Eating News , Εστιατόρια

Το ολοκαίνουργιο hot spot που έρχεται να ταράξει τα νερά της Λεμεσού

Η Columbia ετοιμάζεται να υποδεχθεί το ολοκαίνουργιο beach venue της!

Δημοσιεύτηκε στις 17 Ιανουαρίου 2022

Μία νέα, εντυπωσιακή άφιξη αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες της το φετινό καλοκαίρι στη Λεμεσό. Το ολοκαίνουριο concept το οποίο θα φέρει την υπογραφή της Columbia Restaurants, ονομάζεται Columbia Sun, θα δημιουργηθεί στο Lady's Mile και όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει ένα από τα πιο "δυνατά χαρτιά" της περιοχής! 

Στόχος, βλέπεις, της δημιουργίας του είναι να προσφέρει στους κάτοικους της Λεμεσού, αλλά και στους ιδιοκτήτες σκαφών αναψυχής, την ευκαιρία να ζήσουν μοναδικές στιγμές χαλάρωσης, ψυχαγωγίας και απόλαυσης... πάνω στη θάλασσα. Ο καινοτόμος νέος χώρος, εξάλλου, έχει σχεδιαστεί για να εντυπωσιάζει και να ικανοποιεί κάθε γούστο και επιθυμία, όλη την ημέρα και όλο το χρόνο, με την υπογραφή της ποιότητας των εστιατορίων Columbia και την αριστεία που καθορίζει τις τάσεις.

Το Columbia Sun λοιπόν, θα έχει all day φιλοσοφία, λειτουργώντας από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, θα έχει εντυπωσιακούς χώρους χαλάρωσης και ένα εστιατόριο υψηλής γαστρονομίας με έμφαση στην ελληική δημιουργική κουζίνα με επιρροές από όλο τον κόσμο. Οι δε άνετες ξαπλώστρες που θα τοποθετηθούν πάνω στην παραλία, θα προσφέρονται για άτελειωτες ώρες χαλάρωσης, παρέα με χαλαρή μουσική.

Το πιο εντυπωσιακό ωστόσο, είναι το γεγονός ότι ο πρωτοποριακός σχεδιασμός του χώρου, του παρέχει τη δυνατότητα για δημιουργία «ζωνών» ανάλογα με τις απαιτήσεις των επισκεπτών του, ικανοποιώντας τους μικρούς αλλά και μεγάλους επισκέπτες του: Για την παρέα που θέλει να περάσει τη μέρα διασκεδάζοντας στην παραλία, το ζευγάρι που αναζητεί την ηρεμία και τη χαλάρωση, αλλά και την οικογένεια που ψάχνει για μια ασφαλή παραλία.

Μάλιστα, θα μπορεί να εξυπηρετεί και τους ιδιοκτήτες σκαφών αναψυχής, δίνοντάς τους πρόσβαση για φαγητό κ.λπ. 

Το καινούριο εγχείρημα της Columbia Restaurants, εναρμονίζεται απόλυτα και με τις ανάγκες της σύγχρονης εποχής, καθώς είναι φιλικό προς το περιβάλλον και αναδεικνύει ακόμη περισσότερο, την ειδυλλιακή ομορφιά του παραλιακού μετώπου του Lady’s Mile.

Με ενθουσιασμό, ανυπομονησία και βεβαιότητα για παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών που ικανοποιούν ακόμη και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη, είμαστε βέβαιοι ότι ο νέος αυτός χώρος θα γίνει το αγαπημένο στέκι των Λεμεσιανών… και όχι μόνο!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Columbia Sun (@columbiasun)

 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close