Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Πάμε για πρωινό σε ένα πολύχρωμο και πολύ χαριτωμένο μαγαζί

Το χαριτωμένο μαγαζί της πόλης σου σερβίρει πλέον και breakfast!

Δημοσιεύτηκε στις 11 Ιανουαρίου 2022

Τα πρωινά μας θέλουν ένα καλό, γεμάτο και χορταστικό γεύμα. Έτσι, για να αρχίζει η ημέρα μας καλά, με γεύση και άρωμα! 

Θέλουν όμως κι ένα περιβάλλον φωτεινό, που να εμπνέει ηρεμία και θετική διάθεση, με όμορφες αποχρώσεις. 

Αυτά ακριβώς θα σου προσφέρει (και με το παραπάνω) η La Donuteria CY - Donuts & Coffee στη Λεμεσό, η οποία σε περιμένει στο πολύχρωμο, πολύ χαριτωμένο εσωτερικό της όπου πλέον πέρα από τα λαχταριστά donuts της, σου προσφέρει και πρωινό (καθημερινά από τις 09:00-12:00). 

Να σου θυμήσουμε πως πρόκειται για τα γνωστά στην Ευρώπη donuts της La Donuteria, ενός franchise που μετρά ήδη 14 καταστήματα στην Ευρώπη και από σήμεραμάλιστα προσφέρει το πιο εκπληκτικό donuts-brunch.

Όπως μάθαμε, αυτό το πλούσιο και γεμάτο από γεύσεις ντόναντς-ταξίδι περιλαμβάνει τέσσερις ακαταμάχητες επιλογές. Η πρώτη επιλογή έρχεται με το κλασσικό και αφράτο donut tost με τραγανό bacon, ντομάτα και μαρούλλι. Το healthy & light donut για αυτούς που προσέχουν την γραμμή και την διατροφή τους περιλαμβάνει γαλοπούλα και δύο είδη τυριών, ενώ το sweet delight donut με γλυκιά ζάχαρη, αυγό, crispy bacon και τυρί έρχεται για να απογειώσει τις αισθήσεις σου.

Στο μενού θα βρεις και μία vegan επιλογή: το tosted donut avocado, φτιαγμένο με φρέσκα μανιτάρια, μαρούλι, ντομάτα και μαγιονέζα.

Πέρα από τις μοναδικές γεύσεις τους που θα σε ενθουσιάσουν, εκεί μπορείς να δοκιμάσεις και τους φρεσκοκαβουρδισμένους ιταλικούς  blended καφέδες για να συνοδεύσεις το donuts σου. Από latte και capuccino (best seller του μαγαζιού), μέχρι milkshakes και hot chocolates, καθώς και τις homemade λεμονάδες σε γεύσεις όπως αγγουράκι, λεβάντα, κλασική λεμονάδα, lime & sunflower.

Να σου πούμε επίσης πως εκτός από τα μεγάλα και αφράτα (με τις νόστιμες γεμίσεις) donuts υπάρχουν και τα mini donuts για parties, γενέθλια, γιορτές κατ'όπιν παραγγελίας, όπως και οι ξεχωριστές donuts τούρτες με προπαραγγελία!

Τέλος, δεν θα μπορούσαμε να μην σου αναφέρουμε ότι το La Donuteria CY- Donuts & Coffee από αυτή την εβδομάδα, λανσάρει και καινούργιο donut. Πρόκειται για το Kinder Maxi με γλασάρισμα λεμονιού ή φράουλας και κομμάτια σοκολάτας Kinder!

(96605779) Κανάρη 27, παλιά Λεμεσός.

 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close