Πάμε Ταξίδι , Guide

Πού να ταξιδέψεις το 2022 ανάλογα με το ζώδιό σου

Προορισμοί και ζώδια: Ποιος είναι ο κατάλληλος για εσάς το 2022;

Δημοσιεύτηκε στις 14 Ιανουαρίου 2022

Η έναρξη του 2022 σηματοδοτεί μια νέα αρχή, όπου τα ταξίδια ανά τον κόσμο έχουν την τιμητική τους. Με την ελπίδα πως όλα θα είναι διαφορετικά φέτος, έχουμε ήδη βάλει στο μυαλό μας τους προορισμούς που θα θέλαμε να επισκεφθούμε, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Τι θα λέγατε να καταλήξετε στον top destination για εσάς ανάλογα με το ζώδιό. Τα γούστα του καθενός ποικίλουν και τώρα είναι η ιδανική στιγμή να δείτε τι σας ταιριάζει καλύτερα.

Time to pack!

Κριός - Ταϊλάνδη
Ο Κριός θέλει εναλλαγές και ποικιλία. Ο δυναμισμός κι ο αυθορμητισμός είναι τα βασικά του χαρακτηριστικά, ενώ διακρίνεται για την ορμητικότητά του. Ιδανική επιλογή για τους ανθρώπους αυτού του ζωδίου, αποτελεί η γεμάτη εκπλήξεις Ταϊλάνδη. Διαθέτει πολλές και διαφορετικές παραλίες, προσφέρεται για δραστηριότητες και φυσικά, το φαγητό θα σας μείνει αξέχαστο. Ένα once upon a time travel που θα σας γεμίσει εμπειρίες.

Ταύρος - Καναδάς
Δε σας αρέσει να διαταράσσουν την ηρεμία σας, αλλά παράλληλα θέλετε να βρίσκεστε σε ένα περιβάλλον με κόσμο και πολυτέλεια. Ο Καναδάς αποτελεί μονόδρομο για εσάς και ιδίως κάποια πιο ήσυχη περιοχή, όπως για παράδειγμα η πόλη Vancouver. Είναι σίγουρα ένας προορισμός που από πάντα θέλατε να βρεθείτε και αυτή η χρονιά φαντάζει ως η πιο ιδανική για να πραγματοποιήσετε ένα από τα μεγαλύτερα όνειρά σας.

Δίδυμος - Εδιμβούργο
Η «σκοτεινή» πλευρά του Εδιμβούργου ταιριάζει απόλυτα με μια από τις πτυχές του εαυτού σας. Η μεσαιωνική ατμόσφαιρα που αναπνέει σε κάθε γωνιά και η αδιαμφισβήτητη κομψότητα, κάνουν το Εδιμβούργο μια πραγματική πρωτεύουσα με κάθε έννοια. Η Σκωτία, άλλωστε, είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ευρωπαϊκή ιστορία, κι εσάς σας αρέσει να ασχολείστε με τον πολιτισμό του κάθε τόπου, ανακαλύπτοντας συνεχώς νέα facts.

Καρκίνος - Τενεσί, ΗΠΑ
Ο συνδυασμός της φυσικής γοητείας με τις ανέσεις και τις πολυτελείς παροχές, είναι ό,τι ακριβώς αναζητάτε. Ένα ταξίδι στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Τενεσί προσφέρεται για ξεκούραση και χαλάρωση, αλλά διαθέτει κι επιλογές για διασκέδαση. Εάν βρεθείτε εκεί, μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το Blackberry Mountain στο Walland, που θα σας μαγέψει με την ομορφιά, χαρίζοντάς σας θέα που κόβει την ανάσα!

Λέων - Μπαλί
Δυναμική προσωπικότητα που αγαπάει τους κοσμοπολίτικους προορισμούς! Αυτό σημαίνει πως το Μπαλί θα σας κλέψει την καρδιά και είμαστε σίγουρα πως από πάντα θέλατε να ταξιδέψετε έως εκεί. Ένα μακρινό ταξίδι που θα σας χαρίσει εμπειρίες ζωής, τις οποίες δε θα βγάλετε ποτέ από το μυαλό σας. Ο συνδυασμός του μπλε με το πράσινο θα απογειώσει τις αισθήσεις σας.

