Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Ένα φρέσκο, διαφορετικό coffee shop μόλις άνοιξε στο κέντρο

Kαι αξίζει να το δοκιμάσεις

Δημοσιεύτηκε στις 18 Ιανουαρίου 2022

Τα coffee shops της πρωτεύουσας είναι αρκετά, είναι conceptual, είναι πρωτοποριακά, σερβίρουν specialty χαρμάνια, ψάχνονται, ψάχνουν, προτείνουν επιλογές που ανεβάζουν το επίπεδο της απόλαυσης και δημιουργούν χώρους υψηλού design. Δουλεύουν επίσης στη λογική του take away και σε εκπλήσσουν αν θέλεις πραγματικά να απολαύσεις τη γεύση του καφέ.

Ένας τέτοιος όμορφος, χαλαρός χώρος που συνδυάζει τον ποιοτικό καφέ με τα νόστιμα κέικ, έρχεται να σου δώσει μία νέα επιλογή για καφέ στο χέρι στο κέντρο της Λευκωσίας. 

Πρόκειται για το Twochimp Coffee & Cake που έκανε την εμφάνισή του στην πολυσύχναστη οδό Πινδάρου και το οποίο ξεχωρίζει χάρη στην καθαρή, μίνιμαλ αισθητική του.

To FTwochimp έχει τον δικό του τρόπο να σε μεταφέρει σε μακρινά μέρη, αφού εδώ θα συναντήσεις καφέ απ’ όλες τις χώρες που φημίζονται για τις καλλιέργειές τους, με επιλογές όπως Costa Rica, Ethiopian, Kenya (για φίλτρο), House Blend (ένα ισορροπημένο μείγμα εσπρέσο που προέρχεται από τη Λατινική Αμερική και την Αφρική), ντεκαφεϊνέ και πολλά άλλα.

Αυτό που ξεχωρίζει στο μαγαζάκι της Πινδάρου είναι ότι μπορείς αν επιθυμείς να σου αλέσουν τον καφέ επιτόπου. Παράλληλα, μην παραλείψεις να δοκιμάσεις τα 4-5 είδη δικών τους χαρμανιών, το οποίο συστήνουν χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ό,τι κι αν επιλέξεις για το φλιτζάνι σου, αξίζει να το συνοδεύσεις με κάποιο από τα εξαιρετικά γλυκά και σνακ του που παρασκευάζονται καθημερινά με εμμονή στην τελειότητα. Φρεσκότατα αλμυρά όπως τυρόπιτα, τυρόπιτα με μέλι, κουλούρι Θεσσαλονίκης, κουλούρι με ντομάτα και ελιά, ελιόπιτα, κρουασάν βουτύρου κ.ά. Από γλυκά το Two Chimp σου προτείνει τις θεσπέσιες τάρτες του όπως carrot cake, cheesecake, μηλόπιτα καθώς και για τις ιδιαίτερες μπουκίτσες όπως τις χαρακτηρίζουν από brownies με γέμιση red velvet, chocolate, μπισκοτάκια του τύπου macarons με γέμιση φυστικοβούτυρο, καθώς και μπάρες από βρώμη και μπάρες με μαύρη σοκολάτα χωρίς ζάχαρη.

(22 752275) Πινδάρου 18Δ, Λευκωσία. Δ-Παρ 07:00-18:00 & Σ 08:30-17:30.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Two Chimp. (@twochimp)

 

 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close