Μουσική , Music News

Αυτό είναι το πιο hot μουσικό σχήμα της νυχτερινής Αθήνας!

Το αθηναϊκό σχήμα που έγινεtalk of the town ήδη από το πρώτο βράδυ!

Δημοσιεύτηκε στις 15 Δεκεμβρίου 2021

Για εμάς τους Κύπριους κάθε μας επίσκεψη στην Αθήνα είναι απόλυτα συνυφασμένη και με έξοδο για διασκέδαση σε κάποιο ή κάποια από τα πολλά αθηναϊκά μπουζούκια. Γιατί μπορεί η πανδημία να άλλαξε τα δεδομένα στη ζωή μας, όμως, πολλά πράγματα παραμένουν σταθερά, όπως η επιθυμία μας για νυχτερινή έξοδο. 

Ευτυχώς φέτος, τον χειμώνα 2021- 2022, η νυχτερινή Αθήνα πήρε και πάλι τα πάνω της με νέα και πρωτοποριακά σχήματα που βάζουν ήδη φωτιά στις αθηναϊκές πίστες, φέρνοντας νέες συνεργασίες και εκπλήξεις, parties που έχουν ήδη γίνει γνωστά και έχουν αγαπηθεί.

Ωστόσο... όλοι οι δρόμοι της αθηναϊκής νύχτας οδηγούν που αλλού; Στην παραλιακή φυσικά! Εκεί όπου δύο πολύ δυνατά ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής έβαλαν φωτιά στην πίστα συγκεντρώνοντας βλέμματα, φώτα και θαμώνες! 

Το TEATRO Athens λοιπόν άνοιξε τις πόρτες του την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου και υποδέχθηκε το κοινό, παρουσιάζοντας το πιο σύγχρονο concept διασκέδασης στη νυχτερινή Αθήνα, σηματοδοτώντας παράλληλα μια νέα εποχή στην ψυχαγωγία!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ελένη Φουρέιρα, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό, με ένα πρόγραμμα γεμάτο ενέργεια, ρυθμό και επιτυχίες από την προσωπική τους δισκογραφία και όχι μόνο, εντυπωσίαζουν το κοινό που δίνει δυναμικά το παρών» του στις εμφανίσεις τους.

Μια άρτια παραγωγή, βασισμένη σε πρότυπα της διεθνούς μουσικής σκηνής, με εντυπωσιακά σκηνικά, σύγχρονη αισθητική και προσεγμένη φιλοξενία που απ' το πρώτο βράδυ έγινε talk of the town!

Μαζί τους το new entry πρόσωπο της ελληνικής δισκογραφίας, ο ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος Γιώργος Κακοσαίος.

Στα decks o Dj Anjelo, με τις μουσικές επιλογές του να δημιουργούν την ιδανική ατμόσφαιρα.

Το TEATRO Athens καινοτομεί και προτείνει στον κατάλογο του, το Cocktail bar με τους πιο έμπειρους bartenders να ετοιμάζουν και να σερβίρουν παραλλαγές των πιο εντυπωσιακών κοκτέιλ!

Ανακάλυψε το πιο σύγχρονο concept διασκέδασης στη νυχτερινή Αθήνα κάθε Παρασκευή και Σάββατο!

*Η είσοδος στον χώρο γίνεται υποχρεωτικά με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης. Όλο το προσωπικό του TEATRO Athens είναι πλήρως εμβολιασμένο για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Κάθε Παρασκευή & Σάββατο
Λ. Ποσειδώνος 26-28 , Καλλιθέα
Τηλ. Κρατήσεων: +302109400726 & +302109400727

 

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close