Παρθένος - Παρίσι
Ο ρομαντισμός είναι κάτι που σας χαρακτηρίζει και βάσει αυτού πορεύεστε στη ζωή σας. Δε θα μπορούσε να σας ταιριάζει κάποιος προορισμός πέρα από το Παρίσι. Η γοητεία αυτής της πόλης είναι κάτι που μπορεί να σας κάνει να περάσετε υπέροχα και να μη θέλετε να γυρίσετε! Μπορεί η Πόλη του Φωτός να έχει γίνει συνώνυμη για τα ταξίδια των ερωτευμένων, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν μπορείτε να βρεθείτε εκεί με την παρέα σας ή ακόμα και μόνοι σας.

Ζυγός - Κυκλάδες
Πρόκειται για ένα ζώδιο αρκετά συναισθηματικό, που -όμως- δε ζητάει πολλά! Η Ελλάδα και συγκεκριμένα οι Κυκλάδες είναι ένα μέρος που αξίζει να επισκεφτείτε φέτος το καλοκαίρι, καθώς διαθέτει εντυπωσιακές παραλίες και πλούσια τοπία, αλλά κι επιλογές διασκέδασης. Το ελληνικό καλοκαίρι, άλλωστε, θα είναι για πάντα μέσα στην καρδιά σας.

Σκορπιός - Los Angeles
Ως εκρηκτικοί χαρακτήρες, αναζητάτε μια all the way εξόρμηση και το Los Angeles αποτελεί μια από τις πιο ιδανικές επιλογές. Ένα dreamy ταξίδι που θα σας κάνει πρωταγωνιστές σε ένα τελείως διαφορετικό lifestyle, σε μια άλλη πραγματικότητα που θα σας μαγέψει. Ένα πολυτελές ξενοδοχείο, βόλτες στους πιο πολυσύχναστους δρόμους, ιδιαίτερες γεύσεις κι έντονη νυχτερινή ζωή ακόμα και υπό αυτές τις συνθήκες, θα σας ανανεώσουν πλήρως.

Τοξότης - Ιταλία
Είστε άνθρωποι που συνηθίζετε να βρίσκεται σε περιβάλλοντα που θα σας κάνουν να αισθάνεστε ασφάλεια και σιγουριά. Δεν προτιμάτε τα μακρινά ταξίδια, γι' αυτό και η γειτονική Ιταλία φαντάζει ως την πιο κατάλληλη επιλογή για εσάς. Το πανέμορφο Μιλάνο σάς περιμένει να βιώσετε αξέχαστες στιγμές, να θαυμάσετε τα εντυπωσιακά αξιοθέατα, και να γευτείτε τα πιο δημοφιλή πιάτα.

Αιγόκερως - Λονδίνο
Το Λονδίνο έχει πάντα τον τρόπο να σας κάνει να περνάτε φανταστικά, όσες φορές κι αν βρεθείτε εκεί. Δε συνηθίζετε να παίρνετε εύκολα μεγάλες αποφάσεις, γι' αυτό και μια safe επιλογή είναι η πιο ιδανική για εσάς. Φροντίστε αυτήν τη φορά να επισκεφθείτε locations που δεν έχετε δει ποτέ ξανά και underground γειτονιές, στις οποίες αποτυπώνεται η πιο dark side του Λονδίνου.

Υδροχόος - Ισλανδία
Αγαπάτε ιδιαίτερα τη φύση και τις ομορφιές αυτής, γεγονός που αποτυπώνεται μέσα από τις περισσότερες επιλογές σας σε ό,τι αφορά τα ταξίδια. Η Ισλανδία είναι ένας ονειρικός τόπος, όπου η «άγρια» γοητεία πρωταγωνιστεί όπου κι αν στρέψει κανείς την προσοχή του. Ειδικά για τώρα τον χειμώνα, είναι ένας top προορισμός για τους travelers, καθώς το όλο σκηνικό απογειώνεται και οι χαμηλές θερμοκρασίες εξιτάρουν κάθε winter lover.

Ιχθύς - Σεϋχέλλες
Αυτό που θα θέλατε περισσότερο αυτήν τη στιγμή είναι να βρίσκεται σε έναν τόπο τόσο μαγικό, όσο οι Σεϋχέλλες! Τίποτα πια δε σας κρατάει, αρκεί να οργανώσετε το budget σας και να ετοιμαστείτε να βιώσετε μοναδικές εμπειρίες. Αγαπάτε τον ήλιο και τη θάλασσα, γι' αυτό το tropical αυτό σκηνικό είναι ό,τι πρέπει για εσάς, ώστε να ξεφύγετε εντελώς από το στρες της καθημερινότητας.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close