Νέες Αφίξεις , Bars & Clubs

Αν είσαι λάτρης της μπύρας, μόλις βρήκες το νέο σου στέκι!

Beeroom ή αλλιώς ο παράδεισος της μπίρας!

Δημοσιεύτηκε στις 28 Ιανουαρίου 2022

Δεν είναι άλλη μια μπιραρία, δεν είναι bar-restaurant, δεν είναι γερμανικό εστιατόριο. Είναι beer pub και μάλιστα πολύ εντυπωσιακό, με μία μεγάλη γκάμα από craft μπύρες... 

Μιλάμε για το Beeroom Craft Beer Pub που βρήκε στέγη στο πολύβουο, όσο πρέπει, κέντρο της Πάφου. 

"Είμαστε δύο ζυθόφιλοι που, το 2014, ξεκινήσαμε δημιουργώντας ένα χώρο μόνο για άνδρες, σε ένα γκαράζ. Καθώς η Craft Beer συνέχισε να αναπτύσσεται, συνειδητοποιήσαμε ότι η Πάφος χρειαζόταν ένα αυθεντικό μέρος που να ειδικεύεται στην ποιοτική craft μπύρα. Εξ ου και δημιουργήσαμε το Beeroom. Στόχος μας είναι να παρέχουμε ένα φιλικό περιβάλλον σε ομοϊδεάτες που εκτιμούν την μπύρα ή σε όσους θέλουν να μάθουν να την απολαμβάνουν. Το Beeroom είναι ένα φιλόξενο μέρος ιδανικό για να συναντήσετε φίλους ή να κάνετε νέους φίλους μετά τη δουλειά, με μια μπύρα στο χέρι".

Με industrial αισθητική που ενισχύεται με ετυπωσιακά βιτρό, funky χρώματα, χαριτωμένες τοιχογραφίες από ήρωες κόμικς και ζωγραφιές... ο νέος χώρος δεν θυμίζει σε τίποτα ό,τι έχεις μέχρι σήμερα συνηθίσει ακούγοντας τη λέξη μπιραρία!

Και όλα αυτά θα τα βρεις στο Beeroom Craft Beer Pub στο κέντρο της Πάφου. Ένας μοναδικός χώρος για να απολαύσεις μεγάλη ποικιλία μπύρας από κυπριακές μέχρι και ξένες, όπως septem, Keo, dolly, golem, Brewdog, Humor, κ.ά. -πάντοτε σε εντυπωσιακά (χρώματα) μπουκάλια, με τη συλλογή να εμπλουτίζεται διαρκώς Έτσι, για να χαζεύεις όσο προσπαθείς να διαλέξεις μέσα από την απίστευτη ποικιλία σε μπύρες, σε απίθανες γεύσεις και ποιότητα που θα αφήσουν τις καλύτερες εντυπώσεις στον ουρανίσκο.

Όσο για το προσωπικό, πανέτοιμο να σε μυήσει στον μαγικό κόσμο της μπίρας! Επίσης στο μενού θα βρεις και τα απαραίτητα για να συνοδεύσεις την μπύρα που θα ρέει άφθονη, κεπιλέγοντας ανάμεσα σε cheese & meat platters μέχρι νόστιμη πίτσα, νάτσος, chicken wings κ.ά., που θα σου ανοίξουν σίγουρα την όρεξη!

Για να δεις το μενού πάτησε ΕΔΩ.

(26 332300) Αλφρέδου 4, 8010, Πάφος, Τρ-Κ 17.30-01.00 (Κ 16.30-24.00).

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close