Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ετοιμάσου για τα πιο γιορτινά brunch και πάρτι, που θα συζητηθούν πολύ

X-Mas Eve Brunch: Πού θα μας βρει τo πρωινό της παραμονής Χριστουγέννων;

Δημοσιεύτηκε στις 14 Δεκεμβρίου 2021

Το τελευταίο διάστημα, το brunch έχει γίνει η απόλυτη απενοχοποιημένη απόλαυση των Κυπρίων τα σαββατοκύριακα (και όχι μόνο). Εάν, δε, έχεις ξενυχτήσει το προηγούμενο βράδυ πίνοντας ένα ποτάκι παραπάνω, το δεκατιανό γίνεται ακόμα πιο νόστιμο ως διά μαγείας. Πόσω μάλλον τις γιορτινές μέρες, που σίγουρα θα βγεις, θα πιεις κι ένα ποτηράκι παραπάνω και θα αφεθείς!

Εξ ου κι εμείς σού έχουμε την απόλυτη πρόταση!

Το Christmas Eve Brunch του Patio!
Ο μεγαλύτερος μπουφές στη Λευκωσία, που θα έκανε ακόμα και τα παριζιάνικα ξενοδοχεία να αναστενάξουν, θα στηθεί και φέτος στο γιορτινό και άκρως εντυπωσιακό Patio Cocktail Bar, στο γνωστό σε όλους ‘Christmas Eve Brunch 24th of December’, που επιστρέφει, με πολλή διασκέδαση και με τον Κύπριο καλλιτέχνη Σταύρο Κωνσταντίνου να δίνει τον ρυθμό και να μας κρατά την καλύτερη συντροφιά. Δίνουμε ραντεβού στο κέντρο, για brunch, ποτό, αλλά και μουσική, από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι αργά το απόγευμα.

Τις Κυριακές ξυπνάμε πεινασμένοι!
Πέρα από το απόλυτα γιορτινό brunch buffet της παραμονής Χριστουγέννων, στο Patio Cocktail Bar σερβίρεται brunch κάθε Κυριακή από τις 12.00-17.00. Απόλαυσε τις μοναδικές προτάσεις brunch που σου προτείνουν οι έμπειροι σεφ του, συντροφιά με ζωντανή μουσική από καταξιωμένους καλλιτέχνες και γνωστούς DJs.

Η χρονιά φεύγει, τα πάρτι έρχονται
Όσο δε για την παραμονή Πρωτοχρονιάς (31/12), θα δώσουμε και πάλι ραντεβού στο hot στέκι της παλιάς πόλης, το οποίο θα ανοίξει τις πόρτες του στις 24.00 για ξέφρενη διασκέδαση. Μάλιστα, στο πρόγραμμα που έφτιαξε, φιγουράρει ο γνωστός Ελλαδίτης DJ Thanasis Tsitsos, o οποίος είναι ο resident Dj of Loud N Proud Team, με εμφανίσεις στα μεγαλύτερα club της Αθήνας, και με guest εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα, Κύπρο και Γερμανία και ο οποίος θα αναλάβει τα decks της βραδιάς! Το πάρτι θα έχει επίσης ένα μοναδικό σόου με χορεύτριες, πυροτεχνήματα και fireshows…

Υπάρχει καλύτερη αφορμή για πάρτι, εκτός από την παραμονή Πρωτοχρονιάς;

Για όλα αυτά τα ωραία μπορείς να ενημερώνεσαι από την ιστοσελίδα του αλλά και μέσω των social media του.

Patio Cocktail Wine Tapas Bar
Μεγάλου Αλεξάνδρου 55, παλιά Λευκωσία.
Τηλ.: 22664488.
Facebook: Patio Cocktail Bar
Instagram: patiococktailbar

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close