Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Ένα πραγματικά εντυπωσιακό νέο μαγαζί, μόλις άνοιξε τις πόρτες του

Ένα ιδιαίτερο και πολύ προσεγμένο concept άνοιξε τις πόρτες του στη Λεμεσό

Δημοσιεύτηκε στις 04 Ιανουαρίου 2022

Το Lithos άνοιξε τις πόρτες του στην καρδιά της συμπρωτεύουσας, σε ένα ιστορικό κτίριο που άλλοτε φιλοξενούσε ένα παλιό χάνι. 

Πρόκειται για ένα πραγματικά εντυπωσιακό μαγαζί, το οποίο σε περιμένει στον όμορφο και άνετο χώρο του, που αποτελείται από 2 ορόφους και έχει  ιδιαίτερη αρχιτεκτονική, δημιουργώντας ένα χαλαρωτικό και γραφικό σκηνικό για να απολαύσεις φαγητό και ποτό, στο πιο ιστορικό σημείο της πόλης.

 Η νέα πρόταση της Λεμεσού, λοιπόν, συστήνεται ως Concept Bar, το οποίο σου δίνει την επιλογή για φαγητό στο εστιατόριο του, αλλά και την επιλογή του ποτού με συνοδευτικά καθισμένος σε ένα από τα κομψά stool του. Τα σαββατοκύριακα μάλιστα, σε περιμένει από νωρίς και για brunch!

Στο εσωτερικό του λοιπόν κυριαρχούν η πέτρα και το ξύλο, με τους εντυπωσιακούς πολυελαίους να μαγνητίζουν τα βλέμματα. Βελούδινα υφάσματα, άνετοι καναπέδες, και πολλά φυτά συμπληρώνουν το μαγικό σκηνικό και ζεσταίνουν την ατμόσφαιρα.  

Δυνατό του σημείο το μεγάλο ενημερωμένο μπαρ του. Στο μενού θα βρεις σαμπάνιες, κρασιά (με ετικέτες από την Κύπρο, την Ελλάδα, την Ιταλία, τη Γαλλία και τη Νέα Ζηλανδία), κλασικά και signature cocktails, και άλλα αλκοολούχα ποτά όπως βότκα, τζιν, τεκίλα, ρούμι, μεγάλη ποικιλία σε ουίσκι, κονιάκ, μπίρες κ.ά.

Όσο δε για το φαγητό με το οποίο θα συνοδεύσεις το ποτό σου, θα το επιλέξεις από το μενού με τα street food to share, όπου περιλαμβάνονται επιλογές όπως bao buns, burger sliders, pizza, sushi και platters...

Aν όμως επιλέξεις να εισκεφθείς το χώρο για φαγητό, τότε το μενού σού υπόσχεται ένα γαστρονομικό ταξίδι... Στο μενού του λοιπόν θα βρεις ορεκτικά με επιλογές όπως tuna tartare, λαχανικά τεμπούρα, μπρουσκέτες κ.λπ., σαλάτες, κυρίως πιάτα όπως χοιρινά φιλετάκια με προσούτο, λαβράκι, grilled blank angus, αρνίσιο κότσι, καθώς επίσης και μακαρονάδες και ριζότο. Sushi, συνοδευτικά των κυρίως και επιδόρπια θα ολοκληρώσουν το γευστικό σου ταξίδι.  

Σίγουρα αξίζει να το επισκεφθείς.

(25 762761/ www.lithoslimassol.com) Μεσαιωνικό Κάστρο, Λεμεσός. 

 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close