Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

10 μαγαζιά που πρέπει να δοκιμάσεις, αν δεν το έχεις ήδη κάνει

Η αγαπημένη σου ιαπωνική κουζίνα, έρχεται στην πόρτα σου!

Δημοσιεύτηκε στις 26 Ιανουαρίου 2022

Το sushi και γενικότερα τα ιαπωνικά αλλά και τα κινέζικα πιάτα κατέχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά (και στο στομάχι μας) και με αφορμή το γεγονός πως όλο και περισσότερα μαγαζιά, αποφάσισαν να προσθέσουν την επιλογή του delivery, φέρνοντάς τα στην πόρτα μας, επιλέξαμε 10 σε όλο το νησί και σου προτείνουμε να τα δοκιμάσεις! 

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Yumi Japanese & Cocktail Bar
Εδώ ταιριάζει η ατάκα, πόσο sushi αντέχεις να φας; Ξεχωριστό, από τα αγαπημένα της πρωτεύουσας, το Yumi Japanese & Cocktail Bar (70 003435) έρχεται και στην πόρτα του σπιτιού σου για αξέχαστες, γαστρονομικές απολαύσεις. Προσεγμένα, ποιοτικά πιάτα για κάθε γούστο. Στο μενού του μεταξύ άλλων ξεχωρίζουν τα πλούσια σε ποικιλία platters από sushi, καθώς και τα πεντανόστιμα bao bun με curry chicken, teriyaki salmon, το shrimp noodles, yaki tori και πολλά-πολλά άλλα!

 

Akakiko
Λαχταριστά πιάτα και αυθεντική κουζίνα της Άπω Ανατολής. Το Akakiko στη Λευκωσία (77778022) έρχεται στο σπίτι σου, φέρνοντας σου πιάτα που αποτελούν έναν συνδυασμό ταϊλανδέζικης, κινέζικης και κορεάτικης κουζίνας.  Για starter δοκίμασε το Beef Gyoza μαζί με black angus beef, vegetables, sweet chili gyoza sauce, και για κυρίως πιάτα ανάμεσα σε άλλα προτείνουμε το Carabinero Shrimp Maki με Red shrimp katsu, avocado, cucumbers,mayo, crab meat shirachia mayo, το Crunchy Maki με Prawn tempura, cream cheese, cucumber and tempura flakes, καθώς και platters όπως το Sake and Maguro Set με salmon and tuna. 

ΛΕΜΕΣΟΣ

Oshi
Είναι ένα εστιατόριο συνυφασμένο με την ποιοτική και μοντέρνα Ασιατική κουζίνα. Το Oshi (25 377770) στη Λεμεσό προσφέρεται για μοναδικές απολαύσεις και στο σπίτι σου με έμπνευση από την κουζίνα της Άπω Ανατολής. Οι επιλογές στο μενού του απεριόριστες και ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό λάτρη του sushi. 

Wok N'Roll
Το Wok N'Roll (77 771707) θα σου προσφέρει μία διαφορετική και ξεχωριστή εμπειρία φαγητού, ακόμη και στο σπίτι σου. Στο μενού του θα βρεις πιάτα με μοναδικές γεύσεις και φανταστικά υλικά από την ασιατική κουζίνα. Προτείνουμε: Το pork bao μαζί με coriander & pickled cucumbers, το  satay chicken on stick, καθώς και τον απίθανο συνδυασμό από σολομό, αβοκάντο και philadelphia cheese. Στο μενού του θα βρεις και ξεχωριστές προτάσεις από σούπες για τις κρύες μέρες του χειμώνα! Όσο δε για τα sushi του, αυτά είναι φρεσκοτυλιγμένα και πολύ νόστιμα! 

ΛΑΡΝΑΚΑ

Yoko Sushi & Bento
Αυτό το μαγαζί δεν άργησε να κυριαρχήσει στις γευστικές προτιμήσεις των sushi lovers! Το Yoko Sushi & Bento  (24 531444) στη Λάρνακα σε δελεάζει με το μενού, είτε επιλέξεις να το απολαύσεις στο χώρο του είτε στο σπίτι σου. Πλούσιες και νόστιμες σαλάτες, ζεστά πιάτα, καθώς και ξεχωριστά starters όπως wakame, crab tartar & crystall roll, yoko roll, sweet volcano roll και πολλά άλλα σε περιμένουν για να σε χορτάσουν. Μην παραλείψεις να δοκιμάσεις το καταπληκτικό επιδόρπιο του yuzu tart που αποτελείται από ένα κρεμώδες τυρί, άσπρη σοκολάτα, λεμόνι, μπισκότο και φράουλα!

