Shopping , News

Στο Marinos Plants Design Flowers οι ανθοδέσμες είναι έργα τέχνης

Βρήκαμε τοπιο ερωτικό ανθοπωλείο στην πρωτεύουσα!

Δημοσιεύτηκε στις 10 Φεβρουαρίου 2022

Όταν μιλάμε για λουλούδια, δεν υπάρχει "σωστή" ή "λάθος" επιλογή. Είναι όμως κάποιες ημέρες ή περιστάσεις σαν αυτή του Αγίου Βαλεντίνου που το λουλούδι που θα προσφέρεις, έχει έναν ιδιαίτερο συμβολισμό…

Αν λοιπόν επιθυμείς να το ψάξεις λίγο παραπάνω για εκείνη/ εκείνον (γιατί όχι;), τότε απλά επισκέψου το Marinos Plants Design Flowers.

Πρόκειται άλλωστε για ένα από τα πιο δημοφιλή ανθοπωλεία στην πρωτεύουσα, εδώ και χρόνια, το οποίο διαθέτει μερικά από τα ωραιότερα και πολυτιμότερα άνθη αλλά και υπέροχες συνθέσεις λουλουδιών που εντυπωσιάζουν!

Εξ ου και εδώ είναι σίγουρο ότι θα βρεις το ιδανικό δώρο για τον/τη σύντροφό σας!

Το Marinos Plants Design Flowers ετοίμασε ήδη μία μεγάλη ποικιλία σε συνθέσεις, για όλα τα πορτοφόλια, ενώ σου προτείνει μία ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία σε ανθοδέσμες με τριαντάφυλλα και άλλα λουλούδια, συνοδευόμενα από λούτρινα αρκουδάκια, εντυπωσιακά μπουκέτα, καθώς επίσης και τα αγαπημένα αρκουδάκια από τεχνητά τριαντάφυλλα, σε πολλά χρώματα και δύο μεγέθη!

Επισκέψου το κατάστημα Marinos Plants Design Flowers στη Δημοσθένη Σεβέρη στη Λευκωσία και επίλεξε το δώρο που θα εντυπωσιάσει το άλλο σου μισό! Μπορείς ακόμα να δώσεις την παραγγελία σου και να αφήσεις τους ειδικούς να την παραδώσουν (με δωρεάν delivery), οπουδήποτε επιθυμείς, μιας και αναλαμβάνουν αποστολές σε όλη την Κύπρο. 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκέψου τη σελίδα του Marinos Plants Design Flowers στο Facebook.

(99 631053) Δημοσθένη Σεβέρη 17, Λευκωσία. 

 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close