Παιδί

Little Chefs, δωρεάν μαγειρικά εργαστήρια για παιδιά, από τη Lidl Κύπρου!

Η Lidl Food Academy συνεχίζει το έργο της, προσφέροντας μαθήματα μαγειρικής και σε παιδιά!

Δημοσιεύτηκε στις 11 Φεβρουαρίου 2022

Τα τελευταία χρόνια η Ακαδημία της Lidl μας έχει συνηθίσει σε δημιουργικά Σαββατιάτικα πρωινά, που όχι μόνο γεμίζουν νοστιμιά και ευχαρίστηση τη ζωή μας, αλλά γεμίζουν κι εμάς με πολύτιμες γνώσεις σχετικά με τη διατροφή, το μαγείρεμα και τον ρόλο του φαγητού στην καθημερινότητά μας.  Από αυτό το μήνα, η Ακαδημία κάνει το επόμενο βήμα και προσφέρει τις ίδιες γνώσεις και την ίδια ευχαρίστηση, στα παιδιά με την αιγίδα και την υποστήριξη του Συνδέσμου Διαιτολόγων & Διατροφολόγων Κύπρου.

Κάτι νέο λαμβάνει πλέον χώρα στο κτίριο της Ακαδημίας κάθε Σάββατο απόγευμα – τα Δημιουργικά Εργαστήρια για little chefs, δηλαδή δημιουργικά μαθήματα μαγειρικής για παιδιά. Μέσα από τα δύο τμήματα που προσφέρει κάθε Σάββατο η Ακαδημία, ένα στις 3μμ για παιδιά 6-8 ετών και ένα στις 5μμ για παιδιά 9-12, οι νεαροί μας φίλοι έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν τις κοινωνικές τους δεξιότητες, να εξοικειωθούν με τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική, αλλά και να αποκτήσουν συνείδηση για τη διατροφή τους, μαθαίνοντας σημαντικά πράγματα για το food waste και την προέλευση της τροφής.

Υπεύθυνη για τα μαθήματα είναι η Ψυχολόγος/Ειδική Παιδαγωγός Χριστιάνα Κυθραιώτου, μαζί με την εκπαιδευτική της ομάδα, αποτελούμενη από δύο δασκάλες προσχολικής ηλικίας, ενώ στον χώρο βρίσκεται και η διαιτολόγος – διατροφολόγος της Ακαδημίας. Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των μαθημάτων, οι γονείς μπορούν να συζητούν μαζί της και να ενημερώνονται για θέματα διατροφής και πώς μπορούν να βελτιώσουν τις διατροφικές συνήθειες της οικογένειας.

Τα μαθήματα καλύπτουν μία πλούσια θεματολογία, όπως Το παιδικό μου πάρτυ, Τρέλες με μπισκότα, Τέχνη και γεύση με λαχανικά, Ιταλοί για μια μέρα, κ.ά., που εισάγουν με έναν διασκεδαστικό, εκπαιδευτικό και δημιουργικό τρόπο τα παιδιά στην υγιεινή, ποιοτική διατροφή και τον κόσμο της μαγειρικής τέχνης. Φυσικά, όπως και όλα τα μαθήματα της Ακαδημίας, και η σειρά Little chefs είναι ανοιχτή σε όλους εντός των συγκεκριμένων ηλικιών, προσφέρονται δωρεάν από τη Lidl Κύπρου, και διεξάγεται με τη χρήση ποιοτικών υλικών που ο καθένας μπορεί να βρει σε ένα κατάστημα Lidl. 

Στα μαθήματα τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και η Lidl Κύπρου προσφέρει στους συμμετέχοντες δωρεάν rapid test πριν το κάθε εργαστήριο.  Τα εργαστήρια είναι ήδη πολύ δημοφιλή και επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες, η  επιλογή για συμμετοχή γίνεται μετά από κλήρωση.

Για να δηλώσετε και εσείς συμμετοχή, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Lidl Food Academy εδώ

Επισκεφθείτε τη Lidl Κύπρου:
corporate.lidl.com.cy 
lidlfoodacademy.com.cy
 facebook.com/lidlcy                     
instagram.com/lidl_cyprus  
twitter.com/Lidl_Cyprus_
linkedin.com/company/lidl-cyprus

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close