Cine News , Κινηματογράφος

Σαρώνει τα ταμεία η νέα ταινία Spiderman

Ο νέος Spider-Man απόλυτος κυρίαρχος στις αίθουσες

Δημοσιεύτηκε στις 03 Ιανουαρίου 2022

H ταινία «Spider-Man: No Way Home» παραμένει «κολλημένη» στην κορυφή του αμερικανικού box office. Το τελευταίο έργο με τις περιπέτειες του ανθρώπου - αράχνη «σαρώνει» στο box office της Βόρειας Αμερικής. Οι εισπράξεις του Spider-man έφθασαν τα 52,7 εκατομμυρία δολάρια το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία που δημοσιεύτηκαν από το Exhibitor Relations, μιας εταιρείας που εξειδικεύεται στη βιομηχανία της μεγάλης οθόνης.

Η ταινία, πρώτη στην εποχή της Covid που συγκεντρώνει περισσότερα από 1 δισεκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box-office μετά την κυκλοφορία της, προσέφερε μια ανάσα στη βιομηχανία του κινηματογράφου, που παλεύει να συνέλθει από το πλήγμα που της κατάφερε η πανδημία Covid-19.

Spider-Man: No Way Home - Οι πρωταγωνιστές
Τον σούπερ ήρωα ενσαρκώνει ο Βρετανός ηθοποιός Τομ Χόλαντ. Οι προηγούμενες ταινίες, στις οποίες το κοστούμι σε κόκκινο μπλε χρώμα φορούσαν οι Τόμπι Μαγκουάιρ και Άντριου Γκάρφιλντ, είχαν επίσης κατακτήσει το box-office.

Στη νέα ταινία με πρωταγωνιστή τον Spider-man τα βλέμματα στρέφονται και στην εντυπωσιακή Zendaya.

Την ώρα που οι οικογένειες αρχίζουν να επιστρέφουν στις κινηματογραφικές αίθουσες εν μέσω πανδημίας Covid-19, η ταινία κινουμένων σχεδίων «Τραγούδα! 2» βρίσκεται στη δεύτερη θέση με εισπράξεις 19,6 εκατομμύρια δολάρια μεταξύ Παρασκευής - Σαββάτου.

Τρίτη στην κατάταξη η ταινία «Ο άνθρωπος του βασιλιά: Το ξεκίνημα» με 4,5 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις στο αμερικανικό box office.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close