Πάμε Ταξίδι , Guide

Αυτά τα ελληνικά νησιά προσθέτει η Blue Air στο πτητικό πρόγραμμα του 2022

Συνολικά το καλοκαίρι του 2022, η Blue Air παρουσιάζει 14 νέους προορισμούς «ήλιος-θάλασσα».

Δημοσιεύτηκε στις 17 Ιανουαρίου 2022

Οκτώ ελληνικούς νησιωτικούς προορισμούς και 10 νέα δρομολόγια μεταξύ Ελλάδας και Ρουμανίας εντάσσει στο πτητικό της έργο για το καλοκαίρι του 2022 η Blue Air.

Συγκεκριμένα, η αεροπορική εταιρεία θα πετάει:

  • Από Βουκουρέστι προς Σαντορίνη, Κέρκυρα, Σκιάθο και Χανιά
  • Από Κλουζ προς Ζάκυνθο, Ηράκλειο και Ρόδο
  • Από Ιάσιο προς Μύκονο, Ζάκυνθο και Ηράκλειο
  • Επίσης, η εταιρεία προσθέτει νέα δρομολόγια προς Πορτογαλία, Κροατία, Ισπανία και Γαλλία. Συνολικά το καλοκαίρι του 2022, η Blue Air παρουσιάζει 14 νέους προορισμούς «ήλιος-θάλασσα».

Αυξημένη ζήτηση
Ξεκινώντας ήδη από τον Απρίλιο, η Blue Air καταγράφει αυξημένη ζήτηση και για τους 29 προορισμούς «ήλιος και θάλασσα» από τη Ρουμανία με βάση την αναμενόμενη χαλάρωση των ταξιδιωτικών περιορισμών πριν από το Πάσχα.

Η Blue Air είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη ζήτηση με περισσότερα από 50 νέα δρομολόγια που προστέθηκαν στο θερινό πρόγραμμα, αυξημένη χωρητικότητα, ανανεωμένο στόλο ολοκαίνουργιων, υπερσύγχρονων Boeing 737-8 MAX και βελτιωμένη ψηφιακή υποδομή, που προσφέρει τους πελάτες της την εμπειρία Better Way to Fly.

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα της Blue Air περιλαμβάνει περισσότερα από 50 νέα δρομολόγια και περιλαμβάνει 16 νέους προορισμούς από το Βουκουρέστι, 7 νέους προορισμούς από το Κλουζ και 6 νέους προορισμούς από το Ιάσιο.

Με το σύνθημα «Live to Fly», η αεροπορική εταιρεία ξεκινά την νέα καμπάνια της για να γιορτάσει την επιστροφή στην κανονικότητα για τις αερομεταφορές. Στο πλαίσιο αυτό, όλα τα δρομολόγια της Blue Air θα έχουν ειδική έκπτωση και όλοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτήν την έκπτωση εφαρμόζοντας τον ειδικό κωδικό LIVE2FLY ενώ κάνουν την κράτησή τους για την επόμενη πτήση τους με Blue Air από την 1η Απριλίου και μετά.

Το πρόγραμμα για το 2022 της Blue Air προσφέρει μια ελκυστική επιλογή προορισμών αναψυχής, συμπεριλαμβανομένων διάσημων σημείων ψυχαγωγίας και γαστρονομίας, τέλειες αποδράσεις στα νησιά, μαγευτικές ευκαιρίες για όσους αναζητούν την ύπαιθρο και την αδρεναλίνη και ζωντανές επιλογές για διακοπές στην πόλη, παρέχοντας τις καλύτερες επιλογές στην κατηγορία… διακοπές στις καλύτερες τιμές.

Πηγή: tourismtoday.gr

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close