Διαγωνισμοί

Το Check in Cyprus σού χαρίζει το πιο «γλυκό» δώρο για του Αγίου Βαλεντίνου

To πιο λαχταριστό και αγαπησιάρικο #giveaway είναι εδώ!

Δημοσιεύτηκε στις 07 Φεβρουαρίου 2022

Μέρα του Αγίου Βαλεντίνου ή αλλιώς μέρα των ερωτευμένων. Η 14η Φεβρουαρίου πλησιάζει και είναι μια καλή ευκαιρία για να "γλυκάνεις" το ταίρι σου! 

Εξ ου κι εμείς ζητήσαμε τη βοήθεια των γνωστών ζαχαροπλαστείων La Parfaite που ξέρουν να δίνουν γεύση στις μέρες μας. Τα διάσημα ζαχαροπλαστεία φημίζονται για το αυθεντικό κεραστικό Παρφέ™, ένα αριστούργημα φτιαγμένο από χαλεπιανό και μόνο! Η αγάπη και η ζήτηση του κοινού, εξάλλου, εχουν εμπνεύσει για τη δημιουργία των γεμιστών Παρφέ ™ τα οποία διατίθενται σε 5 γεύσεις (λεμόνι, βατόμουρο, γκαναζ σοκολάτα, λευκή σοκολάτα και πορτοκάλι).

Τα ζαχαροπλαστεία La Parfaite λοιπόν, μας χαρίζουν απλόχερα... 10 πεντανόστιμα κουτιά, γεμάτα απίθανα και αυθεντικά parfait, σε διάφορες γεύσεις... 

Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό που "τρέχει" στο  Instagram μας, ακολουθώντας τις οδηγίες!

Ακολούθησε τα βήματα και μπορεί να είσαι εσύ ένας από τους 10 τυχερούς που θα απολαύσουν απόλυτα νόστιμα κουτιά, γεμάτα πεντανόστιμα parfait από τα δημοφιλή ζαχαροπλαστεία La Parfaite. 

  • Ακολούθησε το @checkincyprus στο Instagram
  • Ακολούθησε το @La Parfaite στο Instagram
  • Κάνε like στη φωτογραφία του διαγωνισμού.
  • Kάνε tag έναν/μία φίλο/η σου.

Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι την Παρασκευή 11/02/2022. O νικητής θα ανακοινωθεί το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου. Μάθε περισσότερα για τα διάσημα ζαχαροπλαστεία, ΕΔΩ.

Καλή επιτυχία! 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close