Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Νόστιμη κουζίνα διά χειρός Κωνσταντίνας Ιωάννου, στην Έγκωμη!

Σίγουρα αξίζει να τη δοκιμάσεις

Δημοσιεύτηκε στις 02 Φεβρουαρίου 2022

Η Λευκωσία δεν θα πάψει ποτέ να μας εκπλήσσει κι αυτό είναι γεγονός. Με πολλές νόστιμες γειτονιές, να γίνονται όλο και περισσότερο πόλος έλξης εκείνων που ψάχνουν κάτι πολύ καλό και απολαυστικό, είναι λες και οι επιλογές δεν τελειώνουν ποτέ! 
Υπάρχουν όμως μερικά μαγαζιά που αναβιώνουν το ενδιαφέρον μας και μάς κάνουν να επιστρέφουμε ξανά και ξανά εκεί, σε μέρη που έχουμε τόσο αγαπήσει. Μαγαζιά που ανανεώνονται, εξελίσσονται και είναι κατάλληλα για κάθε στιγμή -ιδανικά για τους αναποφάσιστους, που δεν μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στην πρωινή έξοδο για brunch και καφέ, μεσημεριανό ή απογευματινό σνακ, γλυκό ή ακόμα κι ένα καλοφτιαγμένο ρόφημα! 

Μαγαζιά όπως το Gaston tastes στην Έγκωμη, το οποίο είναι η καλύτερη επιλογή, τόσο για να απολαύσεις τα πρωινά σου pancakes μαζί με τον καφέ σου, όσο και για να απολαύσεις το μεσημεριανό σου, ένα σνακ, έναν καφέ ή και γλυκό.

Το Gaston tastes λοιπόν, σε υποδέχεται στον όμορφο χώρο του με την ιδιαίτερα προσεγμένη αισθητική από νωρίς το πρωί σερβίροντάς σου ένα μενού γεμάτο νόστιμες επιλογές για breakfast αλλά και brunch, specialty καφέδες και σνακ. Από pancakes με Merenda και Red Velvet, μέχρι σπιτική granola και ομελέτα φούρνου, αβγά τηγανητά ή scrambled, αβγά ποσέ με σολομό και ό,τι άλλο τραβά η όρεξή σου. Σπανακόπιτα, μπουγάτσα, ελιόπιτα, κουλούρι με Φιλαδέλφεια, συμπληρώνουν επίσης την γκάμα των επιλογών σου.

Για το μεσημέρι, η ταλαντούχα Chef Κωνσταντίνα Ιωάννου, έφτιαξε ένα μενού αποτελούμενο από νόστιμα σνακ, ολόφρεσκες σαλάτες, open sandwich φτιαγμένα με μαγειρευτό φαγητό, αλλά και vegan sandwich για όλους όσοι ακολουθούν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής! 

Οι επιλογές που έχεις πάντως είναι πολλές, ιδιαίτερες και πολύ νόστιμες! Superfood sandwich, Paprika Chicken Hot Sandwich, Smoked Salmon Sandwich, Gaston Burgers Hot Sandwich, ακόμα και Omelette Souffle Hot Sandwich, φτιαγμένο με ομελέτα με λαχανικά, μπέικον, σαλάτα και σάλτσα μαγιονέζας, κλεισμένα σε ζυμωτό ψωμί! 

Από τα vegan sandwich προτείνουμε να δοκιμάσεις το Sweet Potato Sandwich ή το Avocado Mousse Bagel. Θα σε εντυπωσιάσουν τόσο με την εμφάνισή τους όσο και με τη γεύση τους! 

Πέρα από τα νόστιμα σάντουιτς, στο μενού του Gaston ξεχωρίζουν επίσης τα wrap, οι σπιτικές σούπες (όπως τραχανά, μανιταρόσουπα, κολοκυθόσουπα κ.λπ.), Yogurt Pot, ακόμα και τα ολόφρεσκα γλυκά (ανάμεσά τους τα ξεχωριστά muffins και η μους αναρής). 

Το μενού του μπορείς να το απολαύσεις στο χώρο του (ο οποίος αξίζει να σημειωθεί ότι σου παρέχει και δωρεάν χώρο στάθμευσης), αλλά και στον δικό σου χώρο, μίας και διαθέτει υπηρεσία delivery (μέσω Foody, Wolt & Bold Food).

(22 780777) 25ης Μαρτίου 22Α, 2408 Έγκωμη, Λευκωσία. Δ-Κ 07.00-16.00.
FacebookGaston tastes

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close