Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Στη νέα άφιξη της πόλης θα γευτείς την παραδοσιακή αραβική κουζίνα

Φύγαμε για νόστιμα κεμπάμπ, λαχταριστά φαλάφελ και χούμους!

Δημοσιεύτηκε στις 12 Ιανουαρίου 2022

Η αραβική κουζίνα αποτελεί πλέον μία γευστική τάση παγκοσμίως. Έτσι, λοιπόν, βγαίνοντας προς αναζήτηση ενός χώρου, όπου θα δοκιμάσεις καλό αραβικό φαγητό, σίγουρα αξίζει να περάσεις κι από το Oriana Restaurant.

Άλλωστε, εκεί θα σε οδηγήσουν οι δυνατές μυρωδιές των μπαχαρικών.... 

Το Oriana Restaurant βρίσκεται σε ένα σημείο κατατεθέν της Λάρνακας, το ολοκαίνουριο Metropolis Mall. 

To εστιατόριο Oriana σού δίνει μια ευκαιρία να ζήσεις την πραγματική γεύση της αραβικής κουζίνας, μιας και διαθέτει ένα εντυπωσιακό μενού από τη Μέση Ανατολή, με μερικά από τα αγαπημένα και πιο γνωστά πιάτα της εν λόγω κουζίνας! 

Στο μενού μεταξύ άλλων θα συναντήσεις τα παραδοσιακά φαλάφελ σε απίστευτους συνδυασμούς γεύσεων και αρωμάτων, λαχταριστό  μοσχαρίσιο λαχματζιούν, φανταστική σπανακόπιτα με χειροποίητη ζύμη, πίτα με σπανάκι και ρόδι, πεντανόστιμη φεττόπιτα, μέχρι και χούμους, ζουμερά πιάτα από κεμπάμπ σε μια ποικιλία από μείγματα μπαχαρικών και βοτάνων, καθώς και καλοψημένους γύρους που θα σε συναρπάσουν!

Μην παραλείψεις να δοκιμάσεις το baba ghanoysh το οποίο αποτελείται από ένα κρεμώδες ντιπ από ψιλοκομμένες μελιτζάνες σχάρας, κρεμμύδι και χυμό από ρόδι, αλλά και το fried hallumi. Πρόκειται για το πιο τραγανό χαλλούμι που έχεις δοκιμάσει ποτέ με μείγμα ζαατάρ σερβιρισμένο με μαγιονέζα κάρυ.

Μη φύγεις από το Oriana Restaurant αν δεν δοκιμάσεις και το παραδοσιακό λιβανέζικο μαχαλεπί που θα σου έρθει στο πιάτο μαζί με ροδόνερο και φιστίκια.

(77 777737) Metropolis Mall, 5 European Union Avenue, 6043 Λάρνακα.

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close