Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Jerry’s Foodtruck: Η γλυκιά «καντίνα» της Θεσσαλονίκης κατεβαίνει στην Κύπρο!

Η πιο «αμαρτωλή» καντίνα της Θεσσαλονίκης για όσους αγαπούν τους γλυκούς πειρασμούς, έρχεται Κύπρο

Δημοσιεύτηκε στις 24 Ιανουαρίου 2022

Η αλήθεια είναι πως, αν αγαπάς το γλυκό κι έχεις Ιnstagram, σίγουρα έχεις πέσει επάνω σ’ αυτά τα «αμαρτωλά», αφράτα, χρυσαφένια donuts που γεμίζουν με πραλινοσύριγγες και τις λιωμένες μπάρες σοκολάτας που ρέουν μέσα στο ζεστό τσουρέκι τους ή στις Jerry’s Kit Kat τούρτες. Πλέον, το hashtag #JerrysFoodtruck έχει γίνει viral.... κι αυτό μπορεί να είναι είδηση, αλλά όχι αυτή που θα σε συναρπάσει!

Η είδηση λοιπόν είναι ότι η πιο γλυκιά καντίνα της Θεσσαλονίκης ετοιμάζεται να "παρκάρει" στην Κύπρο κι αυτό μόνο ενθουσιασμό μπορεί να μας προκαλέσει! 

Σύμφωνα λοιπόν με ανάρτηση τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το Jerry’s Foodtruck ετοιμάζει την κάθοδό του στο νησί μας, και πιο συγκεκριμένα στη Λευκωσία, όπου θα λειτουργήσει το 18ο μαγαζί του και είμαστε σίγουροι πως θα γίνει το απόλυτο hot spot σου.

Ετοιμάσου λοιπόν, γιατί πολύ-πολύ σύντομα αυτά τα φανταστικά, μοναδικά γλυκά, από τα πιο μεγάλα σε υπερθέαμα και αφρατένια donuts, τα λεγόμενα μπιφτέκια σοκολάτας, τα φρεσκοζυμωμένα τσουρεκάκια με κολασμένες γεμίσεις πραλίνας φουντουκιού, μπισκοτάκια, σοκολάτες lacta, kit kat, bueno creme, λαχταριστά tacos, donuts rolls, waffles και πολλά άλλα θα έχεις την ευκαιρία να τα απολαύσεις από κοντά!

Με πάνω από 133k followers στο Instagram και αμέτρητους φαν τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο (πρόκειται για το 18ο κατάστημα της γνωστής αλυσίδας) και στο εξωτερικό,  η πιο φημισμένη και η πιο διάσημη ζαχαρένια καντίνα του Γιάννη Χρηστίδη και του Τάσου Γκουσγκούνη βάζει πλώρη και ανοίγει τα φτερά της στην Κύπρο, όπου αναμένεται να γίνει .... χαμός.

Σύντομα αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες γι' αυτό μείνε συντονισμένος στο Check In Cyprus!

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close