Eating News , Εστιατόρια

Το σαββατοκύριακο πάμε χωριό για παραδοσιακό brunch

Έσιει τζαι στο χωρκό σου Brunch;

Δημοσιεύτηκε στις 05 Ιανουαρίου 2022

Με αυτό το χαριτωμένο σλόγκαν και με μπόλικη διάθεση ένα γνήσιο, παραδοσιακό αλλαντοπωλείο είναι πανέτοιμο να σου προσφέρει το πιο νόστιμο brunch.

Τα «Παραδοσιακά Αλλαντικά Φιλήμων Γεύσεις» στο χωριό Πολιτικό σου στρώνουν το τραπέζι και σε καλούν σε ένα αλλιώτικο brunch που θα σου μείνει αξέχαστο.

Έτσι, για αυτό το σαββατοκύριακο (8 και 9 Ιανουαρίου) ετοιμάσου για μια εκδρομή στο πανέμορφο αυτό χωριό,, την οποία θα συνδυάσεις ιδανικά με πλούσιο μπούκκωμα.

Η ιστορία αυτού του αλλαντοπωλείου μετρά χρόνια τώρα (1950) όταν ο παππούς Φιλής, μετέτρεψε το ταλέντο του στην επεξεργασία των αλλαντικών σε τέχνη. Σήμερα ο εγγονός του, Μνάσωνας Φιλήμωνας (ο οποίος είναι ο ιδιοκτήτης του αλλαντοπωλείου) θα σε περιμένει για να σε γνωρίσει και να σε σερβίρει τους πλούσιους και χορταστικούς πειρασμούς που ετοιμάζει με πολλή αγάπη και μεράκι μαζί με όλη την οικογένεια.

 Όπως μας ενημέρωσε, τα αλλαντικά Φιλήμων Γεύσεις είναι καθαρά, κυπριακά, παραδοσιακά προϊόντα δικής τους παραγωγής τα οποία μπορεί να προμηθευτείς μετά από το μπούκκωμα που θα στηθεί στο μαγαζί (9:00-14:30).

Θα σερβίρονται 9 πιάτα, μεταξύ άλλων φρεσκοψημένο λουκάνικο, τσαμαρέλλα, χειρομέρι, παστουρμάς, πόπαστον, αυγά ποσέ για τους λάτρεις της πιο μοντέρνας εκδοχής του brunch, αβοκάντο, χαλλούμι, ελιές τσακκιστές και πολλά άλλα μαζί με φρέσκο και μυρωδάτο καφέ!

Το μυστικό αυτού του μοναδικού μπουκκώματος που αξίζει με χίλια να δοκιμάσεις, είναι αυτό που μας ανέφερε χαρακτηριστικά, ο κ. Μνάσωνας. Έσμιξαν την παράδοση του τόπου μας μαζί με πιο fusion προτάσεις.

Δεν πιστεύουμε να χάσεις τέτοιο μεζεκκλίκιν;

Δες όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι ΕΔΩ και κάνε έγκαιρα την κράτησή σου.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close