Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Η νέα κουζίνα-φάντασμα της πόλης, σου φτιάχνει πεντανόστιμα ζυμαρικά

Αν είσαι και εσύ μακαρονάς τότε βρίσκεσαι στο σωστό σημείο!

Δημοσιεύτηκε στις 17 Ιανουαρίου 2022

Η κουζίνα-φάντασμα είναι μια κουζίνα εστιατορίου που έχει δημιουργηθεί για να μαγειρεύει και να προετοιμάζει φαγητό μόνο για παράδοση, που σημαίνει ότι δεν μπορείς να μπεις μέσα και να πιάσεις τραπέζι. 

Κάπως έτσι δουλεύει και η νέα άφιξη της Λευκωσίας, το Pasta La Vista cy, το οποίο απευθύνεται στους λάτρεις των pasta και πεντανόστιμα ζυμαρικά στις διάσημες συνταγές που όλοι αγαπάμε. 

Το Pasta La Vista cy, λοιπόν, είναι από αυτά τα ghost kitchen μαγαζιά, τα οποία λειτουργούν μόνο με delivery και είναι πανέτοιμο να σε εξυπηρετήσει με ξεχωριστές συνταγές, φτιαγμένες με απλά, ολόφρεσκα υλικά και που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε γούστο.

Οι επιλογές που προσφέρει το Pasta La Vista, αρκετές, με 8 διαφορετικά πιάτα, που όχι απλά ικανοποιούν, αλλά ενθουσιάζουν τους pasta lovers, προσφέροντας κλασικές και όχι τόσο συνταγές. 

Κανείς δεν μπορεί στα αντισταθεί στην κλασική Pasta Bolognaise με κιμά, σάλτσα ντομάτας και μεσογειακά βότανα, στην Pasta Carbonara με την κρεμώδη σάλτσα, το τραγανό μπέικον και την τριμμένη παρμεζάνα, στο Pasta Chicken Pesto με πέστο βασιλικού αλλά και στην Pasta Seafood με τα θαλασσινά. Ούτε όμως και στην Pasta Surf & Turf με chorizo και γαρίδες, ή στην Pasta Spinach Alfredo με σπανάκι και ψητό κουκουνάρι.

Να σου πούμε ότι μπορείς να επιλέξεις και τα ζυμαρικά της αρεσκείας σου, όπως spaghetti, regatoni, black linguine και cheese ravioli, έχοντας έτσι τη δυνατότητα να φτιάξεις εσύ το δικό σου πιάτο από μακαρόνια όπως επιθυμείς εσύ.

Στο μενού του Pasta la Vista cy θα εντοπίσεις και τρεις διαφορετικές σαλάτες: Την baby spinach, την quinoa salad & την rocket salad, καθώς και δελεαστικές επιλογές σε γλυκά. Μην παραλείψεις να δοκιμάσεις το papardelle crepe το οποίο αποτελείται από μια φρεσκοψημένη κρέπα κομμένη σε λωρίδες με σοκολάτα φουντουκιού και μπισκότα. Εναλλακτικά επίλεξε το wafflino με κομματάκια βάφλας με επικάλυψη κρέμας bueno και μπισκότο!

Δες ΕΔΩ το μενού

(96 495000) Παράγγειλε μέσω  Wolt, Bolt Food και Foody.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close