Cine News , Κινηματογράφος

Το πρώτο τρέιλερ της 2ης σεζόν του Bridgerton, μόλις κυκλοφόρησε!

Η δεύτερη σεζόν του Bridgerton θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 25 Μαρτίου.

Δημοσιεύτηκε στις 15 Φεβρουαρίου 2022

To Netflix έκανε το καλύτερο δώρο στους φαν του Bridgerton για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Η δημοφιλής πλατφόρμα streaming μόλις αποκάλυψε το πρώτο teaser τρέιλερ για τη δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς το οποίο (όπως και ολόκληρος ο δεύτερος κύκλος) εστιάζει στην ιστορία αγάπης του Anthony Bridgerton και της Kate Sharma.

Θυμίζουμε ότι η παραγωγή της δεύτερης σεζόν συνάντησε μεγάλες καθυστερήσεις εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού. Τελικά η πρεμιέρα της στο Netflix έχει προγραμματιστεί για τις 25 Μαρτίου.

Μένοντας πιστό στα βιβλία της Τζούλια Κουίν, το ρομαντικό δράμα εποχής βασίζεται στο δεύτερο μυθιστόρημα της συγγραφέως με τίτλο «The Viscount Who Loved Me» (Ο Ιππότης που Αγάπησε) το οποίο ακολουθεί την ιστορία του Άντονι, του μεγαλύτερου αδερφού της οικογένειας Bridgerton και πιο φευγαλέο εργένη που δεν έχει δώσει δείγµατα ότι προετοιµάζεται για γάµο. Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Ρεγκέ-Ζαν Πέιτζ που υποδύθηκε τον γοητευτικό Δούκα του Χέιστινγκς, Simon Basset δεν πρόκειται να επιστρέψει για τον δεύτερο κύκλο.

Θυμίζουμε, ότι η πρώτη σεζόν της σειράς έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία. Μέχρι τον περασμένο Σεπτέμβριο βρισκόταν στην κορυφή της λίστας των καλύτερων σειρών στην ιστορία του Netflix. Ωστόσο, ο νοτιοκορεάτικος «τυφώνας» που ακούει στο όνομα Squid Game, εκθρόνισε τη σειρά και την έστειλε στη δεύτερη θέση.

Λόγω της μεγάλης απήχησης, το Netflix έχει ήδη δώσει το «πράσινο φως» για τρίτη και τέταρτη σεζόν, ενώ θα υπάρξει prequel σειρά.

Πηγή: Newsbomb.gr.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close