 

MA Peruvian- Japanese Restaurant
Ένα δελεαστικό μενού σε περιμένει στο MA Peruvian- Japanese Restaurant (24 505822)Το cozy place που βρίσκεται στο QBlu Plaza, στο ισόγειο του Radisson Blu Hotel Larnaca, έρχεται τώρα και στο σπίτι σου. Δοκίμασε οπωσδήποτε το roll με γαρίδα τεμπούρα, ιαπωνική μαγιονέζα, σάλτσα gastric & crunchy γλυκοπατάτα, το guacamole roll με σουσάμι και σάλτσα gastric, καθώς και το καταπληκτικό μανιτάρι portobello grilled με πουρέ παστινάκι-τρούφα και πατατάκια yucca.

ΕΛ. ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Folio Restaurant
Νόστιμα sushi σου τυλίγει και το Folio Restaurant  (23 744800) στον Πρωταρά. Αμέτρητες επιλογές από platters & combo, σε nigiri, shashimi, maki και επιλογές ανάλογα της αρεσκείας σου βρίσκονται στο δελεαστικό μενού του. Ξεχωρίσαμε: Το Spicy tuna με Chopped tuna mixed με καυτερή mayo, φρέσκο κρεμμύδι, avocado, tobiko and tempura flakes, καθώς και το Godzilla με Prawn tempura, avocado, Philadelphia cheese, mango teriyaki σος και tobiko.

Madame Butterfly Bar N' Sushi
To εντυπωσιακό sushi στέκι σου στην ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου και συγκεκριμένα στο Παραλίμνι θα σε ικανοποιήσει πλήρως και με τις sushi-food delivery επιλογές του. Το Madame Butterfly Bar N' Sushi (23 258860) με την ασιάτικη του αύρα θα αφήσει το στομαχάκι σου απολύτως ευχαριστημένο. Με Combination platters, ολόφρεσκες σαλάτες με άρωμα Ασίας, τα αγαπημένα σου maki & sushi rolls καθώς και nigiri rolls, ceviche, sashimi και ταρτάρ σε απίστευτες επιλογές και γαστρονομικές προτάσεις, έρχονται στο πιάτο σου.  

ΠΑΦΟΣ

Sushi Express
Βρίσκεται στην Πάφο και αποτελεί μία καλή επιλογή για νόστιμο και γρήγορο sushi. Εξ οΥ και... η Express ονομασία του. Το Sushi Express (70 009085) σου έχει ετοιμάσει ένα καταπληκτικό και δελεαστικό μενού με πολλές επιλογές σε platters, combo για δύο ή και περισσότερα άτομα σε αγαπημένες γεύσεις. Δοκίμασε το νέο τους combo party platter που αποτελείται από 16 aphrodite rolls, 16 red dragon, 12 maki avocado, 6 nigiri prawn, 6 nigiri salmon, 16 California  roll crab & 2 wagame salad!

The Sushi House
To The Sushi House (96 874222) που βρίσκεται στην πολυσύχναστη Λεωφόρο Τάφων των Βασιλέων στην Πάφο, σου προτείνει ξεχωριστά πιάτα, με μοναδική γεύση για να το καταευχαριστηθείς στο σπίτι σου. Αν δεν δοκίμασες μέχρι στιγμής από το συγκεκριμένο μαγαζί, τότε έφτασε η ώρα. Για starter σου προτείνουμε τα τραγανά tempura octopus όπου μπορείς να τα συνοδεύσεις με μια λαχταριστή σος από mayo, teriyaki, barbecue, sweet chilli κ.ά. Υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές από πιάτα σε noodles & vegetable noodles, καθώς και combo platters. Και τέλος μην σου ξεφύγει το delicious sushi dessert του: Μια τραγανή, τηγανιτή tembura μπανάνα μαζί με μέλι & chia seeds!

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close