Cine News , Κινηματογράφος

5 σειρές που πρέπει να δεις, αν λατρεύεις το Emily in Paris

Πώς θα γεμίσετε το κενό μετά το τέλος του δεύτερου κύκλου

Δημοσιεύτηκε στις 11 Ιανουαρίου 2022

Η επιτυχία που χάραξε και εξακολουθεί να σημειώνει η γνωστή πλέον σε όλους Emily In Paris είναι τεράστια. Ο κόσμος αγάπησε τον αμερικάνικο αέρα που έφερε στην πόλη του φωτός η πρωταγωνίστρια της σειράς, Lily Collins. Ο συνδυασμός μεταξύ της μόδας, του έρωτα, αλλά και της φιλίας, είναι αυτό που πολλοί αναζητούσαν, ειδικότερα εμείς οι γυναίκες. Αυτού του είδους τα περιεχόμενα, η αισθητική που προσδίδουν, μας ελκύουν για να απολαύσουμε μέσω της οθόνης ίσως μια ζωή που ιδανικά θα θέλαμε να τη βιώσουμε κι εμείς.

Έπειτα από την έντονη έξαρση θαυμασμού προς τον πρώτο κύκλο της σειράς ήταν αναπάντεχο να συνεχιστεί και η επόμενη. Για περίπου έναν χρόνο ανυπομονούσαμε για την εξέλιξη της ιστορίας. Η δεύτερη season, λοιπόν, ανέβηκε στις 22 Δεκεμβρίου στην διαδικτυακή πλατφόρμα του Netflix και είμαστε σίγουροι πως το μεγαλύτερο ποσοστό την είχε ήδη ολοκληρώσει από την πρώτη μέρα! Ένα παράπονο που θα μπορούσαμε να κάνουμε είναι τα ελάχιστα επεισόδια του κάθε κύκλου και η αναμονή έως ότου θα είναι ξανά διαθέσιμη για το κοινό.

Επομένως, για να γεμίσετε το βράδυ σας και να μην ψάχνετε ανελλιπώς τι να παρακολουθήσετε παρέα με την κουβέρτα σας, εμείς σας συγκεντρώσαμε 5 προτάσεις, που θα έλεγε κανείς πως θυμίζουν αρκετά από το inspiration της Emily in Paris. Ξεκινήστε τες από αύριο και δεν θα αντιληφθείτε πόσο γρήγορα θα περάσει ο χρόνος.

The Carrie Diaries
Η εφηβική δραματική σειρά του 2013 διεκδικεί μια θέση στη λίστα μας. Αποτελείται από 2 κύκλους, από 13 επεισόδια και το περιεχόμενό της ανέρχεται στην ίδια κλίμακα με την Emily. Η ιστορία διαδραματίζεται γύρω από τη ζωή της βασικής πρωταγωνίστριας, η οποία ως μια μαθήτρια λυκείου έρχεται αντιμέτωπη με βασικά ερωτήματα για το σεξ, τη φιλία, την οικογένεια, την αγάπη. Δεν τελειώνει όμως εκεί, καθώς η άφιξη ενός νέου αγοριού στο σχολείο της την αναστατώνει. Πρωταγωνιστούν: Anna Sophia Robb (Carrie Bradshaw), Austin Butler (Sebastian Kydd), Katie Findlay (Maggie Landers), Stefania LaVie Owen (Dorrit Bradshaw)

The Great
Ο δυναμισμός είναι κάτι που λατρεύουμε να βλέπουμε, πόσο μάλλον αυτήν την εποχή. Μια πιο πρόσφατη κυκλοφορία του 2020, που παρουσιάζει την άφιξη της Μεγάλης Αικατερίνης, στην αυλή του Πέτρου Γ΄ στη Ρωσία τον 18ου αιώνα. Η σειρά περιλαμβάνει 2 κύκλους με 19 συνολικά επεισόδια κατά τα οποία θα δούμε την ηθοποιό να οδηγείται σε γάμο, προσπαθώντας παράλληλα να αλλάξει τα διαχρονικά έθιμα της γενιάς και τελικά μέσω συνωμοσίας να παίρνει την εξουσία από τον σύζυγό της. Πρωταγωνιστούν: Elle Fanning (Catherine), Nicholas Hoult ( Peter), Phoebe Fox (Marial), Sacha Dhawan (Orlo)

Love Life
Η αισθηματική σειρά του 2020, εξελίσσεται ολοκληρωτικά γύρω από τον κόσμο του έρωτα. Μια νεαρή Νεοϋορκέζα που αναζητά την αγάπη και την ιδανική σχέση, πέφτει συνεχώς στους λάθος ανθρώπους, ενώ παράλληλα προσπαθεί να κατασταλάξει και επαγγελματικά. Οι δύο σεζόν προβάλλουν την καθημερινή της ζωή με το κάθε άτομο που συνυπήρχε ερωτικά και δημιουργούσε δεσμό. Είναι 20 επεισόδια με διαφορετικές ιστορίες που σίγουρα θα σας ξυπνήσουν το ρομαντισμό σας. Πρωταγωνιστούν: Anna Kendrick (Darby), William Jackson Harper (Marcus Watkins), Jessica Williams (Mia Hines), Zoë Chao (Sara Yang)

The Marvelous Mrs. Maisel
Ποτέ δεν είναι αργά να κυνηγήσουμε τα όνειρά μας και αυτό μας το υπενθυμίζει η Miriam "Midge" Maisel. Μέσα από τους 3 κύκλους της σειράς του 2017, βλέπουμε πως παρόλο που η πρωταγωνίστρια κατείχε όλα όσα ήθελε, μια τέλεια οικογένεια με ένα διαμέρισμα στο Upper West Side της Νέας Υόρκης, κάτι της έλειπε. Αυτό το ανακάλυψε μέσω του αναπάντεχου ταλέντου της στο stand-up comedy. Τότε αλλάζει ολόκληρη η ζωή της… Πρωταγωνιστούν: Rachel Brosnahan (Miriam Maisel), Alex Borstein (Susie Myerson), Marin Hinkle (Rose Weissman), Michael Zegen (Joel Maisel)

Gossip Girl
Για τους λάτρεις του μαραθωνίου αποτελεί την ιδανική επιλογή. Αποτελείται από 6 σεζόν, παραγωγής του 2007 και τα χαρακτηριστικά που επικρατούν δεν είναι άλλα από τη μόδα, τον έρωτα και τη φιλία. Η Blair και η Serena, δυο κολλητές μαζί με την παρέα τους, αντιμετωπίζουν τις δικές τους δυσκολίες, οι οποίες αποκαλύπτονται συνεχώς από ένα άγνωστο άτομο, το «gossip girl». Σε κάθε λάθος, σε κάθε μυστικό είναι εκεί για να τους ταράξει τη ζωή. Άραγε θα αποκαλύψουν ποιος βρίσκεται από πίσω; Όταν τη τελειώσετε, μπορείτε να παρακολουθήσετε και το reboot της σειράς. Πρωταγωνιστούν: Blake Lively (Serena van der Woodsen), Leighton Meester (Blair Waldorf), Penn Badgley (Dan Humphrey), Ed Westwick (Chuck Bass)

Πηγή: glow.gr

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close