News , Guide

Παγώνει αύριο η Κύπρος: Έρχεται νέα πτώση της θερμοκρασίας

Στο «ψυγείο» αύριο η Κύπρος

Δημοσιεύτηκε στις 25 Ιανουαρίου 2022

Το χαμηλό βαρομετρικό «Ελπίς» που σαρώνει την Ελλάδα, δεν θα επηρεάσει την Κύπρο στην ίδια ένταση, ανέφερε στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Μεσημέρι και Κάτι», ο Διευθυντής του Τμήματος Μετεωρολογίας Κλεάνθης Νικολαΐδης, σημειώνοντας πως αύριο αναμένεται μια κρύα μέρα. 
 
Όπως ανέφερε, θα σημειωθούν βροχές στην Κύπρο, ωστόσο, οι χιονοπτώσεις θα περιοριστούν σε περιοχές με υψόμετρο πάνω από 600 μέτρα. 
 
Σε ισχύ θα είναι μέχρι και τις 16:00 το απόγευμα κίτρινη προειδοποίηση για βροχές και καταιγίδες, ενώ το βράδυ ο καιρός θα παραμείνει μερικώς συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές κυρίως στα παράλια, χωρίς να αποκλείεται η εκδήλωση μεμονωμένης καταιγίδας, κυρίως στα δυτικά.
 
Σταδιακή ύφεση των φαινομένων αναμένεται σταδιακά από σήμερα το απόγευμα, ενώ λιγότερα θα είναι τα φαινόμενα αύριο είπε ο κ. Νικολαΐδης. 
 
Την ίδια ώρα σημείωσε πως απόψε θα είναι μια κρύα νύχτα, με τη θερμοκρασία στο εσωτερικό γύρω στους 3 βαθμούς, στους 8 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 6 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους -5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά, στα ημιορεινά και σε υπήνεμες περιοχές του εσωτερικού θα σχηματιστεί παγετός.
 
Αύριο ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος ενώ κυρίως μετά το μεσημέρι, αναμένονται τοπικές βροχές ή και μεμονωμένη καταιγίδα, κυρίως στο δυτικό μισό του νησιού. Στα ψηλότερα ορεινά, αναμένεται παροδική χιονόπτωση.
 
Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει νέα πτώση, καθώς από τους 12 βαθμούς κελσίου σήμερα στο εσωτερικό, αύριο θα κυμανθεί κοντά στους 10 βαθμούς. 
 
Παρόμοιο σκηνικό θα σημειωθεί και στις παράλιες περιοχές όπου η θερμοκρασία σήμερα κυμαίνεται στους 14 βαθμούς ενώ αύριο θα κατέλθει στους 10 βαθμούς.
 
Όσον αφορά τα ορεινά, ο υδράργυρος θα αγγίξει το μηδέν. 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close