Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Το hot στέκι της πρωτεύουσας για αυτές τις γιορτές

O ιδανικός προορισμός για τα γιορτινά βράδια στην πρωτεύουσα

Δημοσιεύτηκε στις 15 Δεκεμβρίου 2021

Αυτές τις μέρες το σπίτι δεν μας κρατάει.

Θέλουμε να είμαστε συνέχεια έξω, να κάνουμε τις βόλτες και τα ψώνια μας, στο ενδιάμεσο να πίνουμε ποτάκια και να τσιμπολογάμε καλό φαγητό, σε μέρη με άποψη και χαρακτήρα!

Η Λευκωσία στολίστηκε, είναι έτοιμη και μας περιμένει, μαζί και τα υπέροχα στέκια της, που τώρα ζουν την καλύτερη στιγμή τους.

Και μη φανταστείς ότι χρειάζεται να ψάξεις πολύ για να βρεις το δικό σου αγαπημένο! Κι αυτό γιατί το κάναμε ήδη εμείς!

Το Patio Cocktail Bar είναι ένα από τα πιο όμορφα μαγαζιά της πρωτεύουσας, το οποίο μάλιστα  αποτελεί ορόσημο για τη νυχτερινή ζωή της πόλης, την οποία άλλαξε ριζικά από τότε που έκανε δυναμικά την εμφάνισή του! Μετρά ήδη πολλές διακρίσεις, ανάμεσα τους και τη βράβευσή του ως Καλύτερο Bar/Restaurant στα Cyprus Eating Awards 2019, αλλά και πολλούς φανατικούς λάτρεις της διασκέδασης, που το έκαναν στέκι τους!

Φημισμένο λοιπόν για τα υπέροχα γαστρονομικά ταξίδια στα οποία μπορεί να σε παρασύρει αλλά και για το άψογο ταίριασμα κοκτέιλ και φαγητού, το Patio σε περιμένει αυτές τις γιορτές στην παρέα του!
Με πολύχρωμη αισθητική και μια αύρα ασιατική!

Το Patio Cocktail Bar διαθέτει πολύχρωμη, εναλλακτική αισθητική, την οποία την οφείλει στα χαρακτηριστικά παραθυρόφυλλά του, ένα σικάτο πολυέλαιο, και καλαίσθητα φωτάκια, καθώς επίσης και μια αύρα από Λατινική Αμερική, απ’ αυτές τις παρεΐστικες, τις λιγάκι μποέμ, που σε αγκαλιάζουν και θες να γυρίσεις ξανά και ξανά.

Αξέχαστες γεύσεις και live μουσική!
Εδώ θα πιεις signature κοκτέιλ, εμπνευσμένα και άκρως δημιουργικά, όπως ακριβώς είναι και η κουζίνα του, η οποία σου σερβίρει εξαιρετικές επιλογές φαγητού Nikkei κουζίνας (συνδυασμός της περουβιανής με τη γιαπωνέζικη κουζίνα), που καταφέρνει να εντυπωσιάσει και τους πιο επιλεκτικούς ουρανίσκους.

Πέρα από τις αξέχαστες γευστικές απολαύσεις, το Patio υπόσχεται και μουσική.

Πάρε λοιπόν θέση στον ατμοσφαιρικό εσωτερικό του χώρο είτε στην καλυμμένη του βεράντα, με ένα ποτήρι (ή και μπουκάλι) κρασί ή με ένα από τα προσεγμένα κοκτέιλ του καταλόγου, και απόλαυσε τις μουσικές εκπλήξεις: απόλυτα διασκεδαστικές βραδιές με ζωντανή μουσική. Το Patio Cocktail Bar φροντίζει γι’ αυτό, με τα πολύ συχνά event του, με live bands που θα σε ξεσηκώσουν.

Πιο συγκεκριμένα κάθε Τετάρτη και Πέμπτη βράδυ στο Patio Cocktail Bar, θα διασκεδάσεις με ζωντανή μουσική από τους γνωστούς Παπιγιόν, Fuse, Kings & Queens και άλλους.

Για όλα αυτά τα ωραία μπορείς να ενημερώνεσαι από την ιστοσελίδα του αλλά και μέσω των social media του.

Patio Cocktail Wine Tapas Bar
Μεγάλου Αλεξάνδρου 55, παλιά Λευκωσία.
Τηλ.: 22664488.
Facebook: Patio Cocktail Bar
Instagram: patiococktailbar

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close