Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Παραλίμνι αυτό το weekend

Δείτε το πρόγραμμα εκδηλώσεων για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο

Δημοσιεύτηκε στις 15 Δεκεμβρίου 2021

Με αναγνώσεις παιδικών παραμυθιών, μουσικό και χορευτικό πρόγραμμα καθώς και Χριστουγεννιάτικη αγορά συνεχίζονται οι ξεχωριστές Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στον Δήμο Παραλιμνίου.

Το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Δεκεμβρίου οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν στον μεγαλύτερο εξωτερικό - στεγασμένο χώρο Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων της Κύπρου, στην πλατεία Christmas Wonder στο κέντρο του Παραλιμνίου.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου, το Famagusta Arts & Craft διοργάνωσε μία υπαίθρια αγορά στην οποία συμμετείχαν περισσότερα από 100 περίπτερα.

Την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου παρουσιάστηκε σε μία διαδραστική αφήγηση από την ίδια τη συγγραφέα το παιδικό παραμύθι "Το Λιοντάρι Ξέρει" της Πάμελας Αναστασίου-Παπαϊακώβου.

Στη συνέχεια ακολούθησε μουσικό και χορευτικό πρόγραμμα από το Dancando Shool of Dance και το Πολιτιστικό Εργαστήρι του Δήμου Παραλιμνίου, "Παρά τη Λίμνη" καθώς και μουσικό πρόγραμμα από το Elina's School of Music.

Παράλληλα λειτούργησε Χριστουγεννιάτικη αγορά από ιδιώτες καθώς και από τη Νεολαία Παραλιμνίου, την Πετόσφαιρα της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, το Κέντρο Προσφοράς και Αγάπης Άγιος Χριστόφορος, το Κέντρο Στήριξης Αυτισμού Αμμοχώστου και τη Νεανική Χορωδία "Αοιδών Φωνές" Δήμου Παραλιμνίου.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 18 ΚΑΙ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στον Δήμο Παραλιμνίου συνεχίζονται και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 18 και 19 Δεκεμβρίου στην πλατεία Christmas Wonder.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου στις 2:15 το μεσημέρι θα παρουσιαστεί μουσική παράσταση από το Pianoforte Music School. Θα ακολουθήσει στις 3 διαδραστική ανάγνωση του παιδικού παραμυθιού «Δώρο Ζωής και για 1 και 2 και 3 και 1013» της Μαρίας Τσιβίκα από μαθητές και μαθήτριες του Xenion Highschool. Στις 4:15 χορευτική παράσταση από το Heaven Dance Studio, στις 5:05 μουσική παράσταση από TzourouMusic Center, στις 6 χορευτική παράσταση από τη Σχολή Χορού Ρυθμός ενώ στις 6:50 το πρόγραμμα θα κλείσει με ένα ξεχωριστό και πρωτότυπο Food Eating Contest (Burger & Cookies) από τη Νεολαία Παραλιμνίου.

Την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου στις 2:15 θα παρουσιαστεί χορευτική παράσταση από την ιδιωτική σχολή έντεχνου χορού Freedom, στις 3:15 χορευτική παράσταση από το Maria Thalassinou Dance Studio, στις 4:05 μουσική παράσταση από το Voice and Performance Studio της Ιφιγένειας Χριστοδούλου στις 5 χορευτική παράσταση από το School of Ballet Fouetté και στις 5:50 μουσική παράσταση από το Μουσικό Ωδείο Music Steps της Γεωργίας Μαϊφόσιη και Παναγιώτη Κουμάση σε συνεργασία με τη Σχολή Φωνητικής της Μαριάννας Χατζηχρίστου. Τέλος, στις 6:30 θα  Χριστουγεννιάτικη Συναυλία από τις χορωδίες: Βυζαντινή Χορωδία Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας-Αμμοχώστου, Παιδική Ρουμάνικη Χορωδία "Veritas", Χορωδία "Μελιζόνα" Δήμου Παραλιμνίου, Νεανική Χορωδία "Αοιδών Φωνές" Δήμου Παραλιμνίου και Φωνητικό Σύνολο Ανδρών, Romiosini Essemble και Μαθητές της Σχολής Παραδοσιακής Μουσικής του Πολιτιστικού Συλλόγου "Ρωμηοσύνη".

SECRET SANTA ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΔΩΡΟ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ
Ο Άγιος Βασίλης δεν θα αφήσει ούτε φέτος κανένα παιδί χωρίς δώρο. Στην πλατεία Christmas Wonder, θα υπάρχει καθ’ όλη τη διάρκεια των γιορτών το σπιτάκι των ευχών του Άγιου Βασίλη όπου κάθε παιδί μπορεί να περάσει για να γράψει το γράμμα στον Άγιο Βασίλη και… μια ευχή θα πραγματοποιηθεί. Επίσης θα υπάρχει ένα μεγάλο κουτί στο οποίο μπορεί κανείς να παίρνει δώρα καινούργια ή ελαφρώς μεταχειρισμένα τα οποία θα δοθούν σε παιδιά. Για να μην αφήσουμε κανένα παιδί χωρίς δώρο τα Χριστούγεννα.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ
Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις του Δήμου Παραλιμνίου είναι δωρεάν με επίδειξη Safe Pass ενώ θα τηρούνται με αυστηρότητα όλα τα μέτρα που προνοούν τα πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας για αναχαίτιση του κορωνοϊού.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close