Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Βρήκαμε ένα υπέροχο αγροτουριστικό για διαμονή στον Καλοπαναγιώτη

Συνδυάζουμε εκδρομή και διαμονή στον όμορφο Καλοπαναγιώτη, στην καρδιά της Μαραθάσας

Δημοσιεύτηκε στις 04 Ιανουαρίου 2022

Ο Καλοπαναγιώτης, το χωριό της επαρχίας Λευκωσίας, είναι ένα από τα πιο δημοφική χωριά για εξορμήσεις... ειδικά αυτήν την περίοδο.

Διαθέτει παραδοσιακή αρχιτεκτονική και μοναδικές κοιλάδες, εντυπωσιακές και πολύ γραφικές κεραμιδένιες σκεπές, θαυμάσια μπαλκόνια, ήσυχες αυλές, πλακόστρωτα δρομάκια και παλιές εκκλησίες, που όλα μαζί συμβάλλουν στη δημιουργία ενός όμορφου τοπίου.

Ο δε ποταμός Σέτραχος, σε συνδυασμό με πολλούς νερόμυλους και φυσικές πηγές, προσφέρουν μια ήρεμη και γαλήνια ατμόσφαιρα.

Για να τα ζήσεις όμως όλα τα πιο πάνω, ιδανικό θα ήταν να κλείσεις δωμάτιο σε ένα από τα καταλύματα που προσφέρουν διαμονή με πολλές ανέσεις… και βουνίσιο αέρα.

Ένα κατάλυμα όπως το Αρχοντικό «Η Μισιρλού», το οποίο θα σου παρέχει όλες τις ανέσεις για μια άκρως χαλαρωτική διαμονή!

Για την ιστορία να πούμε ότι το εν λόγω αρχοντικό ήταν το πατρικό σπίτι της Αικατερίνης Δράκου και του Ηλία Τρισελιώτη, ο οποίος ήταν κατασκευαστής κόκκινων τούβλων. Τα χειροποίητα αυτά τούβλα χαρακτηρίζουν μέχρι σήμερα την εξωτερική τοιχοποιία της οικίας. Στον πάνω όροφο της οικίας λειτουργούσε για χρόνια το γνωστό «καφενείο του Ηλία» το οποίο ήταν ξακουστό στην περιοχή για τους παραδοσιακούς λουκουμάδες του.

Το κατάλυμα αυτό βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο του Καλοπαναγιώτη και έχει πανοραμική θέα την κοιλάδα Μαραθάσας και τον Άγιο Ιωάννη το Λαμπαδιστή.  Ανακαινίστηκε το 2011 με βάση  τα πρότυπα του σχεδίου χορηγιών αγροτουρισμού του Τμήματος Πολεοδομίας και Οικήσεως για τις παραδοσιακές κατοικίες.

Τι περιλαμβάνει: Αποτελείται από αυτόνομα σπίτια των δύο υπνοδωματίων και στούντιο, όλα εξοπλισμένα με τζάκι! Διαθέτουν κλιματισμό για ζεστό και κρύο αέρα, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, καθιστικό σαλονιού και βεράντας, τηλεόραση LCD, DVD player, θερμαινόμενη κρεμάστρα για πετσέτες, στεγνωτήρα για μαλλιά, ψυγείο, φούρνο, κεραμική εστία, φρυγανιέρα και όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Υπάρχει επιλογή για Jacuzzi, για επιπρόσθετο κρεβάτι και για παρκοκρέβατο βρέφους. Προσφέρονται δωρεάν ξύλα για το τζάκι για την πρώτη χρήση.

Δωρεάν WiFi σε όλους τους χώρους του καταλύματος!

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις τηλεφωνήστε στο: 70009131.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close