας τις γεύσεις τόσο μοναδικές και ξεχωριστές!  
ΔΟΚΙΜΑΣΕ: Τα πιο φημισμένα πιάτα από το μενού δεν είναι άλλα από τα sushi maki rolls και nigiri, τα ολόφρεσκα poke bowls, και τα γευστικά noodles τα οποία ξεχωρίζουν. Με τίποτα μην παραλείψεις ταλαχταριστά bao bun που όλοι θέλουν να δοκιμάσουν. Επίσης στο μενού του θα βρεις sushi platters που μπορούν να χορτάσουν όλη την παρέα (με 24, 36, 40 μέχρι 144 rolls), σε πολύ καλές τιμές!
ΤIP: Ο πελάτης μπορεί να απολαύσει ό,τι επιθυμεί από το μενού στο σπίτι του, είτε με την υπηρεσία delivery, είτε σε take away ή  ακόμη να επισκεφθεί ένα από τα εστιατόρια για μια άνετη Umami εμπειρία. 
(70002027/  www.umamiasian.com) Metropolis Mall Larnaca, Λεωφόρος Ευρωπαϊκής Ένωσης 5, 6043 Λάρνακα. Δ-Κ 12.00-22.00./  Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ 124, 7550 Κίτι, επ. Λάρνακας. Δ-Κ 12.00-22.00./ Λεωφ. Ιωσήφ Χατζηιωσήφ 89, 2034 Στρόβολος, Λευκωσία.  Δ-Κ 12.00-22.30./ Λεωφόρος Σπύρου Κυπριανού 17, 4043 Γερμασόγεια, Λεμεσός, Δ-Κ 12.00-22.30./ Δρόμος Δημοκρατίας 29-31, 5330 Αγία Νάπα, ελ. επ. Αμμοχώστου, Δ-Κ 18:00-22:00 (take away hours: 17:00-21:00).
FacebookUmami - Sushi and Pan Asian​​​​​​​
Instagramumami.asian

 

YUMI Sushi & Bento 
Με μοντέρνο σχεδιασμό και ιδιαίτερο φωτισμό, το εστιατόριο αυτό αποτελεί έναν δημοφιλή προορισμό για όσους θέλουν να απολαύσουν νόστιμο sushi και ποικιλία πιάτων της ασιατικής κουζίνας, φτιαγμένα από Ασιάτες σεφ και με τις πιο ποιοτικές πρώτες ύλες, και συνοδευόμενες από εξαιρετικά γιαπωνέζικα cocktail. Μεταξύ άλλων, το Yumi είναι διάσημο και για τον ατελείωτο μπουφέ του, που προσφέρει καθημερινά!  

ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΟΥ: Θα βρεις ορεκτικά όπως γαρίδες tempura, spring rolls, ρύζι, σαλάτες, ανάμεσά τους την Wakame Seaweed Salad αλλά και Tuna gourmet seared salad. Επίσης καλοφτιαγμένα sashimi και nigiri, όπως και κυρίως πιάτα, όπως Bao Bun, noodles, πιάτα με καλαμάρι και κοτόπουλο κ.λπ. Ωστόσο, πρωταγωνιστές στο μενού του είναι τα πεντανόστιμα sushi του, τα οποία θα βρεις σε μεγάλη ποικιλία. 
ΔΟΚΙΜΑΣΕ: Σε έναν απόλυτα μοντέρνο χώρο σερβίρει καθημερινά ιαπωνικές γεύσεις σε έναν πλούσιο μπουφέ, που περιλαμβάνει μία πανδαισία από σούσι, 8 ζεστά φαγητά, 2 γιαπωνέζικες σαλάτες και γλυκό! To all you can eat buffet προσφέρεται καθημερινά από τις 19.00-23.00 και στοιχίζει μόνο €15.95 το άτομο. Eναλλακτικά, δοκίμασε τις ποιοτικές επιλογές του και στο χώρο σου, μέσω delivery, το οποίο προσφέρεται καθημερινά από τις 12.00-23.00, μέσω Foody, Wolt, Bolt και Easy Food.
TIP: Το Yumi διαθέτει ένα ιδανικό χώρο για να φιλοξενήσει οποιασδήποτε εκδήλωση προγραμματίζεις, είτε είναι πάρτι γενεθλίων, εταιρικά πάρτι ή βαπτίσεις. Επίσης, σύντομα ετοιμάζουν νέα μαγαζιά σε Πάφο και Αγία Νάπα, ώστε να μπορούν όλοι να απολαμβάνουν τις βραβευμένες γεύσεις του μενού του! 
(70003435) Λεωφ. Σπύρου Κυπριανού 20Α, Άγιοι Ομολογητές & Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου Γ΄ 34, Άγιος Γεώργιος, Λατσιά, Λευκωσία. Δ-Παρ 16.00-01.00 (dine in) & Δ-Παρ 12.00-23.00 (delivery).
FacebookYumi Bar

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close