Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ο Γιώργος φωτογράφισε το καθηλωτικό σκηνικό στη Limni Pier

Η λίμνη που πρέπει να δει κάθε Κύπριος, μέσα από τον φωτογραφικό φακό του Γιώργου Χαραλάμπους

Δημοσιεύτηκε στις 04 Ιανουαρίου 2022

Λίγα χιλιόμετρα από την Πόλη Χρυσοχούς, προς το χωριό Αργάκα, βρίσκεται η Limni Pier, τοποθεσία που το περασμένο ειδικά καλοκαίρι αποτέλεσε το hot spot της σεζόν. Και όχι άδικα, καθώς πρόκειται για μία περιοχή με απαράμιλλη φυσική ομορφιά και γαλήνη! 

Η αποβάθρα χτίστηκε αρχικά, για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες εξαγωγής του μεταλλεύματος της Λίμνης, αλλά πλέον χρησιμοποιείται από μεμονωμένους ψαράδες και κολυμβητές, ενώ η θέα που προσφέρει την έχει καταστήσει το νέο αγαπημένο μέρος, για να βγάλεις την τέλεια φωτογραφία! Μπορείς, επίσης, να κολυμπήσεις, αλλά με προσοχή, γιατί τα νερά είναι βαθιά.

Κι αυτά δεν ισχύουν μόνο για το καλοκαίρι, μιας και το ίδιο εντυπωσιακό ομως είναι το σκηνικό και αυτήν την εποχή, ειδικά την ώρα που η θάλασσα σμίγει με τον ήλιο, τα σύννεφα, και τα βουνά.. 

Και επειδή μία εικόνα ίσον χίλιες λέξεις, πάρε μια "μεγάλη" γεύση, από τις φωτογραφίες του Γιώργου Χαραλάμπους που αποτυπώνουν στον μέγιστο βαθμό την απαράμιλλη ομορφιά του τόπου μας! 

"Πρώτη επίσκεψη στο αγαπημένο μου μέρος το 2022, μόνο εγώ και το ηλιοβασίλεμα, τα σύννεφα, η θάλασσα και τα βουνά... γαλήνη και καθαρός αέρας. Μέρος της ζωής μου καθώς μεγάλωνα στην Αργάκα, επισκεπτόμουν συχνά την προβλήτα στην παλιά της κατάσταση και πηδούσα από την άκρη για να κολυμπήσω, όπως κάνουν πολλοί ακόμα και σήμερα... όποιος δεν έχει επισκεφτεί ακόμα το μέρος, ας πάει να κάνει μία βουτιά. Αυτή η τοποθεσία είναι επίσης μια από τις λίγες φυσικές αμμώδεις παραλίες της Πάφου".

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close