Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Ένα παραμυθένιο dessert & cake studio, που αξίζει να ανακαλύψεις!

Ένα εργαστήρι που μοιάζει παραμυθένιο κι έχει γλυκά-ζωγραφιές, που πρώτα τα φωτογραφίζεις και μετά τα τρως

Δημοσιεύτηκε στις 24 Ιανουαρίου 2022

Η ζαχαροπλαστική είναι τέχνη και δημιουργία και τα γλυκοπωλεία είναι ο επίγειος παράδεισος για μικρούς και μεγάλους. Κάποια από αυτά ξεχωρίζουν, αποκτώντας φήμη στην παρασκευή του γλυκού.

Εξ ου κι εμείς σήμερα σου προτείνουμε ένα μικρό και χαριτωμένο μαγαζάκι στο κέντρο της Κάτω Πάφου, που αξίζει να μπει στη (sweet) λίστα σου. Πρόκειται για το Crumble - dessert & cake studio το οποίο θα κεντρίσει αμέσως το ενδιαφέρον.

Είτε θέλεις να απολαύσεις ένα γλυκό στο χέρι για το δρόμο, είτε για το σπίτι, για δώρο, ή ακόμα και να παραγγείλεις τα γλυκά για το πάρτι γενεθλίων, το γάμου ή τη βάφτιση του παιδιού σου, αυτό το γλυκοπωλείο θα σου λύσει τα χέρια.

Εκτός από τις εντυπωσιακές τούρτες, στα συγκεκριμένο εργαστήριο θα βρεις εξαιρετικής και υψηλής ποιότητας γλυκά, που δεν τα συναντάς συχνά. Βλέπεις η αγάπη και το μεράκι τη Σοφίας μαζί με τη μαμά της Ελίνα οδήγησαν στο να φτιάξουν αυτό το γλυκό στούντιο που άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό από το περασμένο καλοκαίρι, με τη μαμά να βρίσκεται πίσω από την κουζίνα, φτιάχνοντας θεσπέσια γλυκάκια, εξαιρετικής ποιότητας με εκλεπτυσμένη εμφάνιση και φινέτσα.

Εδώ λοιπόν θα βρεις μοναδικές επιλογές σε ατομικά γλυκάκια όπως την απίθανη σοκολατίνα με creme brulee και ferrero (δικής τους εκδοχής), ποικιλία από τάρτες, ιδιαίτερες προτάσεις σε γλυκάκια και γεύσεις, καθώς και καινούργιες γεύσεις. Χαρακτηριστικό εξάλλου του εργαστηρίου είναι ότι οι γεύσεις αλλάζουν συχνά, ακολουθώντας τις εποχές και τα υλικά τους, ενώ προτεραιότητά τους είναι ο πελάτης και οι παραγγελίες.

Δοκίμασε την μοβ σιαρλότα τους με ζουμερό raspberry που θυμίζει παγωτό, το βιεννέζικο γλυκό με βανίλια και raspeberry το οποίο μπορείς να συνδυάσεις άψογα με τον καφέ σου, τα choux σε πολλές γεύσεις, καθώς και το black currant με βανίλια.

Σημείωσε ότι το Crumbe dessert & cake studio φτιάχνει και φανταστικές τούρτες σε απίθανες γεύσεις, σχήματα και σχεδιάκια ανάλογα με την κάθε περίσταση (γάμους, βαφτίσεις, γενέθλια & events) στις οποίες δεν χρησιμοποιούν ζαχαρόπαστα, παρά μόνο butter creme.

Επιπλέον φτιάχνουν και ποικιλία από τα αγαπημένα, χειροποίητα macarons σε πολλές και τραγανούτσικες γεύσεις!

Για την καλύτερη σου εξυπηρέτηση μπορείς να τηλεφωνήσεις στο 97 787814.

Ικάρου 15-Shop 3, 8041 Πάφος.
Ωράριο Λειτουργίας: Σάββατο & Κυριακή 13:00-20:00.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CRUMBLE (@crumble_cy)

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close