Πάμε Ταξίδι , Guide

Αλλάζει όνομα το Hilton Αθηνών

Αλλάζει όνομα το Hilton Αθηνών με ακόμα πιο πολυτελή χαρακτηριστικά

Δημοσιεύτηκε στις 15 Δεκεμβρίου 2021

Η εξαγορά του Hilton Αθηνών, τον Δεκέμβριο του 2016, ήταν μόνο η αρχή, ενός φιλόδοξου επιχειρηματικού σχεδίου.

Η Home Holdings Συμμετοχών Α.Ε., που τότε είχε μετόχους την ΤΕΜΕΣ Α.Ε. του ομίλου Κωνσταντακόπουλου και την D-Marine Investments Holding B.V., αρχικά εξαγόρασε την Ιονική Ξενοδοχειακαί Επιχειρήσεις Α.Ε., έναντι 145 εκατ. ευρώ, ενώ μετέπειτα η ΤΕΜΕΣ Α.Ε. απορρόφησε και το μερίδιο του εταίρου.

Η νέα ιδιοκτήτρια ονομάστηκε Ιονική Ξενοδοχειακή, και το 2018 ήρθε σε συμφωνία με την Hilton (NYSE: HLT), ώστε να παραμείνει το όνομα Hilton Αθηνών τουλάχιστον για δύο χρόνια ακόμα. Ωστόσο, η πανδημία του κορονοϊού, μετέθεσε όλες τις διαδικασίες και τώρα ανακοινώθηκε ότι το νέο συγκρότημα του εμβληματικού ξενοδοχείου των Αθηνών, με πολυτελές ξενοδοχείο αλλά και ιδιόκτητες κατοικίες, πρόκειται να ονομαστεί σε Conrad Hotels & Resorts, Conrad Residences και Waldorf Astoria Residences.

Το γεγονός αυτό αποτελεί συμφωνία της Hilton (NYSE: HLT) με την Ιονική Ξενοδοχειακή Α.Ε., αλλάζοντας εντελώς τον σημερινό χαρακτήρα του Hilton Athens, καθώς πρόκειται να μετασχηματιστεί –με επένδυση επιπλέον 130 εκατ. ευρώ- σε έναν καινοτόμο και πολυδιάστατο προορισμό μεικτής χρήσης, που θα προσφέρει υψηλής ποιότητας φιλοξενία, ιδιωτική λέσχη μελών, πολλαπλά εστιατόρια και θεματικούς εμπορικούς χώρους, χαρίζοντας ξεχωριστές εμπειρίες μέσα από δραστηριότητες αναψυχής και ευεξίας, με στόχο να συμβάλει περαιτέρω στην καθιέρωση της Αθήνας μεταξύ των κορυφαίων επιλογών στην Ευρώπη.

Το νέο ξενοδοχείο Conrad, που θα λειτουργήσει το 2024, θα περιλαμβάνει περίπου 280 δωμάτια και σουίτες, καθώς και περίπου 50 ιδιόκτητες κατοικίες Conrad Residences και Waldorf Astoria Residences. To έργο αυτό αποτελεί την πιο πρόσφατη προσθήκη στο ταχέως αναπτυσσόμενο πολυτελές χαρτοφυλάκιο της Hilton σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, που εκτείνεται σήμερα σε τοποθεσίες όπως το Αλγκάρβε της Πορτογαλίας, το Άμστερνταμ και η Ρώμη.

Έχοντας παρουσία σε πέντε ηπείρους με 40 ξενοδοχεία, το Conrad Hotels & Resorts απευθύνεται στους πολίτες του κόσμου, συνδυάζοντας την καινοτομία, με το σύγχρονο design και την τέχνη.

Εκτός από τις ξενοδοχειακές παροχές, τα Waldorf Astoria και Conrad διαθέτουν ένα κορυφαίο παγκόσμιο χαρτοφυλάκιο κατοικιών, οι οποίες επαναπροσδιορίζουν την πολυτέλεια, συνδυάζοντας την άνεση μιας ιδιωτικής κατοικίας, με υψηλής αισθητικής design και κορυφαίες υπηρεσίες εξυπηρέτησης, σε τοποθεσίες όπως το Κο Σαμούι, το Σικάγο, το Ντουμπάι και το Λας Βέγκας.

Για την ιστορία, αξίζει να σημειωθεί ότι Hilton Athens ξεκίνησε να λειτουργεί το 1963 ως το πρώτο ξενοδοχείο διεθνούς αλυσίδας στη χώρα μας, και έκτοτε συνέβαλε καθοριστικά στην ανάδειξη της Αθήνας σε κορυφαίο τουριστικό προορισμό, ενώ αποτέλεσε και ξενοδοχείο ορόσημο της πρωτεύουσας.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close