Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Κάνουμε στάση για παραδοσιακή κουζίνα, με υπέροχη θέα σε μία καταπράσινη κοιλάδα

Αξίζει να κάνεις μία στάση εκεί...

Δημοσιεύτηκε στις 14 Ιανουαρίου 2022

Η Τριμίκλινη είναι το χωριό της επαρχίας Λεμεσού με τις όμορφες εκκλησίες, το αρχαιότατο γεφύρι, το μοναδικό στην Κύπρο διπλογέφυρο και το ιχθυοτροφείο με οξυρρύγχους.. είναι γνωστό επίσης για την παραδοσιακή αγορά που στήνεται καθημερινά έξω από την εκκλησία, όπου εκεί προσφέρονται προς πώληση παραδοσιακά προϊόντα, όπως ζιβανία, κρασιά, σουτζούκος, όλων των ειδών γλυκά και όλα τα φρούτα που παράγουν οι χωριανοί.

Εξ ου λοιπόν και αξίζει να κάνεις μία στάση εκεί... Μία στάση που μπορεί να εξελιχθεί μάλιστα και σε μία νόστιμη ανακάλυψη για τους καλοφαγάδες, χάρη σε ένα προσεγμένο εστιατόριο που, εκτός από καλοφτιαγμένη παραδοσιακή κουζίνα, διαθέτει κι ένα σου «σερβίρει» στο πιάτο και υπέροχη θέα, σε μια από τις πιο πράσινες κοιλάδες της περιοχής.

Ο λόγος για το J.R. Restaurant (John's Restaurant), από τα μεγάλα τζάμια του οποίου θα απολαύσεις την κοιλάδα που σχηματίστηκε στην κοίτη του ποταμού Κούρη, ενός από τους μεγαλύτερους στην Κύπρο.

Η απρόσκοπτη θέα, που προσφέρει ο φιλόξενος χώρος του οικογενειακού αυτού εστιατορίου, με το τζάκι που ζεσταίνει την ατμόσφαιρα, συνοδεύεται από παραδοσιακές νοστιμιές, από τις οποίες πρέπει να δοκιμάσεις οπωσδήποτε τα μακαρόνια του φούρνου, τους κεφτέδες αλλά και τη νόστιμη σούβλα του. 

Τα καλοκαίρια δε, το John's Restaurant σε υποδέχεται σε μία όμορφη περιποιημένη αυλή, όπου οι κυπριακές γεύσεις έχουν πάντα ιδανικό συνοδευτικό την ζεστασιά και τη φιλοξενία των ιδιοκτητών. 

Πληρ. 25 432212.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close